- 19 Aralık 2021
- 2.086
- 2.663
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.841
Canım benim Rabbim zamanı su gibi akitsin ve beklediğine değsinKuzular biz bugün eşimle urolojiye gittik sanırım kimyasal olması bu yüzden solde varikosel tekrar nuksetmis sağda da yeni başlıyormuş yarın çift taraflı ameliyat olacak sanırım 6 ay sonra sonuç aliniyormus belli ki ben bı yarım sene daha bekleyeceğim ve ateş takibi falan yapmayacağım bir süre dualarinizi eksik etmeyin@imagination forever @Tikabasa @pozitifbiri @TASUU Papatyamaviss @fnd_50 @Sirius2023 @melegim can @savascii @bebekheyecani ve diğer güzellerim
ılıskı de yasak oluyor mu pekı bu aylarda da kzucum amelıyattan sonra falan , Yaaa kuzucum bak Rabbım ne kadar buyuk yıne dogru olanı olması gerekenı kendısı yoluna koydu , okdar dusundun ıyı mı olur kotu mu olur korunsammı kournmasammı Cevabını verdı Rabbım boylesı demekkı hayırlıymıs senın ıcın gelecek bebegın ıcın daha sağlam saglıklı bıır vucutta ınşallah :) herseyın dengede olması soru ısaretı olmaması benı mutlu eder acıkcası :) senın ıcınde soruların cevap buldugu ıcın mutlu oldum aslında:) esın tedavısını gorsun bı an once ıyılessın ve sende bu surecte daha da kendıne gelsın bedenın :) umarım yanlıs bısey demedım tum gonlumden gecenle sana aktardım :)Morelini düşürme kuzum değildir sağlıklıdır inşallah
Bı en az sekiz ay olmaz gebelik kuzucum kız ben alıştım size valla mutlaka olurum buralarda iletişimde olurum sizlerle sadece takip yapmayacagim anlamsız olur
Morelini düşürme kuzum değildir sağlıklıdır inşallah
Yok kuzu benim test dün negatif çıktı ama bat geceli bugün 3. Gün ve daha önce kimyasal geçirdim ve çok sanciliydi şimdi de adet ağrılarım ara ara devam ediyor aceba bende olcak da kimyasal mi gececek ki sen battan kaç gün sonra gebelik pozitf olduğunu ogrendin ve kaç gün sonra kanaman başladı kuzum
Öyle oldu biraz canım ben toparlarim hemenCanım benim Rabbim zamanı su gibi akitsin ve beklediğine değsinönce sağlık o olmadan hiç birşeyin önemi yok kuzum acil şifalar diliyorum sende bu süreçte kendini toparlarsin biraz her türlü yiprandigini düşünüyorum
Tarihlerini yazar mısınBat satMervenur277
Çok güzelÖyle oldu biraz canım ben toparlarim hemeneşim biraz üzüldü onun için üzüldüm açıkçası zamanla düzelir ama inşallah
İlişki yasak değilmiş bebeğim sadece doktorlar sonuç alamazsınız diyor 6 aydan sonra düzene biniyormus tamamen içten konuşman için çok teşekkür ederimılıskı de yasak oluyor mu pekı bu aylarda da kzucum amelıyattan sonra falan , Yaaa kuzucum bak Rabbım ne kadar buyuk yıne dogru olanı olması gerekenı kendısı yoluna koydu , okdar dusundun ıyı mı olur kotu mu olur korunsammı kournmasammı Cevabını verdı Rabbım boylesı demekkı hayırlıymıs senın ıcın gelecek bebegın ıcın daha sağlam saglıklı bıır vucutta ınşallah :) herseyın dengede olması soru ısaretı olmaması benı mutlu eder acıkcası :) senın ıcınde soruların cevap buldugu ıcın mutlu oldum aslında:) esın tedavısını gorsun bı an once ıyılessın ve sende bu surecte daha da kendıne gelsın bedenın :) umarım yanlıs bısey demedım tum gonlumden gecenle sana aktardım :)
Canım adetim daha 1 gün geçti ve bugün beta HCG 225 çıktı inşallah yükselir. 1 Ocak adet tarihimTarihlerini yazar mısın
O yüzden yazmadm tarihCanım adetim daha 1 gün geçti ve bugün beta HCG 225 çıktı inşallah yükselir. 1 Ocak adet tarihim
Evet gördüm canm yazdım cevapMervenur277 kuzum hemen bir üstte sorum var sana ama kendi mesajımi alıntı yapmışım ordan okur musun
Hım anladm canm hakkında hayirlsii olsun insllah isteyen herkeze nasip etsin AllahBen battan önce öğrendim canım gebeliği tam geçmeden sonra 7. Günde reglim geldiMevsimlisan
Listeye önceden eklememisim seni hayırlı olsun canım gebelik haberi olmuşsun sağlıkla kucağına al inşallahCanım adetim daha 1 gün geçti ve bugün beta HCG 225 çıktı inşallah yükselir. 1 Ocak adet tarihim
Öğrendikten 7 gün sonra mi regl oldun nasildi ağrılarınBen battan önce öğrendim canım gebeliği tam geçmeden sonra 7. Günde reglim geldiMevsimlisan
Çok sağol kuzucum tekrar nuksetmese iyi olur daCanım benim eşimde oldu insallah düzelecek sadece zamana ihtiyaç var rabbik yardimciniz olsunMervenur277
Aynen ben buralarda da biraz yeniyim ama bayadir İstiyoruz inslalh sağlıklı bir sekilde nasıl eder AllahListeye önceden eklememisim seni hayırlı olsun canım gebelik haberi olmuşsun sağlıkla kucağına al inşallah