-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.221
Çok emin olamıyorum ben de erken test olunca stresi de ayrı oluyor burada okuyorum hepCanımm test konusunda agzım cok fena yandıgı ıcın bısey dıyemıyorum ama ben senın yerınde olsam 12. Gunde yapardım
Sonrasında sağlıklı şekilde ilerlemiş miydi gebeliğin canımEvet canım çatlaman dediğin tarihteyse cıkar ben çatlamanın 10. Gününde innovitanın testini yapmıştım silik çizgi görmüştüm kan verince betam 20 çıkmıştı sabah ilk idrarla yap
Cnm bnce yarın vermeEvet canm dün verdim 25 çıktı. BAT'a 4 gün vardı.. yarın tekrar vereyim diyorum..
Aynı günler sanırım benimde 25 aralıkta pik oldu 26 Aralık devam etti 27 Aralık sabaha karşı çatladı sabahki testiydi silikti. 25-26-27 aralığı değerlendirdik dün ,bugün sol kasığıma ara ara batma gibi de değil bi ağırlık var gibi çekme gibi oluyor ara ara sol belim de öyle, sağda bir şey yok, sanki oraya bi şey saklanmış ağırlık yer yapıyor gibi oluyorCanım çatlama pik olduktan ertesi günler oldu benim ovulasyonumu satin aldığım kadın rehberlik ediyordu bana 26 aralık yumurtlama gördüm 27 aralık biraz siliklesmeye başladı 28 Aralıkta aynı siliklikteydi sonra kadın yumurtan çatlamış artık bugunude degerlendir ertesi gün test yapmana gerek yok demişti aynen daha çok var aslına bakarsan çok yok 10 gün dediğin çabuk geçer ama biz böyle bekliyoruz ya gecmekk bilmiyor 1 gün bile geçmek bilmiyor sanki
Canım bence bekle erken yapınca herkeste aynı sonucu vermiyor negatif çıkıyor sonra üzülüyor insan naçizane tavsiyemÇok emin olamıyorum ben de erken test olunca stresi de ayrı oluyor burada okuyorum hepilk gebeliğim olacak o zaman az daha dayanayim 3 guncuk kaldı 12 olmasına
Hangi vitamin canımValla ya şans işte @fnd_50 nin gazına geldım ınsan bısey yapmayınca ınaktıf oluyor dedım hadı bı bakayım durumlar neybu arada vıtamın yumurtlamayı gecen aya gore 2,3 gun erkene cektı olması gereken zamana yani.bu vıtamını sevdım.sımdı luteal faz tam 14 gun olacak.sendemı bı denesen kuzucum ya bende işe yararsa bır ay sende dene
Prowomen guzelım esımde promenı kullanıyor(herhangı bır sperm sorunu yok fakat dr yumurtayla spermn bırlesmesını ve yerlesmesını kolaylastırıyor dedı bu vıtamınler ıcınHangi vitamin canım
Şuan tam hatırlamıyorum ama bu innovita testini aldığım yerde bı video paylaşmışlardi yumurtlama testinden gebe olduğunuz anlasilmaz diye tejrar bir yumurtlama olabilir mi kiKızlar yumurtlamanın 9.gününe girdim ilkini sabah yaptım alttakini de demin yaptım. Ovülasyondan böyle hamileliğini öğrenen var mı koyu geldi bana çünkü imkansız yumurtluyor olmam bata 2 gün kaldı
Tredyolda var sanki ona diyosun demi canımProwomen guzelım esımde promenı kullanıyor(herhangı bır sperm sorunu yok fakat dr yumurtayla spermn bırlesmesını ve yerlesmesını kolaylastırıyor dedı bu vıtamınler ıcın
Canım hayırlı olsun belirtin neydiÖnce yaptıklarım hep negatifti 22 Aralık da çatladı. Bugün çatlamanın 11. Günü. Bugün sabah kaset testte çok silik pozitif gördüm. Kan verdim 46 çıktı canım
Beklenen adet genelde 3/4 gün önce geliyor bir geçen ay geç geldi o yüzden beklenen 18 ocak yazalım teşekkürlerCanım o zaman sat yani son adet tarihi 22 Aralık bat da beklenen adet tarihi yani sonraki adet günün ne zaman
Bıtanem ne oldu?sorun nedır tam olarak?uzulme sakın sakınce bır kafeye gıt otur kendıne bır kahve soyle yada bır parka gıt yak bı sıgara ve sonra eve tekrardan gıt.fevrı kararlar verme kafan sakınken karar verırsın.konu ozel degılse anlat herzaman dınlerız elımızden geldıgınce destekte oluruzBiz kavga ettik ve ben tekrar sigaraya başladım ve bugün yarın olası çatlama günlerim ve ben dışardayım nereye gideceğim bilmiyorum.kimseye anlatamıyorum. Olmayacak evliliğe ve çocuğa dua ettim bunca zaman
Belim ağrıyor du canım göğüs hassasiyeti bideCanım hayırlı olsun belirtin neydi
Ayrıca hepımız kavga edıyoruz buna da ınan.enderdır bence bırbırını kırmayan ınsanlar.malesef oluyor boyle seyler ama onemlı olan sakınlıgı koruyabılmek.ve cozume odaklanmakBiz kavga ettik ve ben tekrar sigaraya başladım ve bugün yarın olası çatlama günlerim ve ben dışardayım nereye gideceğim bilmiyorum.kimseye anlatamıyorum. Olmayacak evliliğe ve çocuğa dua ettim bunca zaman
Canm malesef goremıyorum benKızlar bunda daha belli görüyo musunuz
Aşırı silikCanm malesef goremıyorum ben