- 18 Haziran 2022
- 4.140
- 5.850
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Ah ayni ben hemde çok agri yaşıyorum sut hormonu yüksekmi acaba diye düşündürüyor bu durum beni hormon testi yaptırmak istiyorum aslında ama bi türlü regliye denk getirip gidemedim
Canim hic bilmiyorum ama reglinin 2 günü ve 3 günü yapılıyor dr oyle istiyor sonucu degistiriyormus farklı zamanlarda yapılmasıHormon testinde benim prolaktin 23 çıktı acaba en yüksek olduğu zamanlar mi o zamanlar yoksa adet en düşük olduğu zamanlar mi kafam karışıyor yine de
Valla kız hiç sorma bu kadın olmak nasıl birşeymiş erkekler için ne var ki bam bam bam bittiTamam canım yalnız var ya hayatta aklıma gelmezdi internette tanımadığım insanlarla bir gün nasıl ilişkiye girilmeli nasıl test nasıl akıntı nasıl edem nasıl yapam nasıl zıçam falan böyle şeyleri konuşacağım
Seninde bir ayağın çukurda benden söylemesi deseydinBugün bi tanıdıkla karşılaştım neler yapıyorsun çocuk varmi düşünmüyormusn dedi düşünuyorm bakalm dedm yaşımı sordu 38 dedm aa sınırdasin hemen yapmalisn dedi peki tamam dedimseni kadınlar kulübüne soyleyeymde kulaklarını çınlatsinlar dedm
Kirmızı kartımı aldım ve geldim bura yeni yıla yeni umutlarlaBu topikte hamiş olmayan kalmasın son olsun sat 11 bat 11 yaz canım.çünkü gecikmiş adetim
Ayy canım sarılalım vallaGel sarılalım bebişim
Ayy canım sarılalım valla
Aynen ya..ama gecikme gebeliğe hazırlık demek..iyi taraftan bakBu ay ikimizde gecikme mağduru olduk resmen ya
Aynen ya..ama gecikme gebeliğe hazırlık demek..iyi taraftan bak
Ben de geldim aşkoooom bana da sarılınGel sarılalım bebişim
Ben de tam sana yazmıştım aşkooom
Ben de geldim aşkoooom bana da sarılıneli kulağında kuramızı kartı ben de yerim yarın bir gün
Ya onu bilerek etiketlemedimAhahah tamda etiket yapmıştım Aralık'ta msj görünce
Papatyamaviss de gelsin aramıza onunda umudu yoktu bu ay tam gaz devam
Valla öyle diyorlar..bende gecikmeden sonra hamile kalmiştımAaa öyle mi kuzim bilmiyordum bunu
Hoşgeldin bebişimKirmızı kartımı aldım ve geldim bura yeni yıla yeni umutlarlaBu topikte hamiş olmayan kalmasın son olsun sat 11 bat 11 yaz canım.çünkü gecikmiş adetim
Hoş buldum kuzumHoşgeldin bebişim
Bana da sarılın