- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.041
canım elınde ovulasyon testı varsa yaparmısın :)))) atarmısınKızlar bide ovula testi sabah ilk idrarla olmasına rağmen baya azdi cizgi sonrada kayboldu nerdeyse incecik kaldi korktum hatta hayalimi diye bebe time aldim hastane çıkışında eczaneden o baya baya cizgi cikartti hatta kurudukca daha iyi belirgin oldu resimde atayim hatta ikisinin son halini ovula teste cok guvenmeyin
Hee yaa hepımızın uzerınde bı ölü topragı var bu sıralar nedenseNormal canım düşünmeyiz kuzum ama ben kendş adıma konuşim şu bir gerçek ki adet oldugumuz zaman insanın modu gerçekten düşüyor kuzum ben öyleyim yani beynim çok dolu yorgun bitkin oluyor
Kızlar 5 gundur lekelenmem var biliyorsunuz regli günüm de yarın bugun test yaptım şu filan içmeme rağmen anında boyle çıktı hamileyim sanırım dimi
Malesef kuzum yokcanım elınde ovulasyon testı varsa yaparmısın :)))) atarmısın
Kan testim çıktı canım gebelik var çok yeni ama daha lekelenmemde var hayırlısı artıkEvet evet evet
Gebelik canım igne etkisi için baktımGebelik testimi bu yumurtlamami bilmiyorm ama gebelikse bu kadr erken gösterir mi
Etkiyi görmek için canım bari dedim onda görürürüm çift çizgivucuttan vucuda degısır neden bu kadar erken test yaptın
Canım ben öylesine yaptım yani etkiji görmek için devam etmiycem yapmayaTam bilmiyorum iğnenin etki süresini. Bence çok erken teste başladın canım kafanı rahatlat biraz. Bu testler seni strese sokuyor. 12.günde yapmaya başlamalısın
12. Gün yaparsın o zaman kuzumCanım ben öylesine yaptım yani etkiji görmek için devam etmiycem yapmaya
Kızlarrrr sizce varmı bişey
Kızlarrrr sizce varmı bişey
yarın tüp bebek için gidecektikKız karnından çıkıp burdayım ben demesını mı beklıyorsım ne demek varmı
Sıra sende demiştim sen benim totemimsin aynı ay hamile kalacağız diye seni bekliyorumKız karnından çıkıp burdayım ben demesını mı beklıyorsım ne demek varmı
Ya gerçekten mi yemın edıyorum gözlerim doldu suan burnumun ucu sızım sızımyarın tüp bebek için gidecektik
yarın tüp bebek için gidecektik
Öyle yapıcam canım12. Gün yaparsın o zaman kuzum
Ya ne güzel aynı zamana denk gelmeleri ne güzel müjdeBen hic beklemiyordum kuzum ya hatta dun topiklerde yerleşme kanaması konulara bakarken bende olmaz ya diyodum bu leke hic beklemediğim bi anda oldu oğlumu 1 ocak 2017 de öğrenmiştim bunuda 2 ocak 2023
Evet hatırlıyorum benım topiğimden başlarkenSıra sende demiştim sen benim totemimsin aynı ay hamile kalacağız diye seni bekliyorum
Ya korktum dedim yoksa ondan dolayı mı şükür o zamanYok canım etkilemez.
Öyle bir veri yok.
Biz nasıl çay içiyorsak, yabancılar da kahve içiyor kupa kupa.
Öyle birşey olsa doktorlar hep uyarır.