- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.141
5.2 - 4.5 - 22 - 117 gorduk ıkı gun sonra 44 e dustuKimyasalda kan değerin nasıldı bide leke ilaçla gecmismiydi
Asıl bu pozisyonda çok akma olmuyor mu ya hepsi dışarıda gibi
Hayır gecmedi . Devam edıyordu ama ılk zamanlara gore azalmıstı. Ama sonra deger bırden dustu.Kimyasalda kan değerin nasıldı bide leke ilaçla gecmismiydi
O teste güvenebilirsin değerin küçüktür birde aksam saati sabah denersen baya belirgin
29 du 2 ocak saat 14.40 ta özel hastane bugun yani 3 ocak devlet hastanesi 11. Gibi 25,65 çıktı
Çatlamış kuzumÇatlamış dimiYani beklediğimden koyu ama yinede çatlamıştır diye düşünüyorum
Bakalim benim nasıl ilerleyecek ama yüksek ihtimal kimyasal gibi bir şey yaşıyorum ilk defa geliyor buda basima ama her şeyin hayırlısıHayır gecmedi . Devam edıyordu ama ılk zamanlara gore azalmıstı. Ama sonra deger bırden dustu.
Peki ne zaman düştü beta insallah uzun süre bekleyip hayal kırıklığı yaşamam o daha kötüÜzülme desende üzülüyor insan cnm bende yaşadım oğlumdan once ama inan vakti saati gelince herşey daha güzel oluyor
Bağımlılık yaptın yaOy yine baş sarasım geldi içimde bir daralttı oyyyyyyyyyyyyy
17 ekımde 4.5 le ogrendım . 29 ekımde 117 yı gorduk . 31 ekımde 44 e dustu 6 kasımda 6 ıdı sonrada bıda yaptırmadım. Cunku 2 kasımda kanamam basladı.Peki ne zaman düştü beta insallah uzun süre bekleyip hayal kırıklığı yaşamam o daha kötü
Bak benım 5 tı ılk 4.5 e dustu ıkı sonra . Ikı sonra da 22 ye cıktı. Benım ıhmalım vardı yoruyordum kendımı. Sen yat uzan yorma. Dustu dıye moralını bozma rabbım ısterse artar. Nelerınınokudum ben burda gonlunu ferah tutBakalim benim nasıl ilerleyecek ama yüksek ihtimal kimyasal gibi bir şey yaşıyorum ilk defa geliyor buda basima ama her şeyin hayırlısı
10 Ocak11 Ocak kimler var?
Test yapıcanmı?10 Ocak
Peki ne zaman düştü beta insallah uzun süre bekleyip hayal kırıklığı yaşamam o daha kötü
Ya canımsın çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne mutlu bana yüzünü güldürebildiysemBağımlılık yaptın yasırf mutlu olmak tebessüm edebilmek için okuyorum Rabbim de senin yüzünü güldürsün inşallah
Tamam ablam özür dilerimYavaaaasssss
Hayır canım kaliteli oluncaKalitesiz olunca mı böyle ağrılı oluyor