- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.061
Günde 4 5 havuç ye çatlar canımEki Görüntüle 3185118
Bu hala pik dimi çatlamamış sağ bacağım ve belim çok ağrıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde 4 5 havuç ye çatlar canımEki Görüntüle 3185118
Bu hala pik dimi çatlamamış sağ bacağım ve belim çok ağrıyo
O nasıl eczaciymis yaCompent miydi öyle bir şeydi markası elimde de daha kötüsü var prodoctor eşime üstüne basa basa söyledim o markayı alma diye kaset test al dedim eczacı kaset test mi var demiş mecbur bunları alıp geldi
İnşallah kuzum inşallah sağlıklaAmin anneler topiğinde hsg çekilip onbeşgün sonra hamile olduğunu öğrenen arkadaşımız var, darısı başına
Sormayın sinir ettiler beni yeniydi heralde çalışan bilmemesi imkansız çünküO nasıl eczaciymis ya
Tamam kuzm sağolGünde 4 5 havuç ye çatlar canım
Bence sabah ilk idrarla yap ve pembe çizgi görürsen dikkate al canımDun ilk idrarla değil akşam yaptim sıvıda almıştım silik çıktı ama o silik çizgilere inanmıyorum valla o yüzden hiç atmadim da buraya
Gün olarak sayma canım ayın 19unda çatlaman gerçekleşmiş buna göre sayınca daha 2 gün var bat gününe. Bu şekilde gölge olması bir şey ifade etmiyor maalesef hatta erken gebelik testleri de çoğu zaman yanıltıcı olabiliyorBöylede çıkınca insan stres oluyor işte baya bekledim yapmadım ama zaten yeteri kadar gecikti 29la 33 güne göre değişiyor reglim 29a göre 5 gün gecikmem var
12nde oldu hayatım benim yumurtlamam ben ateşe geç başladım bir ara ovülasyonu yine pik gösterdi 2 kere yumurtlamıs olabilirim elimde kalmadı başka diye takip edemedim 3 gün pik gördüm gerisi yokGün olarak sayma canım ayın 19unda çatlaman gerçekleşmiş buna göre sayınca daha 2 gün var bat gününe. Bu şekilde gölge olması bir şey ifade etmiyor maalesef hatta erken gebelik testleri de çoğu zaman yanıltıcı olabiliyor
Cevap verebilecek yok mı ?Kızlar yumurtlamanın 9.gününe girdim ilkini sabah yaptım alttakini de demin yaptım. Ovülasyondan böyle hamileliğini öğrenen var mı koyu geldi bana çünkü imkansız yumurtluyor olmam bata 2 gün kaldı
Eee bu sabah niye ilk idrarla yapmadınDun ilk idrarla değil akşam yaptim sıvıda almıştım silik çıktı ama o silik çizgilere inanmıyorum valla o yüzden hiç atmadim da buraya
Ovulasyon testi yaptın demi yumurtlamanın 9. Gününde ovulasyon testi ile gebelik çıkabiliyor mu ki ovulasyonda çıkan gebelik testinde bi şeyler çıkmaz mi ki gebelik testi yaptinmiCevap verebilecek yok mı ?
Test yaptın mı bir daha kuzum inşallah bebektendirBenim hep lekelenme seklinde baslar ama hemen akşam ertesi gun artardi hamileliğide geçtim artık ya hormonal bir bozukluktan veya kist vs olmasında
Canım bu test laboquick ise güvenebilirsin bence bebiş varDun ilk idrarla değil akşam yaptim sıvıda almıştım silik çıktı ama o silik çizgilere inanmıyorum valla o yüzden hiç atmadim da buraya
Adete yakın yumurtlama da olabiliyor diye biliyorum en sağlıklısı adet geçsin kan ver yavrum. Böyle kendi kendini yemeCevap verebilecek yok mı ?
Ben sadece ateş tablosuna göre yorumlamaya çalıştım canım bilemiyorum o zaman. Yine de bir süre daha bekle bakalım12nde oldu hayatım benim yumurtlamam ben ateşe geç başladım bir ara ovülasyonu yine pik gösterdi 2 kere yumurtlamıs olabilirim elimde kalmadı başka diye takip edemedim 3 gün pik gördüm gerisi yok
Benim ilk testim de aynı öyleydi ilk ay o yüzden çok inanmıştım sonra adet olunca nasıl ağladımÇok kırmızı gibi geldi o yüzden ihtimal vermedim açıkcası
Canım yumurtlama olmadan adet gününü bilemeyiz ki. Daha yumurtlayacağım da o yumurta gebelik olmazsa 14 gün sonra dışarı atılacak daha ben yumurtlamadım ateşe göre baksanabugün 21. Gün. Bugün yumurtlasam 35 te adet olmam gerekecek ki sanmıyorum bilmiyorum çuval oldu bu ay. 34 günden önce gelmez adetBenim de yumurtlama akıntım hiç olmmadi bu ay.
Yumurtlama akıntısı olmadan yumurtlama bekliyorum bende.
Bakalım senin ateş yarın nasıl olacak.
Adet gününe kaç gün kaldı ?