- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.073
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.841
Bende de bazen ağrı oluyordu doktor pozisyon değiştirin demisti. O zaman devlete gitmiştim. Ama enfeksiyon varmış demekki zaten bu gebeliğe engel bi durummuş. Monodoks biraz ağır ilacmis kim kullansa sıkıntı yaşamış ishal mide ağrısı falan ama Allah'a şükür ben yaşamadim reflum olmasına rağmen. Sen de dikkat et bol su iç ve ilacı içtikten sonra uzanma.İlk evlendiğimde iliski sırasında ağrı oluyordu. Smear almışlar kültür almışlar. Orta derecede mantar çıkmıştı. Onun için antibiyotik vermişlerdi o zaman. Ama kültürde bir bakteri daha pozitif çıkmış. Bununla alakalı kimse bana birşey demedi. Bende aylar sonra kendim farkettim. Her doktora gittiğimde söyledim kimse umursamadi. Onun uzurine dış gebelik gecirdim.sonra normal hamileleik oldu oda gelişmedi. Kurtaj olmak zorunda kaldim. Sonra hamile kalamadim. O zamandan beri kasik ağrım ve rahmime vuran ağrılar oluyor. Akıntım falan yok. Birde adete yakın günlerde çok az yanma oluyor. En son doktora yine söyledim. Sağolsun onlar ilgilendi. Tekrar test istediler yine pozitif çıkmış. Ve dediler ki dış gebeliğininde sonraki bebeğin gelismemesinde nedeni o olabilir demişlerdi. İnternetten araştırdığım kadarıyla da ilerlerse ksiirlikta yapıyormuş