- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 31
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.081
Hmmm olabilir canim bakalim bu kez bilecek mi:)Kan verdim aynı gün canım negatifti o sahte testlerdebenim de 16-17 Ocak beklenen adet tarihi. Allahım gönlüne göre versin seni de
Gerçekten erkeklerin umru degıl resmen ah herturlu olan bıze oluyorPapatyamaviss bekle ki geçsin 14 gün. Tamam iyi güzel bekledik 14 gün. beklemenin sonunda negatifi gör sonra adetin bitmesini bekle bir daha yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım stresi yumurtladın ilişkiyi denk getir stresi sonra bir daha bekle bu döngü ah kadın olmak ne zor
Kanka son bir kaç aydır pek dışına akmıyor sıfır. Sonradan çıkıyor lavaboda falan. Ama son ilişkide akmıştı ayaktayken birkaç saat sonra falanKız benım akmadıgı hıc olmadı sıfır nasıl akmıyor nasıl oluyor
Hiç sorma bazen çok sıkılıyorumGerçekten erkeklerin umru degıl resmen ah herturlu olan bıze oluyor
Benimde bir anda sağ kasığımda yumurtam dönüyor gibi hissettim bir anda ağrı girdi yaBenim de akşam yemeğinden sonra ayakta sofrayı toplarken bel ve sırtımda çok şiddetli ağrı oldu
Allah razı olsunnn canım Allah isteyen herkese nasip etsin
Ama nasıl akmıyor vajına yapısı ıle mı alakalı acaba benım çıktığı gıbı hangı poz olursam olayım herturlu akıyor hemen peceteyı dayıyorumKanka son bir kaç aydır pek dışına akmıyor sıfır. Sonradan çıkıyor lavaboda falan. Ama son ilişkide akmıştı ayaktayken birkaç saat sonra falan
Benimde böyle son ay jel kullandım akmadıAma nasıl akmıyor vajına yapısı ıle mı alakalı acaba benım çıktığı gıbı hangı poz olursam olayım herturlu akıyor hemen peceteyı dayıyorum
Ama nasıl akmıyor vajına yapısı ıle mı alakalı acaba benım çıktığı gıbı hangı poz olursam olayım herturlu akıyor hemen peceteyı dayıyorum
Bende 3 kere dogyy pozisyonunda kaldım ama 5ci haftada düştüler ama buşekilde daha hızlı gidiyordur sipermlerAynen en iyisi erkek üstte ise deniliyor bide dogyy pozisyon unda kalan var ayakları dikiyordum bazen belime Yastık koyuyorum valla bir tanesi gitse sağlıkla yeter canımda inşallah hızlı olam kazanır bizde mutlu oluruz
Asıl bu pozisyonda çok akma olmuyor mu ya hepsi dışarıda gibiBende 3 kere dogyy pozisyonunda kaldım ama 5ci haftada düştüler ama buşekilde daha hızlı gidiyordur sipermler
Kanka benim de hep hemen çıkıyordu dışına ama son birkaç aydır hemen çıkmıyor. Ayrıntıya girmek istemiyorum burda amaAma nasıl akmıyor vajına yapısı ıle mı alakalı acaba benım çıktığı gıbı hangı poz olursam olayım herturlu akıyor hemen peceteyı dayıyorum
Benimde böyle son ay jel kullandım akmadı
Bende sıkıntı varYumurtlama günü olan ilişkide benim de akması ilk defa çok şaşırdım, zaten bende de yumurtlamadan dolayı akıntı olduğu için mi anlamadım ama eşim de kısa bı sure içeride tuttu gibi oldu sonra akmadi
Oyyy biz nerelere gidek seninle resmen aynı şeyleri yaşıyor gibiyiz batımızda aynı bi bakmışsın ikimizde hamileyiz ve aynı anda doğum yapıyoruz ne kaa güzel olur hayallerr hayallerr isteyen herkes hamile olsun inşallahhh AMINNNNNNNN....Benim de akşam yemeğinden sonra ayakta sofrayı toplarken bel ve sırtımda çok şiddetli ağrı oldu
Evet tabıkıde cıkacak elbet ama hemen çıkmasaydı eyıydıKanka benim de hep hemen çıkıyordu dışına ama son birkaç aydır hemen çıkmıyor. Ayrıntıya girmek istemiyorum burda amatam anlamıyla içte olması lazım Sonrasında tabiki çıkıyor lavaboya falan gittiğimde. Bu içerde duran bir şey değil dışarı mutlaka çıkması lazım
Daha karpuz keseceğdikŞubat grubu açılmış mı ben şimdiden oraya mı atlasam napsam
Daha çok karpuz keserim bu gidişle ben canım her ay bir yerde hahajjajajaDaha karpuz keseceğdik