-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.121
Ben anladım sizi bende içten içe sizin gibi düşünüyorum bazen diyorum yaşım genç nefen olmuyor diye düşünüyorum insanlar düşünme diyor ama elimde değil bende nisan ayına kadar beklemedeyim olmazsa tedaviye başlıcaz belkide tüp bebek ki amhımda düşük değil bence sizinde düşün gelmeyecek ve olacakAslında bunların hepsini biliyorum amh düşük gelse bile 3 ay önce hamile kalabilmiştim demekki yine kalabilirim ama çok değişik bir psikolojiye büründüm bende kendimi anlamıyorum şuanda. Bu arada sizede çok geçmiş olsun
Google’a bakarsan hepimizin 3 günlük ömrü varYa ben aslında 1 in altında gelmez ama çokda iyi gelmez diye düşünüyordum ama nette gittim biraz araştırma yaptım salak gibi inanılmaz stres oldum. Şu sonuçta ne kadar geç çıkıyor ya beklerken 9 doğurucam
Ya benimde prolaktin problemim var biliyormusun o kadar aynı ki bende aslında buna rağmen hamile kaldım şimdi nolduda modum düştü anlamadım 9.7 fsh 41 prolaktinim vardı ama 3-4 ay sonra hamile kalmıştım. Dönemsel bişey yaşıyorum herhalde ya adetim diyede dibe vuruyorumBence kafaya takacağın değerler değil canım bak ben geçen yıl 10.5 fsh ile o ay hamile kaldım. Prolaktinde 22 üstelik. Bu değerleri kim görse karalar bağlarAllah nasip etsin yeter ki. Stres yapmak sana daha fazla engel oluyordur.
Yaa teşekkür ederim desteğiniz çok kıymetliBen anladım sizi bende içten içe sizin gibi düşünüyorum bazen diyorum yaşım genç nefen olmuyor diye düşünüyorum insanlar düşünme diyor ama elimde değil bende nisan ayına kadar beklemedeyim olmazsa tedaviye başlıcaz belkide tüp bebek ki amhımda düşük değil bence sizinde düşün gelmeyecek ve olacak
O kadar içten söyledin ki dualarımdasın diye samimiyetini buradan hissettim Allah razı olsun canım benim Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallahVallahi dualarımdasın. Ya bencede senin ateşölçerde hata olabilir. Hoş benim ateşölçer yeni de noldu. Ovülasyon testi olmasa 13.gün çatladı derim. Çok sert iniş çıkışlar oluyor. Benim derecede bozuk belki de. Sık ilişki olduktan sonra ikisini yapmasakta olur ama merakımıza yeniliyoruz
Getirme aklına boşver bu fsh ile gelmemesi lazım 1 altı benim 19 ken 0.68 gelmişti yaniAyy inşallah kuzum ya valla bu ay çok güzel adet oldum aslında o içimi umutla dolduruyor ama şu test aklıma geldikçe çıldırıyorum
Kız Allah seni keyfim yerine geldiGoogle’a bakarsan hepimizin 3 günlük ömrü var
Nedenini ben söyleyim sanaBen anladım sizi bende içten içe sizin gibi düşünüyorum bazen diyorum yaşım genç nefen olmuyor diye düşünüyorum insanlar düşünme diyor ama elimde değil bende nisan ayına kadar beklemedeyim olmazsa tedaviye başlıcaz belkide tüp bebek ki amhımda düşük değil bence sizinde düşün gelmeyecek ve olacak
Amin canım sonucun çıkınca bildir burdan bizedeYaa teşekkür ederim desteğiniz çok kıymetlirabbim en yakın zamanda evlat hasreti çeken herkesin müjdelesin inşallah
Hep şu google beni depresyona soktu valla iyiki varsınızGetirme aklına boşver bu fsh ile gelmemesi lazım 1 altı benim 19 ken 0.68 gelmişti yani
Yerleşme düşüşü olmuş büyük ihtimalle kuzumBilemedim vallahi hamileyken yüksek seyreder diyolar ama benim düştü sonra az az yükseldi
Ben bu ay takip yapmadm bıraktım oyle ama tahmin ediyorum hayırlısı olsun inşallahKuzum hadi hayırlı haberler ver inşallah bakalım yorumlar iyi bende 4 tane artı med var onda 20 var en azından rahat takip ederim sağlam gelirse bana da şans getirsin inşallah
Kesin yazarım ya depresyona girmişimdir çıkarın beni burdan derim yada sevinçten çığlık atıyorumdur gelin halay çekelim derimAmin canım sonucun çıkınca bildir burdan bizede
Ah ol googlee yok mu olsa bi dert olmasa bi dert yolacam az kaldıHep şu google beni depresyona soktu valla iyiki varsınız
Teşekkür ederim canım hasteneye gittim kan verdimCanım maşallah varmı diye sorulurmu hastaneye gitsen keseyi görücen neredeyse hadi gözün aydın olsun❤
Bence de regl olduğun içindir. Bende geçen haftalarda regl olduğum zamanlarda yaklaşık 10 gün ölümüne ağladım karalar bağladım. Cehemnemin 7. Katındaydım sanki. Bir an önce beni de alması için namaz kılıp dua ettim Allah’a. Şimdi o psikolojiden çıktım pik oldu diye seviniyorumYa benimde prolaktin problemim var biliyormusun o kadar aynı ki bende aslında buna rağmen hamile kaldım şimdi nolduda modum düştü anlamadım 9.7 fsh 41 prolaktinim vardı ama 3-4 ay sonra hamile kalmıştım. Dönemsel bişey yaşıyorum herhalde ya adetim diyede dibe vuruyorum
Ay sorma valla okudum okudum şiştim aşırı demorileze oldum bildiğin çöktüm keşke hiç bakmasaydımAh ol googlee yok mu olsa bi dert olmasa bi dert yolacam az kaldı
Biz arkadaşla seneler öncesi midemiz ağrıyor Google baktım dedim ölüyoz bizAh ol googlee yok mu olsa bi dert olmasa bi dert yolacam az kaldı
Amin bütün kalbimleİnşallah bende sana güzel haberlerı verırım senın totemın şansın banada bulaşırSen bı gıt Eylül annelerınde kendını göster bence
Halay çekelim lütfenKesin yazarım ya depresyona girmişimdir çıkarın beni burdan derim yada sevinçten çığlık atıyorumdur gelin halay çekelim derim