- 1 Nisan 2022
- 12.549
- 15.413
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.121
Pik ne zaman gördün?11-12-13 bekliyorum bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pik ne zaman gördün?11-12-13 bekliyorum bakalım
26 Aralık kuzum belirtı ararsan var göğüs acısı harıcınde pek bısey yokBelirti varmı?pik ne zaman gördün sen?sanki ben erken adet olucam diye hiss ediyorum..çok bekledim bu defa
29 Aralık pik 31 Aralık çatlama canımPik ne zaman gördün?
Adetin 11.günü yumurtlama pik oldu bende29 Aralık pik 31 Aralık çatlama canım
bende diyorum kal gitme birkaç dakika duruyor ama olay zaten kalkınca ayağaTutayım bende bundan sonra dur getme dıyeyım bu ay olmazsa tabı olursa bılemem
Göğüs bendede var ama geçen aydan kendime söz verdim belirtileri boş vericem26 Aralık kuzum belirtı ararsan var göğüs acısı harıcınde pek bısey yok
Diyorum ya ben çok erkenden hep görüyorum yumurtlamayı..sonrada beklemek zor geliyor29 Aralık pik 31 Aralık çatlama canım
Ahh kuzum ya inşallah inşallah Rabbim duysun duamızı inş işte korkuyorumOyyy biz nerelere gidek seninle resmen aynı şeyleri yaşıyor gibiyiz batımızda aynı bi bakmışsın ikimizde hamileyiz ve aynı anda doğum yapıyoruz ne kaa güzel olur hayallerr hayallerr isteyen herkes hamile olsun inşallahhh AMINNNNNNNN....
Benimde bir anda sağ kasığımda yumurtam dönüyor gibi hissettim bir anda ağrı girdi ya
Off off inş gebeliğe sebeptirBenimde bir anda sağ kasığımda yumurtam dönüyor gibi hissettim bir anda ağrı girdi ya
Test ovulamı@fnd_50 bak cnm buda kurumuş hali
Kimyasalda kan değerin nasıldı bide leke ilaçla gecmismiydiBide benım kahverengı lekelenmem sureklı olunca kımyasal gebelıgımde progestan 200 vermıstı doktorum 10 hap falan kullanabıldım sonra malesef kaybettık işte. Arastırdım tup bebekte falan tutunması ıcın yumurtlamadan sonra onu kullandırıyorlarmıs bende kullansam mı acaba dıyorum. Doktorum ızındeymıs ulasmak ımkansız. Netten baktım bebeğe hıc bı zararı yokmus napsamkı
Test ovulamı
Kimyasalda kan değerin nasıldı bide leke ilaçla gecmismiydi
Görmedim kuzum demekki k.bakma evet verdi fitil dun ve bugün kullandim 2 gundur leke olmuyor ama beta hcg atmamış pek ümidim yok benimCnm dün sordum sana doktor progestan verdi mi
O teste güvenebilirsin değerin küçüktür birde aksam saati sabah denersen baya belirgin olacaktır insallahLaboquick cnm
Görmedim kuzum demekki k.bakma evet verdi fitil dun ve bugün kullandim 2 gundur leke olmuyor ama beta hcg atmamış pek ümidim yok benim
O teste güvenebilirsin değerin küçüktür birde aksam saati sabah denersen baya belirgin olacaktır insallah
Bende beklese de kalkmadan da gidiyo sızıyo mu bi yerden acababende diyorum kal gitme birkaç dakika duruyor ama olay zaten kalkınca ayağa
Canım memnun musun jeldenBenimde böyle son ay jel kullandım akmadı
O teste güvenebilirsin değerin küçüktür birde aksam saati sabah denersen baya belirginLaboquick cnm
29 du 2 ocak saat 14.40 ta özel hastane bugun yani 3 ocak devlet hastanesi 11. Gibi 25,65 çıktıKaç çıktı cnm sonucun en son 29 du demi
Birde aynı yerde mi verdin testi