Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptın mı canım yazdinmi göremedim dün falan bat günündü sanki senin yanlış hatırlamıyorsam
Bugün sabah yaptım ama negatif çıktı evet dündü bat negatif çıkınca atmadım hiç buraya hiç bişey görmedim testte ama ilk idrar da yapmadım sonra yaptım etkisi olur mu bilmiyorum senin döngün nasıl kaç günde olursun adet. yumurtlama olalı kaç gün oldu senin ve ters yapmak için kaç gün geçmesi lazım yumurtlama üzerinden ayyy kafamda deli sorular

Kızlar sanırım benim yumurtlama 23 Aralık tam emin değilim ovulasyon testi kullanmadım. Ama uygulamaya girdiğim verilere göre böyle söylüyor. Bu aydan umudum yok ama çok da merak ediyorum yarın 10. Gün olacak, şu an elimde innovita gebelik testi( yorumlardan okuduğuma göre küçük degerleri bile gösteriyormuş) bir de predictor markalı normal gebelik testi var, yarın yapsam çıkar mı, sanki cuma günü hiç gelmicekmis gibi sıkıldım bekle bekle

Senin bat dunse canım bugünde yaptığın negatifse umudunu kesmek istemem ama çıkması lazımdı bugünde mi ilk idrarla yapmadın ama gerçi benim düşük olmadan önceki hamileligimi ogrendigim testte ilk idrarla değildi ve bat gunumdu gecikme yoktu sadece goguslerimde aşırı hassasiyet vardı adet olurum diye bekliyordum hiç umudum yoktu hatta testi yaptım bi kaç dakika bakmamıştım bile sonra bi baktım anam 2 çizgi şok olmustum tamamen öylesine yapmıştım adet olacağımı goreyimde umutlanmayayım diye ama sonuç pozitifti ama tabi 11 haftalıkken düşükle sonuçlandı 12 haftalik olmama bi kaç gün kalmıştı kısaca döngümü şu an tam olarak bilemiyorum önceden 28 veya 29 bazen 30 günde falan olurdum düşük yaptığım için biraz değişikti ilk adetimi dusukten sonra 35 günde oldum 2. Adetim ilk adetimden 1 hafta sonra oldu şimdi nasıl olur hiç bilmiyorum 26 Aralıkta yumurtlamam pik oldu 27 ve 28 inde çatladı yumurtlamadan 2 gun once yi ve yumurtlama gununu ve catlama gunlerini toplamda 4 gunu degerlendirdik bakalim artik gerisi takdiri ilahi dusugun ayağı içerde olur sözlerine bayağı umut bağladım inşallah bu tez doğrudur ve bi an önce tekrardan gebe kalirim

Çatlama ne zaman oldu kuzum, ben de bi tek bu var başka bir şey de olmadı, belki başka birşeyler oldu bilemiyorum artık daha 10 ocağa çok var
Canım çatlama pik olduktan ertesi günler oldu benim ovulasyonumu satin aldığım kadın rehberlik ediyordu bana 26 aralık yumurtlama gördüm 27 aralık biraz siliklesmeye başladı 28 Aralıkta aynı siliklikteydi sonra kadın yumurtan çatlamış artık bugunude degerlendir ertesi gün test yapmana gerek yok demişti aynen daha çok var aslına bakarsan çok yok 10 gün dediğin çabuk geçer ama biz böyle bekliyoruz ya gecmekk bilmiyor 1 gün bile geçmek bilmiyor sanki

10 gün geçsede çıkar diye düşünüyorum yanii belirtilerin var mı peki
Işte çatlamadan sonraki günlerde kasiklarimda müthiş ağrı oldu ama dayananilmayacak gibi değil yüzüme ateş bastı sonra bu iki gündede goguslerimde hassasiyet var biraz göğüs uclarim acıyor dusukten sonra resmen gogsum sönmüştü ve hiç acımıyordu dusukten sonra iki adetimdede hiç göğüs hassasiyeti yaşamam ilk defa böyle hissediyorum piskolojikmii yoksa bu kadar erken belirti olur mu hiç bilmiyorum birde ara ara migdem bulanır gibi oluyor koku hassasiyetimde biraz geldi gibi kesin kuruntu yapıyorum kesin

Çok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonraki gebeliğin saglikli sıhhatli ilerler ve bebeğine kavuşursun ben 28 günde bir olurum ve bat dediğim gün adet olurum hiç düzensiz değildir çok şükür 18 de çatlama oldu 17 si pikti pikten bir gün önce ve çatlama gününü değerlendirdik yani 18 de çatladı yumurtam. İlk bugün yaptım zaten testi ama ilk idrarla yapmadım canım innovitanin yumurtlama kiti varya onun içinde ki gebelik testi ile yaptım

Saolasin canım Allah razı olsun Aminn inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah adet olana kadar hep bir umut vardır birde duzenli hemen gunumde adet olurum diyorsun belki yaptığın testte yanılma payı vardır markaları pek bilmiyorum kız bi gidip kan vereydin ya nasıl duruyorsun ben hiç duramazdım senin yerinde olsam ama durmak beklemek te iyi aslında bilemedim valla

Yumurtlamanin kaçıncı gününde bu belirtiler oluştu sizde bendede var evet benimde belimde ağrıyor
Birde sırt üstü yattığımda ayaklarımı uzatırsam sanki böyle kasiklarim rahmim geriliyor gibi oluyor yan yatma ihtiyacı hissediyorum yada bacaklarımı bükme ihtiyacı anlamadım gitti neyin nesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…