Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok etkiliyor bence hem de aşırı bak 4 gündür akıntım var bir çatlayamadı bugünkü daha da yoğun altıma yapar gibi afedersin
Canım sen test yapıyo muydun? Benimde 3 gündür hem ağrım hemde yoğun akıntım vardı testte hafif koyulaşmaya başlamıştı 3 gündür dün pik yaptı.sabah da pikti az önce yine yaptım çatlamış. Bence seninde eli kulağında

Kuzum bugün yapın zaten önemli olan çatlaması yarında yaparsınız yarınki spermlerde gayet iyi olur yalnız bu nasıl bir şans ya direk nokta atışı yapmışsın bugün yarın mutlaka değerlendir boş geçme

Valla ya şans işte fnd_50 nin gazına geldım ınsan bısey yapmayınca ınaktıf oluyor dedım hadı bı bakayım durumlar neybu arada vıtamın yumurtlamayı gecen aya gore 2,3 gun erkene cektı olması gereken zamana yani.bu vıtamını sevdım.sımdı luteal faz tam 14 gun olacak.sendemı bı denesen kuzucum ya bende işe yararsa bır ay sende dene

Yeni gördüm yazdığını canım. Tüm dileklerimizin dualarımızın kabul olduğu bir yıl oldun inşallah mutlu yıllar flaşsız hali bu
Canım kusura bakma geç görüyorum pek aktif olamıyorum burada şuanlık ince çizgi görüyor gibiyim ama ince çizgilere güvenim pek kalmadı ağustos ayında yine listedeydim sizinle ozaman benimde testlerde ince çizgiler görmüştüm ama negatif olmuştu hayırlısı olsun insallah

Kuzum ben prowomen 1 kutu bitirdim şimdide ımprlye geri dönüyorum oda yumurta için uyarıcı senin dediğin hangisiydi ?

Cano o hiç belli olmaz, Allah ol derse olur

Bunu sormuştum canım savascii

Benim 15-21 gün arasında oluyor. Her ay farklı.
Az önce lavaboya girdim yani inanılmaz şeffaf uzayan akıntım var çok yoğun. Garibim çatlayacak çatlayamıyor 4 gündür mücadele ediyor inşallah bugün başarır ne diyeyim senin kaçıncı gün
Benim bugün 17.ydi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…