Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın canım benimde 14 ocak dogum günüm bende o gün bebegim bana hediye olarak gelsin diye bekleyecim inşallah . Saglıkla büyüsün bebişin tatlım
İnşallah canım darısı senin başına olsun. Bana kısmet oldu doğum günü hediyesi sana da olsun inşallah

Kızlar ya bugün arada derede değerlendirdim yumurtlama gününü ama sanki çoğu sperm dısarı cıktı beceremiyo muyuz biz bu işi ya yıldım valla

Kızlar ya bugün arada derede değerlendirdim yumurtlama gününü ama sanki çoğu sperm dısarı cıktı beceremiyo muyuz biz bu işi ya yıldım valla
Canim tabikide akacak başka sıvılarda oluyor spermin icinde giden gidiyor uzulme milyonlarca var o sıvının içinde hepsinin kalmasi zaten imkansız üzme canını şimdiden

Kızlar yumurtlamanın 9.gününe girdim ilkini sabah yaptım alttakini de demin yaptım. Ovülasyondan böyle hamileliğini öğrenen var mı koyu geldi bana çünkü imkansız yumurtluyor olmam bata 2 gün kaldı

Eklentiler

• 5C6196A6-9749-4665-97A0-CCC3199E6164.jpeg
    113,5 KB · Görüntüleme: 86
İnsallah hayırlısıyla nasip olsun canım stres en büyük düşmanımız bende stres yaptıkça olmuyor farkındayım ama engelde olamıyorum kendime
Olmuyo valla canım ister istemez her dakika aklında insanın inşallah nasip olur sanada en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat

Bence yapsan çıkar umut vermek istemem ama hamilesin gibi çok hissettim ilk gebeliğimde dediğin o bariz su gibi akıntım olmustu
Ya canısı vücudumda farkli şeyler yaşiyorum bende farkındayım ama biraz önce test yaptım innovitanin testi vardı evde ama acali 2 ay falan oldu sonuç negatif adet olmadım ateşim de bu şekilde dün bat günüydü anlam veremedim neler oluyor yeni test mi alsam ya da 2-3 gün daha mı beklesem bilemedim. bide testi ilk idrarimla yapamadım fark olur mu ondan

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-01-08-34-51-56_643fd85e22280202a4ab8a1e0e48d4cd.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 102
Değişik değişik şeyler yaşıyorum karnım adet olcakmisim gibi bir ağrı giriyor sonra bakıyorum ne ağrı kalmış ne bişey hiç yok.göğüslerim çok ağrıyordu sanki adet olmuşum da rahatlamışim gibi bugün agrisida geçmiş dokunuyorum yok ağrı falan.test negatif adet gelmedi şaştım kaldım

Canım benim son bat 22 Aralık eklersen

Kızlar bata 6 gün varken kan vermiştim. 1.58 çıkmıştı.. Bugün 4 gün var. Ve evde kaset test vardı. 5 dk içinde böyle çıktı sizce ne yapayım yaa.. Çok kafam karıştı. Yine kan vereyim mi.. Yoksa bekleyeyim mi yanlış olabilir mi nolur yardımcı olun

Eklentiler

• IMG-20230101-WA0001.jpeg
    34,5 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…