- 19 Aralık 2021
- 2.086
- 2.663
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.121
Bugün sabah yaptım ama negatif çıktı evet dündü bat negatif çıkınca atmadım hiç buraya hiç bişey görmedim testte ama ilk idrar da yapmadım sonra yaptım etkisi olur mu bilmiyorum senin döngün nasıl kaç günde olursun adet. yumurtlama olalı kaç gün oldu senin ve ters yapmak için kaç gün geçmesi lazım yumurtlama üzerinden ayyy kafamda deli sorularTest yaptın mı canım yazdinmi göremedim dün falan bat günündü sanki senin yanlış hatırlamıyorsam
Evet paylaştım az önce yukarıda dırCanım seninle aynı benimde 23 de çatladı test yaptın mı evde peki
Maşallah
Canım o zaman sat yani son adet tarihi 22 Aralık bat da beklenen adet tarihi yani sonraki adet günün ne zamanTatlım bir önceki bat 22 Aralık sat 25 Aralık 3 gün sürdü
Yunurtlamadan 14 gün sonra ama 10 . Gun yapıptq görenler de oluyorYumurtlamadan en az kaç gün geçmesi gerekiyor evde gebelik testi yapmak için? Yumurtlamadan mi saymaya başlıyoruz yoksa çatlamadan mi?
Maşallah canım sağlıkla.ilerlesin inşallahhKızlar dayanamadım kan verdim sonucum çıktı.. 22 aralıkta yumurtam çatlamıştı. Elim ayağım titriyor.. Çok acaibim şuan
Senin bat dunse canım bugünde yaptığın negatifse umudunu kesmek istemem ama çıkması lazımdı bugünde mi ilk idrarla yapmadın ama gerçi benim düşük olmadan önceki hamileligimi ogrendigim testte ilk idrarla değildi ve bat gunumdu gecikme yoktu sadece goguslerimde aşırı hassasiyet vardı adet olurum diye bekliyordum hiç umudum yoktu hatta testi yaptım bi kaç dakika bakmamıştım bile sonra bi baktım anam 2 çizgi şok olmustum tamamen öylesine yapmıştım adet olacağımı goreyimde umutlanmayayım diye ama sonuç pozitifti ama tabi 11 haftalıkken düşükle sonuçlandı 12 haftalik olmama bi kaç gün kalmıştı kısaca döngümü şu an tam olarak bilemiyorum önceden 28 veya 29 bazen 30 günde falan olurdum düşük yaptığım için biraz değişikti ilk adetimi dusukten sonra 35 günde oldum 2. Adetim ilk adetimden 1 hafta sonra oldu şimdi nasıl olur hiç bilmiyorum 26 Aralıkta yumurtlamam pik oldu 27 ve 28 inde çatladı yumurtlamadan 2 gun once yi ve yumurtlama gununu ve catlama gunlerini toplamda 4 gunu degerlendirdik bakalim artik gerisi takdiri ilahi dusugun ayağı içerde olur sözlerine bayağı umut bağladım inşallah bu tez doğrudur ve bi an önce tekrardan gebe kalirimBugün sabah yaptım ama negatif çıktı evet dündü bat negatif çıkınca atmadım hiç buraya hiç bişey görmedim testte ama ilk idrar da yapmadım sonra yaptım etkisi olur mu bilmiyorum senin döngün nasıl kaç günde olursun adet. yumurtlama olalı kaç gün oldu senin ve ters yapmak için kaç gün geçmesi lazım yumurtlama üzerinden ayyy kafamda deli sorular
Sanırım dayanamayıp 10. Günde evde test yaparım o zaman ama test negatif olurda umutsuzluğa düşerim diye de çok korkuyorumYunurtlamadan 14 gün sonra ama 10 . Gun yapıptq görenler de oluyor
Canım çatlama pik olduktan ertesi günler oldu benim ovulasyonumu satin aldığım kadın rehberlik ediyordu bana 26 aralık yumurtlama gördüm 27 aralık biraz siliklesmeye başladı 28 Aralıkta aynı siliklikteydi sonra kadın yumurtan çatlamış artık bugunude degerlendir ertesi gün test yapmana gerek yok demişti aynen daha çok var aslına bakarsan çok yok 10 gün dediğin çabuk geçer ama biz böyle bekliyoruz ya gecmekk bilmiyor 1 gün bile geçmek bilmiyor sankiÇatlama ne zaman oldu kuzum, ben de bi tek bu var başka bir şey de olmadı, belki başka birşeyler oldu bilemiyorum artık daha 10 ocağa çok var
