- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.061
Al canım aynen güzel olurDil altı için yeni bir tane alcam canım ben de. Evdeki alından olculenlerden
İnşallah öyledir hahahhahahCanım o yumurta çatlamış ateş ölçer çıldırmış sadece o kadar
Kız daha ne olsun var mı bir şey diyorKızlarrrr sizce varmı bişey
Beni de al götür yanında giderkenEvet hatırlıyorum benım topiğimden başlarkenUtanmasam aglıcam sımdı çok duygusallaştım gerçekten kalbime dokundu inşallah arkadaşım inşallah
Hayırlısı olsun kuzum zaten daha çok gençsin zamanı geldiğinde inşallah güzel haberlerini alırızKuzular biz bugün eşimle urolojiye gittik sanırım kimyasal olması bu yüzden solde varikosel tekrar nuksetmis sağda da yeni başlıyormuş yarın çift taraflı ameliyat olacak sanırım 6 ay sonra sonuç aliniyormus belli ki ben bı yarım sene daha bekleyeceğim ve ateş takibi falan yapmayacağım bir süre dualarinizi eksik etmeyin@imagination forever @Tikabasa @pozitifbiri @TASUU Papatyamaviss fnd_50 Sirius2023 @melegim can @savascii @bebekheyecani ve diğer güzellerim
Benim boğaz ağrım başladı felaket.Ya korktum dedim yoksa ondan dolayı mı şükür o zamanbakalım beklemeye devam
Hayirli olsun canım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimEvet 29 çıktı değerim
Benım gıdecegım çok bellı sankı knkammmBeni de al götür yanında giderken
Yemin ederim elim titriyor o kadar heyecanlıyım ki aklıma ilk sen geldin insanın aklına ailesi gelir ama benimkine sen geldin . Bu ay hiç belirtim yoktu eşim testi zorla yaptırdı evde hep hamileyim diye gezdim sanki içine doğmuştu. Seni bekliyor olcam hiç bir topiğe gitmeyeceğimEvet hatırlıyorum benım topiğimden başlarkenUtanmasam aglıcam sımdı çok duygusallaştım gerçekten kalbime dokundu inşallah arkadaşım inşallah
Ay dur deme öyle bende o evreye gelsem diye bekliyorum. Canım çıktı ya günlerdirahahahahah dımı amabakalım neler olacak ya boyle bekleme evresı hıc gecmıyor yumrtlama o bu derken aksıyon oluyor hep
Canim benimki bundan baya silikti kanda çıktı senin baya baya var maşallahKızlarrrr sizce varmı bişey
Amin canım inşallah Allah razi olsun hepiniz duamdasınız sizede nasip olsun en önemlisi hepimizin sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunYa ne güzel aynı zamana denk gelmeleri ne güzel müjdeRabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yok mu bilen kimse kızlarAdett gecikmesinden kaç gün sonra kaset testte pozitif görürüz bilen var mı acaba? Sabah test yaptım ama çıkmadı hiç olacağım gibi bir sancım da yok acaba kaç gün beklemeliyim
Bence 3 4 gün bekle hala olmazsan doktora gidip baktır canımYok mu bilen kimse kızlar
Çok teşekkür ederim canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminCanim benimki bundan baya silikti kanda çıktı senin baya baya var maşallah
Bence ateş ölçer hatalı kuzucum hissettiğin doğruDün geceyi değerlendirebildik kuzum ama ateşim hala olmadığını gösteriyor eğer ateş ölçer hatalı değilse
Minimum 40Dün 25 olan hcg yarın kaç olmalı
50 ve üstüDün 25 olan hcg yarın kaç olmalı