- 2 Aralık 2022
- 209
- 308
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.901
İnşaAllah canım. Test yaparsan benide etiketle muhakkak merak ederimHiç belli olmaz hayırlsi olsun hakkımızda
O zaman senin gecikmen varBenim düzenlidir bat dediğim gün olur 28 günde canım benim döngü. Yine de belli olmuyor işte kırmızılar görene kadar umut var
Hadi hayırlısı inşAllah :)Hahah çok güldüm buna çok yaşa e mi
Bu ay düşünmeye başladığımız için test almadım hiç evde yok bir de ihtimal çok çok düşük olunca hiç yapasım gelmedi
Bugun 3. Gün canım ağrı oluyor biraz dolanıyor sanki karnımda kasığımda sonra geçiyor bı bakıyorum yine ağrı olmuş biraz sonra geçiyorKaç gün geçti canım?eğer neqatifse demek adet olamıyorsun ondan ağrılarım var..ben mesela öyle oluyorum
İnsaAllah teşekkür ederimHadi hayırlısı inşAllah :)
Bat gününden bir hafta sonra Bhcg yükselen bile var bence regli bekle masaj yapma :)Benim düzenlidir bat dediğim gün olur 28 günde canım benim döngü. Yine de belli olmuyor işte kırmızılar görene kadar umut var
Kız Allah seni emi yaKız size niye test yapmıyorsunuzBelirtisiz Gebelik Tamlamaları
kuzum neden okadr strese gırdın ne testı ıstedıler bet degılmı sadece ayrıca apacık var lutfen stres olma sonuc ne zaman cıkacakKızlar hastanede bi suru saçma sapan test istediler yemin ederim para tuzağı bu kadar olaya bide negatif cikarsa esimin bana inanci kırılır diye o kadar strese girdim ki hastaneden çıkarken bi tane daha test aldım insallah negatif çıkmaz allahim oyle korkuyorum kii lekede geldi yine buda simdi alıp yaptığım test
Ağrı var mıydı ve pozitifi görmüş müydün ama ağrım sürekli olmuyor giriyor çıkıyorbenım 5.gun geldı adetım gecıkmeden sonra kımyasalda
Dün yaptım test çıkmadı bugün yapmadım. O masaj nasıl oluyor canımCanım olsa çıkardı malesef.15 gün uzun bi süre beta veridysen ve çıkmadıysa söktürücü masaj dene gelir hemen
3 güne gösterir kuzum ama mucizeler hep var çok duyduk geç yumurtalama ola bilirmi mesela..Bende genelde ağrı adet olamıyorumsa oluyor ve ya yumurtlama dönemimdeBugun 3. Gün canım ağrı oluyor biraz dolanıyor sanki karnımda kasığımda sonra geçiyor bı bakıyorum yine ağrı olmuş biraz sonra geçiyor
Tamam canımİnşaAllah canım. Test yaparsan benide etiketle muhakkak merak ederim
Ama hiç böyle bişey yaşamadım gecikme falan olmaz hiç yumurtlama üzerinden bugün 15. Gün ovulasyonla takip ettim adet ağrım battan 2 gün önce falan başlar ve bat günü olurum adet geçer gider bu sefer farkli akintilarimda vardi mesela hiç olmazdı bat öncesi3 güne gösterir kuzum ama mucizeler hep var çok duyduk geç yumurtalama ola bilirmi mesela..Bende genelde ağrı adet olamıyorumsa oluyor ve ya yumurtlama dönemimde
evet regl agrım oldu bat gunu en poıtıf gordugum testtı kırmızılık olarak , sonrasında yavas yavas sılındı kan sonucum da da dustuAğrı var mıydı ve pozitifi görmüş müydün ama ağrım sürekli olmuyor giriyor çıkıyor
Allah şifa versin yavrum. Herşeyde bi hayır vardırKuzular biz bugün eşimle urolojiye gittik sanırım kimyasal olması bu yüzden solde varikosel tekrar nuksetmis sağda da yeni başlıyormuş yarın çift taraflı ameliyat olacak sanırım 6 ay sonra sonuç aliniyormus belli ki ben bı yarım sene daha bekleyeceğim ve ateş takibi falan yapmayacağım bir süre dualarinizi eksik etmeyin@imagination forever @Tikabasa @pozitifbiri @TASUU Papatyamaviss @fnd_50 @Sirius2023 @melegim can @savascii bebekheyecani ve diğer güzellerim
Aayyy inşallah hiç masaj yapasim yok zatenBat gününden bir hafta sonra Bhcg yükselen bile var bence regli bekle masaj yapma :)
O zaman masaj hiç bir şey yapma..beklicen kuzum..yarın yine test yapAma hiç böyle bişey yaşamadım gecikme falan olmaz hiç yumurtlama üzerinden bugün 15. Gün ovulasyonla takip ettim adet ağrım battan 2 gün önce falan başlar ve bat günü olurum adet geçer gider bu sefer farkli akintilarimda vardi mesela hiç olmazdı bat öncesi
Himm yok ben pozitif de gormedim zaten kuzuevet regl agrım oldu bat gunu en poıtıf gordugum testtı kırmızılık olarak , sonrasında yavas yavas sılındı kan sonucum da da dustu
Yavrum artık bi kan verip emin olsan daha iyi değil mi. En azından adet söktürücü masaj falan yaparsın. Yeni ay yeni umutlar. Hamileysen de ona göre bi yol izlersin. Benim de geçen ay böyle olmuştu 3 gün gecikti. Belki de korunmayı bıraktığımız için bilmiyorum.Ama hiç böyle bişey yaşamadım gecikme falan olmaz hiç yumurtlama üzerinden bugün 15. Gün ovulasyonla takip ettim adet ağrım battan 2 gün önce falan başlar ve bat günü olurum adet geçer gider bu sefer farkli akintilarimda vardi mesela hiç olmazdı bat öncesi
Tamam yarın yapayim inşallah birşeyler görürüm aminO zaman masaj hiç bir şey yapma..beklicen kuzum..yarın yine test yap