- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben silikte olsa görüyorum bat a kaç gün var ?Çizgi işaretlediğim yerde kızlar
Ben de erkek üstte olmalı diye bildiğim için hiç ihtimal vermemiştim ama hamile kaldım. Çünkü kadın üstte olunca kalkarken hepsi akıyor. Ama ben yine de bir iki damla bile gittiyse diye 10dk ayaklarımı dikmiştim ve işe yaramışKızlar ya hamişler özellikle olacaksa ayakta bile olur evet de şu ilişkiden sonra ne kadar yatıyorsunuz bide nasıl yatıyorsunuz yatakta ne ayaklar havada olayını ne bel altı olayını yapmadığımız kalmadı doktor ayağını dikmene gerek yok dedi hafif bir yükselti yeter diye bide bazıları yüz üstü bile kalmış sanırım deneyimlerinizi bekliyorum
Olabilir inşallah da öyledir kuzumBenim sat 2 Aralık'ta idi.birkac ay önce düşük yaptım ondan önce adetim duzenliydi 28 ile 30 gün arasında oluyordu.dusukten sonra düzenim değişti tam olarak düzelmiş sayılmaz 30 ile 36 gün arasinda adet oluyorum o zamandan beri yumurtlama takibi yapmadım ama 21-22 Aralık'ta şeffaf uzayan akıntım oldu 23 de çatladı diye tahmin ediyorum bat 1 Ocak diye yazdırmıştır ama yumurtlamam geç olduğu için bat 7 ocağa kaydi.bugun elimde prodoctor erken gebelik testim vardı sabah test yaptım ilk 10 dakkada gözle görünür bir çizgi çıktı çok silik bir şekilde telefonumun kamerası pek iyi değil çekmeye çalıştım ama belli olmadı efekt ekleyip atıyorum.bata 4 gün veya 3 gün var sizce bu çizgi hamilelik olabilir mi ?
Bugün olmam lazımdıBen silikte olsa görüyorum bat a kaç gün var ?
Galiba benimde çatlarken ağrıyor böyleBugün pik oldu canım çatlaması için havuç yedim muhtemelen çatlıyor ama acayip ağrıyor
Kaset test miydi erken gebelik miydi ? Benimde erken gebelikte silik çıktı kaset test yapmadım adet günümü bekliycem kaset test için ama yarın erken gebelik testini tekrarlamaya düşünüyorum.Bugün olmam lazımdı
Erken gebelik canım inşallah vardır ikimizde de senin ne zaman bat ?Kaset test miydi erken gebelik miydi ? Benimde erken gebelikte silik çıktı kaset test yapmadım adet günümü bekliycem kaset test için ama yarın erken gebelik testini tekrarlamaya düşünüyorum.
Benim yumurtlamam gecikti o yüzden adet günüm 5 6 gün ileri attı normalde 1 ocakta olacaktım şimdi 6 yada 7 ocakta olacağım sanırım senin yumurtlamam ne zamandi biliyor musun yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti yani?Erken gebelik canım inşallah vardır ikimizde de senin ne zaman bat ?
Stripte bende gördüm ama erken gebelikte görmedim canımKız var gördüm ben
İnşallah dediğin gibi ikimizde de vardırErken gebelik canım inşallah vardır ikimizde de senin ne zaman bat ?
Aynen en iyisi erkek üstte ise deniliyor bide dogyy pozisyon unda kalan var ayakları dikiyordum bazen belime Yastık koyuyorum valla bir tanesi gitse sağlıkla yeter canımda inşallah hızlı olam kazanır bizde mutlu oluruzBen de erkek üstte olmalı diye bildiğim için hiç ihtimal vermemiştim ama hamile kaldım. Çünkü kadın üstte olunca kalkarken hepsi akıyor. Ama ben yine de bir iki damla bile gittiyse diye 10dk ayaklarımı dikmiştim ve işe yaramış
Erkek gebeliği boşver normalleri daha güvenilirmişStripte bende gördüm ama erken gebelikte görmedim canım
Gördüm canım İnşAllah kuruma çizgisi değildirÇizgi işaretlediğim yerde kızlar
Yumurtlamanın üstünden 11.gün bugün. 23ü pik oldu 24ü çatladı canımBenim yumurtlamam gecikti o yüzden adet günüm 5 6 gün ileri attı normalde 1 ocakta olacaktım şimdi 6 yada 7 ocakta olacağım sanırım senin yumurtlamam ne zamandi biliyor musun yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti yani?
Aramizda 1 gun falan var yarın testi tekrarliycam ben sende yapacak misin yoksa kan mi vereceksin ?Yumurtlamanın üstünden 11.gün bugün. 23ü pik oldu 24ü çatladı canım
Testi tekrarlarım başka markayla koyulaşırlar cuma falan kan veririm canım benAramizda 1 gun falan var yarın testi tekrarliycam ben sende yapacak misin yoksa kan mi vereceksin ?
Tmm bende takip edeceğim testle inşallah hamileyizdir :) haberlesirizTesti tekrarlarım başka markayla koyulaşırlar cuma falan kan veririm canım ben
İnşallah canım tamamdırTmm bende takip edeceğim testle inşallah hamileyizdir :) haberlesiriz
Bir ay prodoctor kullandım pozitif görümce çok umutlanmıştım umutlarımla oynamıştı o yüzden dargınım canım ama inşallah senin yüzüne güler memnun kalırsan ben de alırımHahahaha buda iyiydi vallahi dogru.
Ben denemek icin aldim valla ama bu kez