- 26 Aralık 2015
- 11.600
- 18.653
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.101
Yarın sabah mutlaka yap canım bir de geç vakit yaptığın halde böyle çıkmış haberini bekliyorum inşallahfnd_50 bak cnm buda kurumuş hali
YavaaaasssssDaha çok karpuz keserim bu gidişle ben canım her ay bir yerde hahajjajaja
Kalitesiz olunca mı böyle ağrılı oluyorBelki yumurtanın kalitesi ile alakalı olabilir mi benim bazı aylar çok ağrım oluyor ve akıntı kanlı geliyordu internette yumurtanın kaliteli olması ile alakalı yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorum ama
Hayır kalıtelıKalitesiz olunca mı böyle ağrılı oluyor
Onun pozisyonla alakası var mı bilemedim ama kalan çokmuş hayırlısıyla gelsin bebeklerAsıl bu pozisyonda çok akma olmuyor mu ya hepsi dışarıda gibi
Değerlendir bugün canim.hersey olabilir.Ya kızçeler benim vücut ısım çok yükseldi her yerim yanıyor oturduğum sandelyeye sıcaklığım geçmiş çalıştığım arkadailar söyledi nedir bu böyle anlamadım yumurtada çatladı acaba grip mi olcam
Cnm innovita mı buKızlar iyi aksamlar. Kucuk sorularım olacak müsade varsaben ekım ayında bır kımyasal gebelık gecırdım. Pcos degılım ama ona benzıyormus kadın dogum doktorum oyle dıyor yumurtam cok ve bu yuzden adetlerım duzensız ve ayda ıkı yumurtlama bıle gordum. O zaman gec dollenmeydı ve suanda bı gec dollenme yasadıgımı dusunuyorum. 29 aralıkta sabahtan aksama kadar dınmeyen kasık ve vajına agrısı ıle acıle gıttım hcg 1.3 cıktı ve obur gun o agrım gectı arada bı batma var sadece. 1 Ocakta tekrar beta verdım ve 2.4 cıktı. 29 aralıkta gıttıgımde max bır hafta ınce gormustum yumurtlama akıntısını. Suan ıse 12-13 gun gecmıstır ustunden. Ve dun sbah erken gebelık testı yaptıgımda gozlerımı gorecegım dıye kör etme noktasına getırecek bı hayalet cızgıyle karsılastım. Son adet 30 kasım. Döngülerim 40-45-30-35 hep degısıyor. Kimyasaldan sonra ılk defa 28. Gunde adet oldum ve oda 30 kasımdı. Sızce ne kadar beklemelıyım. Kafama takmayacagım dıyorum ama ıstemsız tkıyorum .
Hahah ya böyle konular da açık açık konuşacağım aklıma gelmezdiBende sıkıntı var
Hayır kalıtelı
Evet evet onu ben de okumuştum hatta kadın doğum uzmanları da uzanmaniza gerek yok giden gidiyor zaten yumurtaliga diyorlar :)Onun pozisyonla alakası var mı bilemedim ama kalan çokmuş hayırlısıyla gelsin bebekler
Tutayım bende bundan sonra dur getme dıyeyımHahah ya böyle konular da açık açık konuşacağım aklıma gelmezdieşiniz icerideyken kısa bir süre kalsın git gel olunca sanirim vajinanın daha dış kısmına da denk geliyor o yüzden akıyor bende de ilk defa çıkmadi çünkü iyice icerideyken oldu kısa bir süre kaldı çıkmadı
HahahaTutayım bende bundan sonra dur getme dıyeyımbu ay olmazsa tabı olursa bılemem
Ben askısı11 Ocak kimler var?
Miratech erken gebelik kuzum. Dun sabah yaptım . Yarın sabahta yapacagım bakalım. Beta en son 5 ın altındaydı 2.4 tu ama ben hıssedıyorum hamıle oldugumu. Şeffaf akıntım var göğüslerim dokununca acıyoe. Sütyen taktıgımda cıkartmak ölüm gibi. Birde ayın 29 unda yaşadıgım o kasık agrısı vajına batması. Belirtilerim bunlar. Kımyasalda benım agrım hıc gecmedı ve kahverengı akıntım vardı ama bunda yok. Bakalım bekleyıp gorecegım .Cnm innovita mı bu
Bnımde aynı bu sekılde çıktı
Testi eğdiğimde gözukuyordu
Ve beta 10 lardayken boyle gozuktu
Bnce var
Belirti varmı?Ben askısı
Eşim yok memlekette malesef yumurtlamasa da gittiDeğerlendir bugün canim.hersey olabilir.
11-12-13 bekliyorum bakalım11 Ocak kimler var?
Açeydim kollarımı. Gitmem diyeydim.Tutayım bende bundan sonra dur getme dıyeyımbu ay olmazsa tabı olursa bılemem