10 gün geçsede çıkar diye düşünüyorum yanii belirtilerin var mı pekiSanırım dayanamayıp 10. Günde evde test yaparım o zaman ama test negatif olurda umutsuzluğa düşerim diye de çok korkuyorum
Işte çatlamadan sonraki günlerde kasiklarimda müthiş ağrı oldu ama dayananilmayacak gibi değil yüzüme ateş bastı sonra bu iki gündede goguslerimde hassasiyet var biraz göğüs uclarim acıyor dusukten sonra resmen gogsum sönmüştü ve hiç acımıyordu dusukten sonra iki adetimdede hiç göğüs hassasiyeti yaşamam ilk defa böyle hissediyorum piskolojikmii yoksa bu kadar erken belirti olur mu hiç bilmiyorum birde ara ara migdem bulanır gibi oluyor koku hassasiyetimde biraz geldi gibi kesin kuruntu yapıyorum kesin10 gün geçsede çıkar diye düşünüyorum yanii belirtilerin var mı peki
Canım bariz hiç bir belirtim yoktu sadece bel ağrım vardı. Bide göğüs ucu hassasiyetiMaşallah canım sağlıkla.ilerlesin inşallahhbelirtilerin nelerdi benim yukurtlayali 6.gun olfu bugün belim çok ağrıyor felaket
Çok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonraki gebeliğin saglikli sıhhatli ilerler ve bebeğine kavuşursunSenin bat dunse canım bugünde yaptığın negatifse umudunu kesmek istemem ama çıkması lazımdı bugünde mi ilk idrarla yapmadın ama gerçi benim düşük olmadan önceki hamileligimi ogrendigim testte ilk idrarla değildi ve bat gunumdu gecikme yoktu sadece goguslerimde aşırı hassasiyet vardı adet olurum diye bekliyordum hiç umudum yoktu hatta testi yaptım bi kaç dakika bakmamıştım bile sonra bi baktım anam 2 çizgi şok olmustum tamamen öylesine yapmıştım adet olacağımı goreyimde umutlanmayayım diye ama sonuç pozitifti ama tabi 11 haftalıkken düşükle sonuçlandı 12 haftalik olmama bi kaç gün kalmıştı kısaca döngümü şu an tam olarak bilemiyorum önceden 28 veya 29 bazen 30 günde falan olurdum düşük yaptığım için biraz değişikti ilk adetimi dusukten sonra 35 günde oldum 2. Adetim ilk adetimden 1 hafta sonra oldu şimdi nasıl olur hiç bilmiyorum 26 Aralıkta yumurtlamam pik oldu 27 ve 28 inde çatladı yumurtlamadan 2 gun once yi ve yumurtlama gununu ve catlama gunlerini toplamda 4 gunu degerlendirdik bakalim artik gerisi takdiri ilahi dusugun ayağı içerde olur sözlerine bayağı umut bağladım inşallah bu tez doğrudur ve bi an önce tekrardan gebe kalirim
Yumurtlamanin kaçıncı gününde bu belirtiler oluştu sizde bendede var evet benimde belimde ağrıyorCanım bariz hiç bir belirtim yoktu sadece bel ağrım vardı. Bide göğüs ucu hassasiyeti
Benim de belim çok kötü ağrıyor sol kalmama ve ayağıma vuruyor ağrısı arada çok nadir göğüs ucum sızlıyor başkada bekirtim yok acaba tutturduk mu bu defaCanım bariz hiç bir belirtim yoktu sadece bel ağrım vardı. Bide göğüs ucu hassasiyeti
Saolasin canım Allah razı olsun Aminn inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonraki gebeliğin saglikli sıhhatli ilerler ve bebeğine kavuşursunben 28 günde bir olurum ve bat dediğim gün adet olurum hiç düzensiz değildir çok şükür 18 de çatlama oldu 17 si pikti pikten bir gün önce ve çatlama gününü değerlendirdik yani 18 de çatladı yumurtam. İlk bugün yaptım zaten testi ama ilk idrarla yapmadım canım innovitanin yumurtlama kiti varya onun içinde ki gebelik testi ile yaptım
Birde sırt üstü yattığımda ayaklarımı uzatırsam sanki böyle kasiklarim rahmim geriliyor gibi oluyor yan yatma ihtiyacı hissediyorum yada bacaklarımı bükme ihtiyacı anlamadım gitti neyin nesiYumurtlamanin kaçıncı gününde bu belirtiler oluştu sizde bendede var evet benimde belimde ağrıyor
Bel ağrım yumurtlama 7. Günü başladı. Hassasiyet ilk andan beri geçmediYumurtlamanin kaçıncı gününde bu belirtiler oluştu sizde bendede var evet benimde belimde ağrıyor