-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.081
Hıımm anladm hayırlısı olsun inşallahGebelik canım igne etkisi için baktım
İnşallah canım benim duam o yönde yaBence ateş ölçer hatalı kuzucum hissettiğin doğru
Ya inşallah benim olduğumdan olmuyorsundur insanın dengesini alt üst ediyor ya inşallah en hafif şekilde atlatırsın canım benimBenim boğaz ağrım başladı felaket.
Gittim parol aldım, bu dönem diğer ilaçları içmek istemedim.
Ateşim de etkilenmez inşallah hastaliktan
Bize de dua et be gülüm şu garibana
Piki 17.günde gördüm çok şükür. Bu ay yumurtlama olmayacak zannetmiştim artık. Zaten ateşim ayrı bir alemde. Dua edin bu ay hayırlısıyla sağlıkla nasip olsun bize de
Ooo aynen ya çat diye çatlamışHamile arkadaslarımı canıııı gonulden tebrık edıyorum maşallah arkadaslarım
Bızlerede başarılar dılıyorumbaşım agrıyor cok kotu ama bugun calısma yapmam lazım ya teste bakın nasıl sılındı hemde oyle boyle degıl.bu vıtamın gercekten cok degısık seyler yaptı ya çat dıye çatladı sanırım yumurta daaa bu bas agrısıyla nasıl olcak bu ıs bılmem bugun folbıol ıcmıstm prowomen ıcmedım o mu agrıttı ne folık asıt komasına gırdım herhalde savascii fnd_50 bebekheyecani melegim can Mervenur277 aksamkıyle sabahki arasındakı gark
Bu ay hepımız elele gıdelımm yaaaOoo aynen ya çat diye çatlamışbol bol ceviz pekmez badem afiyet olsun
Vallahi dualarımdasın. Ya bencede senin ateşölçerde hata olabilir. Hoş benim ateşölçer yeni de noldu. Ovülasyon testi olmasa 13.gün çatladı derim. Çok sert iniş çıkışlar oluyor. Benim derecede bozuk belki de. Sık ilişki olduktan sonra ikisini yapmasakta olur ama merakımıza yeniliyoruzBize de dua et be gülüm şu garibana
Sagol canımHayirli olsun canım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Su içtin mi yeterinceBu ay hepımız elele gıdelımm yaaabu aydan hıc umudum yoktu ama suanda tekrardan olustu.tabıkı bu bas agrısıyla basarabılırsem basarınca yazacagm
Bende anlamadım geçen ay normaldi bu ay kafayı yemiş gibi gidiyorKızlar benimde ates cok karışıktı bi ara hep düdük seyretti sonra az az yükseldi tam yükselme di hatta bende ates niye boyle oldu acaba
Kan testim çıktı canım gebelik var çok yeni ama daha lekelenmemde var hayırlısı artık
Bilemedim vallahi hamileyken yüksek seyreder diyolar ama benim düştü sonra az az yükseldiBende anlamadım geçen ay normaldi bu ay kafayı yemiş gibi gidiyor
Maşallah inşallah güzel güzel yükselir minik anneyi bırakmazKızlar kan değerim çıktı 29 cok minik daha
İnşallah olmazsınızHamile olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizler içinde dua edinnnBata 1 gün var inşallah olmam beklemedeyim
Kuzum hadi hayırlı haberler ver inşallah bakalım yorumlar iyi bende 4 tane artı med var onda 20 var en azından rahat takip ederim sağlam gelirse bana da şans getirsin inşallahLaboquickte güzel ben net görmüştüm yumurtlamayi
Kız ben sana bu yumoş bugün çatlar demedim mi hemen değerlendir hemen başın değil ağrımak kopsa bile değerlendirmen lazımHamile arkadaslarımı canıııı gonulden tebrık edıyorum maşallah arkadaslarım
Bızlerede başarılar dılıyorumbaşım agrıyor cok kotu ama bugun calısma yapmam lazım ya teste bakın nasıl sılındı hemde oyle boyle degıl.bu vıtamın gercekten cok degısık seyler yaptı ya çat dıye çatladı sanırım yumurta daaa bu bas agrısıyla nasıl olcak bu ıs bılmem bugun folbıol ıcmıstm prowomen ıcmedım o mu agrıttı ne folık asıt komasına gırdım herhalde savascii fnd_50 bebekheyecani melegim can Mervenur277 aksamkıyle sabahki arasındakı gark