- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.201
Ayy hadi inşallah güzel haberler alalım bu ay anam ben şimdiden heyecanlandımValla askım olurmu olur şans işte Allahın işi bakalım bır ıkı gun deneyım o zaman haydı o zaman rast gele bana
Canım sen test yapıyo muydun? Benimde 3 gündür hem ağrım hemde yoğun akıntım vardı testte hafif koyulaşmaya başlamıştı 3 gündür dün pik yaptı.sabah da pikti az önce yine yaptım çatlamış. Bence seninde eli kulağındaÇok etkiliyor bence hem de aşırı bak 4 gündür akıntım var bir çatlayamadı bugünkü daha da yoğun altıma yapar gibi afedersin
Kuzum bugün yapın zaten önemli olan çatlaması yarında yaparsınız yarınki spermlerde gayet iyi olurBebısler sızde bakıverın bı ya yıne duramadım buraya gırınce ılla bıseyler yapası gelıyo ınsanıncok akıntı olunca bı bakayım dedm boyle cıktı ama uzun suredır ılıskı olmadı bugun olsada spermler ıse yaramaz bence.şaka gıbı ya nokta atısı bu kadar olmaz Mervenur277 savascii T TASUU
Valla ya şans işteKuzum bugün yapın zaten önemli olan çatlaması yarında yaparsınız yarınki spermlerde gayet iyi oluryalnız bu nasıl bir şans ya direk nokta atışı yapmışsın bugün yarın mutlaka değerlendir boş geçme
Ben soruyorum cevap alamıyorumGrup sessizleşti ha farkında mısınız düzgün yazan çizen yok küsüp giderim buralardan ha. Anca beraber kanca beraber demedik mi
Canım kusura bakma geç görüyorum pek aktif olamıyorum burada şuanlık ince çizgi görüyor gibiyim ama ince çizgilere güvenim pek kalmadı ağustos ayında yine listedeydim sizinle ozaman benimde testlerde ince çizgiler görmüştüm ama negatif olmuştu hayırlısı olsun insallahYeni gördüm yazdığını canım. Tüm dileklerimizin dualarımızın kabul olduğu bir yıl oldun inşallah mutlu yıllarflaşsız hali bu
Kuzum ben prowomen 1 kutu bitirdim şimdide ımprlye geri dönüyorum oda yumurta için uyarıcı senin dediğin hangisiydi ?Valla ya şans iştefnd_50 nin gazına geldım ınsan bısey yapmayınca ınaktıf oluyor dedım hadı bı bakayım durumlar ney bu arada vıtamın yumurtlamayı gecen aya gore 2,3 gun erkene cektı olması gereken zamana yani.bu vıtamını sevdım.sımdı luteal faz tam 14 gun olacak.sendemı bı denesen kuzucum ya bende işe yararsa bır ay sende dene
Ben soruyorum cevap alamıyorum
Kızlar hafta sonu olduğu için gruba ben çok bakmıyorum tekrardan sorun zahmet olmazsa bildiğim bişeyse cevap vereyimBende sorup sürekli cevap alamıyorum artık yazasım gelmiyor
Cano o hiç belli olmaz, Allah ol derse olurBebısler sızde bakıverın bı ya yıne duramadım buraya gırınce ılla bıseyler yapası gelıyo ınsanıncok akıntı olunca bı bakayım dedm boyle cıktı ama uzun suredır ılıskı olmadı bugun olsada spermler ıse yaramaz bence.şaka gıbı ya nokta atısı bu kadar olmaz Mervenur277 savascii T TASUU
Bunu sormuştum canımKızlar sanırım benim yumurtlama 23 Aralık tam emin değilim ovulasyon testi kullanmadım. Ama uygulamaya girdiğim verilere göre böyle söylüyor. Bu aydan umudum yok ama çok da merak ediyorum yarın 10. Gün olacak, şu an elimde innovita gebelik testi( yorumlardan okuduğuma göre küçük degerleri bile gösteriyormuş) bir de predictor markalı normal gebelik testi var, yarın yapsam çıkar mı, sanki cuma günü hiç gelmicekmis gibi sıkıldım bekle bekle
Benim 15-21 gün arasında oluyor. Her ay farklı.Ates takibi hic yapmadim normal atesinizi mi olcuyorsunuz? Yok hic cekmedim ki canim ama ilk 2 gun asiri silikti sonra biraz koyu oldu ama hic bir zaman tam koyu olmadi bende yapmayi biraktim moralim bozuluyor diyebende mi acaba gec yumurtlama olacak bundan 3 ay once falan ilk kez ovulasyon testi kullandiigmda pik gormustum hemde adetin 12. gununde bugun 17-18 hala bisey yok
Benim bugün 17.ydi canim.Az önce lavaboya girdim yani inanılmaz şeffaf uzayan akıntım var çok yoğun. Garibim çatlayacak çatlayamıyor 4 gündür mücadele ediyor inşallah bugün başarır ne diyeyim senin kaçıncı gün
Prowomen kuzum esımde soerm testı cok ıı cıkmasına ragmen promen kullanıyor.Kuzum ben prowomen 1 kutu bitirdim şimdide ımprlye geri dönüyorum oda yumurta için uyarıcı senin dediğin hangisiydi ?
Evet canm erken gebelikte pozitif gördüm sonra kan da verdim onda da pozitif çok şükür
Evet canm dün verdim 25 çıktı. BAT'a 4 gün vardı.. yarın tekrar vereyim diyorum..Kan vermiş miydin kuzum
Evet canım çatlaman dediğin tarihteyse cıkar ben çatlamanın 10. Gününde innovitanın testini yapmıştım silik çizgi görmüştüm kan verince betam 20 çıkmıştı sabah ilk idrarla yapBunu sormuştum canımsavascii
Evet kuzum çook heycanlıyım hala idrak edemedim ben de sana yazacaktım:) dün önce erken gebelikte gördüm. Sonra kan verdim hemen 25 çıktı. BAT'a 5 gün vardı. Yarın mı versem tekrar napsam. Sen nasıl bir yol izledin hiç bilgim yok ya
Canımm test konusunda agzım cok fena yandıgı ıcın bısey dıyemıyorum ama ben senın yerınde olsam 12. Gunde yapardımBunu sormuştum canımsavascii
Kuzum ben onu geçen ay kullandımProwomen kuzum esımde soerm testı cok ıı cıkmasına ragmen promen kullanıyor.