- 26 Aralık 2015
- 11.595
- 18.628
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.741
Bilmiyorum yavrum. Ben bilsemNe oldu kuzum sana?neden iyi diğilsin
Napim pekiHocalarin %90 i faso fiso.
Hoca tukenmezle yaziyorsa ordan kaç hicbisey yapamaz.
Göm yak diye verilen seyleri de kullanma.
Amin canım bol bol okuyorum. Annem de geldi yanımda o da okuyor.Canım bol bol felak nas Ayetel Kürsi oku. Kendi kendine vesvese verme rabbim şifa versin inşallah
Aşkım ne oldu ?? Dualarım seninle. İstersen özelden yaz belki yardımım dokunurBen hiç iyi değilim. Değişik bişeyler yaşıyorum. Hepiniz bana dua edin. Çok ihtiyacım var.
Rabbim bir an önce kurtarsın seni bu durumdanAmin canım bol bol okuyorum. Annem de geldi yanımda o da okuyor.
Canım bol bol felak
Napim peki
Ne oldu canımYavrum hiç iyi değilim. Çok dua edin bana olur mu hepiniz. Giremiyorum hiç. Başımda var bişeyler.
İnşallah kuzum ben bu ay ne adet ne takip ne de doğru düzgün değerlendirmeİyi aşkım sende durumlar nasıl adetimizi olduk ne zaman yumurtlucaz diye beklemedeyiz tek derdimiz bebek valla başka bişe yaptıgımız yok oda olacak allahın izni ile kuzum
Gebelikle mi alakalı. Canım daha çok yeni başladınız 1 sene denemek çok normal size daha 2 ay olduRuhum hasta
Hayırlısı tatlım hepimiz aynı durumu yaşamışızdır emin ol :)11. Günümde bembeyaz bir testle güne başladım, kendimce üzerinde çizgi uydurdumadeti bekliyorum
Allah Allah bilemedim normalde direk yorumluyorlar bir açıklaması falah oluyorHsg raporu var ama böyle bişey yazilmamış. O gün sadece sola sıvı gitmedi açmaya çalıştım demişti. Zaten sadece hsg için gitmiştim o doktora. Onda tedavi görmedim. Aşılamami da farklı doktor yapmıştı o da 6 ay boyunca bişey demedi. Kafam çok karışık açıkçası doktorlar bilgisiz mıydı bilmiyorum o yüzden başka doktorlara göründüm
İyi değilim ama olcam inşallah canım :) bol yumurtalar hepciğimizeeÇok şükür ben iyiyim canım yumurta avına çıktımSen nasılsın iyi misin?
Yavrum hocaya gidicem yarın. O zaman tam belli olur. Dua edin.Aşkım ne oldu ?? Dualarım seninle. İstersen özelden yaz belki yardımım dokunur
benim durumlar karışık be tatlım napiyim, koşturmaca :’)cok sukur canım usul usuul batı beklıyoruz sen napıyorsun
Evet işte. Hata mı diyim bilgisizlik mi diyim bilemedim. O yüzden böyle karmakarışığım..Allah Allah bilemedim normalde direk yorumluyorlar bir açıklaması falah oluyor
Ya sabah ugrasip silik bı çizgi gördüm gibi olmuştu ama aldirmamistim şimdi de merak edip geçen hafta yaptığım testle karşılaştırdim gerçekten silik bı çizgi var ama aşıri silik sanırım negatif demem gerekiyor :)Hayırlısı tatlım hepimiz aynı durumu yaşamışızdır emin ol :)
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.Ayetel kursi evet etkili ancak herkes yanlis biliyor ayetel kursiyi karsima gecip okumus bir kavimler ugrastim ben. Ama ne var biliyomusun ayetel kursinin sonuna gelince okuyamiyorlar. Ben okudukca yandilar ben okudukca yandilar.
Vela yeuduhu ile baslayan ayetel kursinin son kismini ayetel kursiyi her okumandan sonra 10 kez tekrar et.
Bunu sabah akşam oglen yap gideceklerdir. Direnirlerse de euzubikelimatillahit ile baslayan 2 dua var onu googledan bakıp ezberle oda cok etkili. Bir de lutfen bilip bilmeden gorup gormeden size zarar vermis isem bilerek yapmadim diyerek de icinden geçir, bazen sebep sadece bu olabiliyor.
Daha da devam ederler ise bana ulas, gerisine birlikte bakabiliriz.
Not: haci hoca degiljm cocuguklugum gencligim bunlar yuzunden mahvolmus ve bu alanda bir alimden ders almis kisiyim ve kendi kendimi Allahin sayesinde kurtarmis bir kulum. Bu tarz insanlari görünce elimden geleni yapmadan duramiyorum. Burda simdi yargilayanlar felan gelir diye yaziyorum.
Görümcem bu yakınlarda kötüydü..kayınpederime hoca dualar dedi onu okudular sonradan iyi oldu..kendim gördüm..ilk geceyken eşim gitdi yanına aradılar..eşim namazında olduğu için dualar dediği için çekti kenara ve tanımadı.Namazında ol kuzum..o zaman hiç bir zaman sana bir şey olmaz.Bilmiyorum yavrum. Ben bilsem