-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.861
Her şer de vardır bir hayır hayırlısı olsun kuzum inşallahÇok sağol kuzucum tekrar nuksetmese iyi olur da
Hiç ağrım yoktu bebeğim hatta her şey normal ağrısız sancısız diye şüphelenmeye başlamıştım kizlar bilirÖğrendikten 7 gün sonra mi regl oldun nasildi ağrıların
Amin inşallah canimcimHer şer de vardır bir hayır hayırlısı olsun kuzum inşallah
o zaman rabbımın ısı bellı de olmazİlişki yasak değilmiş bebeğim sadece doktorlar sonuç alamazsınız diyor 6 aydan sonra düzene biniyormus tamamen içten konuşman için çok teşekkür ederimiyi ki tanımışım hepinizi rabbim en kısa zamanda kucaklarinizi doldursun sizlerin de inşallah
Valla mi ya bu belirsizlik beni kötü etkiledi yumurtlama olalı bugün 15 gün oldu ne tets pozitif ne ne regl var ama ara ara karın altı bölgemde adet ağrım oluyor bana lütfen biraz sabır için dua eder misinizHiç ağrım yoktu bebeğim hatta her şey normal ağrısız sancısız diye şüphelenmeye başlamıştım kizlar bilirbeta fakibi yapıyordum düşüşten anladık
Valla mi ya bu belirsizlik beni kötü etkiledi yumurtlama olalı bugün 15 gün oldu ne tets pozitif ne ne regl var ama ara ara karın altı bölgemde adet ağrım oluyor bana lütfen biraz sabır için dua eder misinizşunu da sormam lazım gebelik var diyelim ki ağrı sancı olması normal mi sence böyle mi olur yani bunu senin nezninde bütün kızlara soruyorum gebeliğinin ilk baslarinda böyle ağrıları olan var mıydı ki
Alttan muane ile canımBunları nasıl ölçüyorlar ultrasona mı giriyordunuz
İnşallah bende bu şekilde öğrenirim zaman geçtikçe umudum da artıyor çünküAdet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen çok fazla var canım.
İnşaAllah Rabbim herkesin gönlüne göre en hayırlısını versinİnşallah bende bu şekilde öğrenirim zaman geçtikçe umudum da artıyor çünkü
Keşke cevaplayabilsem malum bende hemen hemen seninle aynı beklemedeyim görmüşündur yazılarımıKızlar merhaba şimdi size bir soru soracağım ama gülmeyin
Ben 3 aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum bu ay bıraktım yani 2 Aralık adet oldum sonrasında hap kullanmadım bir daha bebek düşündüğümüz için.
Sonrasında benim küçük oğlan ameliyat olacağı için bu ay erteleyelim dedik sadece 2 kez ve geri cekilme yöntemi ile ilişki oldu. Geçen haftalarda adet ağrılarım çok fazla idi özellikle sol kaşığım çok ağrıdı ama hala yumurtlama dönemi olan akıntılar devam ediyor bazen şeffaf uzayan akıntı bazen çok hafif sarımsı. Bugün adetin 32. Günü gelen giden yok ihtimal var mi sizce
Çok yazmışım kusura bakmayın
Adetin 32. Günü derken adet başladığı ilk günden mi saydin canımKızlar merhaba şimdi size bir soru soracağım ama gülmeyin
Ben 3 aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum bu ay bıraktım yani 2 Aralık adet oldum sonrasında hap kullanmadım bir daha bebek düşündüğümüz için.
Sonrasında benim küçük oğlan ameliyat olacağı için bu ay erteleyelim dedik sadece 2 kez ve geri cekilme yöntemi ile ilişki oldu. Geçen haftalarda adet ağrılarım çok fazla idi özellikle sol kaşığım çok ağrıdı ama hala yumurtlama dönemi olan akıntılar devam ediyor bazen şeffaf uzayan akıntı bazen çok hafif sarımsı. Bugün adetin 32. Günü gelen giden yok ihtimal var mi sizce
Çok yazmışım kusura bakmayın
Hepimiz aynı durumdayız ama buraya sormadan da edemiyoruzKeşke cevaplayabilsem malum bende hemen hemen seninle aynı beklemedeyim görmüşündur yazılarımıama geri çekilme yöntemini geçtim kuzenim bildiğin korunurken hamile kaldı olabilir yani neden olmasın
Evet 2 Aralık son adetAdetin 32. Günü derken adet başladığı ilk günden mi saydin canım
Valla ya kafamda deli gibi sorular ve cevap almazsa daha çok büyüyorlarHepimiz aynı durumdayız ama buraya sormadan da edemiyoruz
Hakkımızda hayırlısı bakalım. Senin son adet ne zamandi
Ona göre benimde 31. Gün oluyor hadi inşallah hayırlı haberler alırız geçen hafta benimde sarı akintim oldu bata 2 gün kalada sıvı Su gibi akıntım oldu öyle de devam ediyor şuanEvet 2 Aralık son adet
3 ay doğum kontrol hapı kullandım. Onunla düzenli oluyordu doğal olarak ama yeni bıraktım bıraktıktan sonra adet olmadığım için döngümü bilemiyorum. Ama öncesinde 29 30 günlerde olmuşum. Senin nasıl döngün.Valla ya kafamda deli gibi sorular ve cevap almazsa daha çok büyüyorlarbenimde sat 3 aralikti kuzum hemen hemen aynıyız adet döngün nasıldır
Ona göre benimde 31. Gün oluyor hadi inşallah hayırlı haberler alırız geçen hafta benimde sarı akintim oldu bata 2 gün kalada sıvı Su gibi akıntım oldu öyle de devam ediyor şuan
aynı ilerliyoruz canım.Yoldaş olduk :)Benimde 15 aralık canım