Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nıye böyle oldu kı bebısım ya benım gecen aya döndün sen okadar ıyı anlıyorum kıııı ama elbet yükselecek bekle
Ya ben zaten normalde böyle geç yumurtlardım ama uzun zamandır çok güzel düzenli erken yumurtlamaya başlamıştım 16-18 şaşmıyordu ne güzel.geri eski düzene mi döneceğim bu beni korkutuyor yükselse bile ne derece kaliteli olacak o yumurta ki sanmıyorum ya hiç umudum yok halbuki dün bayağı akıntım vardı ve kasık ağrım oldu. Bugünden sonra mı yükselecek acaba ateşim

Canımmmmmm o kadar çok sevindim ki ne güzel yeni yıla en güzel hediye ile giriyorsunuz çok sevindim çok. Ama heyecandan testi yüklemeyi unuttun sanırım hadi at da gözümüz gönlümüz şenlensin

2 sene oldu bende..bilmiyorumki hiç araştırmadım ben..
Bilmiyorum ama 2 sene olduysa devlete git bence ilk önce 1 sene korunmasız olmazsa infertilite bölümüne gidiyosun orda gerekli testler yapıyorlar eğer sıkıntı varsa zaten devlet yapıyor diye biliyorum

Merakla sonucu bekliyoruz canim. Hemen paylaş bizimle.

Bilmiyorum ama 2 sene olduysa devlete git bence ilk önce 1 sene korunmasız olmazsa infertilite bölümüne gidiyosun orda gerekli testler yapıyorlar eğer sıkıntı varsa zaten devlet yapıyor diye biliyorum
Ama bende sıkınti yokki sebebsiz olmuyor..ben genetik test bile yaptırdım.1 kürtajım var

Ama bende sıkınti yokki sebebsiz olmuyor..ben genetik test bile yaptırdım.1 kürtajım var
Bende yaptırdım genetik test kromozom testi pıhtılaşma testi hsg çektirdim kanlar fln filan. Benimde bir dış gebelik ve kürtajım var. En son ureaplasma pozitif çıkmış haftaya onu göstereceğim doktor poziitfse o etkiler demişti

He onların hepsini bende etdim..ureaplasma bilmiyorum içinde varmıydi..çok kan aldılar bende.

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-31-12-09-04-597_com.android.chrome.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…