Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Domuz gribi oldum bu ay bayağı ateşli enfeksiyonlu hastalık geçirdim ilaç kullanmadım ama bu virüs etkilemiş olabilir mi yumurta olayımı? Hasta olunca falan düzgün beslenemedim de çok yorgun düştüm üstüne oğlum hastalandı falan Mfk vitamin de kullanmadım bu durumlar etkilemiş olabilir mi aşırı stres oldum

Domuz gribi oldum bu ay bayağı ateşli enfeksiyonlu hastalık geçirdim ilaç kullanmadım ama bu virüs etkilemiş olabilir mi yumurta olayımı? Hasta olunca falan düzgün beslenemedim de çok yorgun düştüm üstüne oğlum hastalandı falan Mfk vitamin de kullanmadım bu durumlar etkilemiş olabilir mi aşırı stres oldum
Hastaliktan ates etkilenir belki canım bide benimde bu ay yumurtlama zamani 2 gün düşük sonra yükseldi belki çat süreci uzun sürüyor olabilir mi

Canım yumurtlama olmadan adet gününü bilemeyiz ki. Daha yumurtlayacağım da o yumurta gebelik olmazsa 14 gün sonra dışarı atılacak daha ben yumurtlamadım ateşe göre baksanabugün 21. Gün. Bugün yumurtlasam 35 te adet olmam gerekecek ki sanmıyorum bilmiyorum çuval oldu bu ay. 34 günden önce gelmez adet
Canim benim hep yumurtlamanın 10. Günü adet gelir

Kuzum geçen ay bende domuz gribi geçirmiştim biliyorsun 5 gün gecikmeli yumurtlama olmuştu bendede

Safransari Safransari destinesiaa destinesiaa kizlar bizim sat ve bat ayniymis ama ben henuz bu ay yumurtlama goremedim galiba ya testlerde bi turlu tam cizgi olmadi hep silik bazen daha koyu oldu ama tam degil adet bitiminden beri yaptim testi ama yok siz ne zaman yumurtlama gordunuz bu ay🌸
Yavruş bende prolaktin problemi vardı. Ben prolaktin yüksekken geçen ay 23. Döngüde gördüm yumurtlamayı. İlaç kullandım düştü. Normal döngüme döndüm. Bu ay adetin 14. Günü yumurtlama oldu. 14 gün sonrada regl bekliyorum 28 güne geri döndüm. Tahlil vs yaptırdın mı? Ya da ekstra bir şey kullandın mı yan etki yapabilecek?

Aynı belirtilerden bende muzdaribim böyle değişik şeyler hissediyorum benimde yumurtlamanın üstünden 7. Günündeyim yüzüme ara ara ateş basıyor kasiklarimda tuhaf hisler aynı dusukten önce hamileligimi ogrendigim zamanlardaki gibi göğüs ucu hassasiyeti ve hafif göğüslerde ağrı var otururken yaslanma ihtiyacı duyuyorum rahmime doğru gerilme gibi bi şey piskolojik mi yoksa bu kadar erken belirti olabilir mi acaba bilmiyorum en erken ne zaman test yapsam diye düşünüp duruyorum erken test yapıp umutsuzluğa da kapılmak istemiyorum bilemiyorum günler nasıl geçicek 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Çatlama ne zaman oldu kuzum, ben de bi tek bu var başka bir şey de olmadı, belki başka birşeyler oldu bilemiyorum artık daha 10 ocağa çok var

Safransari Safransari destinesiaa destinesiaa kizlar bizim sat ve bat ayniymis ama ben henuz bu ay yumurtlama goremedim galiba ya testlerde bi turlu tam cizgi olmadi hep silik bazen daha koyu oldu ama tam degil adet bitiminden beri yaptim testi ama yok siz ne zaman yumurtlama gordunuz bu ay🌸
Canim bende göremedim henüz yumurtlama
Ateş takibi yapıyorum, ona göre daha yumurtlama olmadı.
Bugün ovulasyon da yaptım, onda da çıkmadı.
Ben zaten 17-18 gibi ortalama yumurtluyirum
Bugün olmadı yarından umutluyum bakalım.
Testlerinin fotosunu atsana

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-01-15-10-39-683_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_2023-01-01-15-10-39-683_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 27
X