-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.981
Elim ayağım titriyor şimdi ne yapmam lazım pazartesi kan veririm peki doktora ne zaman gideyim çatlama iğnesinden 15 gün geçti
Amin inşAllahım banada nasip etsinHayırlı olsun canım
Eşim geç gelecek ve hasta bizde bugünü es geçip önümüzdeki 3 günü değerlendireceğiz.Bence bugün çatladı yılın son günüyarının ateşini çok merak ediyorum
Ne yapmalıyımElim ayağım titriyor şimdi ne yapmam lazım pazartesi kan veririm peki doktora ne zaman gideyim çatlama iğnesinden 15 gün geçti
YaaaKozlar yanlış görmüyorum değil mi inanmıyorum
Canım adet düzensizliği pco varmıydı Varsa neler yaptın gebe kalmak için anlatabilir misinElim ayağım titriyor şimdi ne yapmam lazım pazartesi kan veririm peki doktora ne zaman gideyim çatlama iğnesinden 15 gün geçti
Bende yeni geldim ordanMutlu seneler hepınıze kızlarcook guzel bır yıl olsun hepımız ıcın..ben kayınvaldelerdeyım umarım siz daha eglencelı bırsey yapıyorsunuzdur
Vardı amh 20 idi ilk ay olmadı sonra rahim filmi çektik Kozluk zarı duruyor dedi doktor onu aldı ondan sonra ilişki sorunum kalmadı bu ay da oldum klomen+merifert iğne +çatlama iğnesi oldumCanım adet düzensizliği pco varmıydı Varsa neler yaptın gebe kalmak için anlatabilir misin
Evet bende yumurtlama günleri çok agri çekiyorum bu güzel birsey bizim için hadi inşallah yeni yıl size bir kardeş getirsin bizedeBugün çatladığına inanıyorum bariz sancılar kramplar çektim ve akıntım çok daha fazlaydı. Yarın ateşe yansıyacak eminim yani inşallah
Sorun galiba artık bendeTest bozuk gıbı çok mu damlattıngoxukmuyo kuzu
Merhaba son durumunuz ne acabaAdetime 10 gün var ve adet sancım varsarı akıntım var
Kaşıntı koku vs yok
Amin inşallah canım benim isteyen herkese nasip etsin AllahımEvet bende yumurtlama günleri çok agri çekiyorum bu güzel birsey bizim için hadi inşallah yeni yıl size bir kardeş getirsin bizede
Hahahahh çok iyi güldürdün beniEşim geç gelecek ve hasta bizde bugünü es geçip önümüzdeki 3 günü değerlendireceğiz.
Benim de duam yarın ateşimin çıkmaması o yüzden.
Çünkü dünde degerlendirmedik, içimde birşey de yok
Eşim görevde biz de oğlumla o ses Türkiye izledikMutlu seneler hepınıze kızlarcook guzel bır yıl olsun hepımız ıcın..ben kayınvaldelerdeyım umarım siz daha eglencelı bırsey yapıyorsunuzdur
Neden eşiniz istemiyor, bizim gibi 3. Mü senindeInsallah kuzum sagol bakalim esim bi tane daha alcak bugun kesin belli olur herhalde benm bat 2 ocak esim negatif çıksın diye dua ediyor ben pozitif hakkımda hayırlısı artık
Merhaba son durumunuz ne acaba
Canım sağlıkla ilerlesin inşallahKozlar yanlış görmüyorum değil mi inanmıyorum
Enfeksiyon çıkmamasına çok sevindimm, inşallah pozitif çıkar güzel haberlerini alırızcanım enfeksiyon falan hiç bir şey çıkmadı, beta hcg daha çıkmadı, bence pazartesi çıkıcak. bence psikolojik, betam da çıksaydı tam emin olcaktımda...