- 8 Aralık 2022
- 203
- 109
- 30
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.861
Hiç bana diyen olmadı ve hatda bilmiyorum yapıldımı ya yok..Ama bende ağrı olmuyor..sende oluyormu?Bu idrardan çıktı ayrı bir test 5li
Bende çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım erkektiCinsiyeti neydi canım
.çatlama iğnesi ile olanları hep kız diye duymuştum
Evet bende rahimde kasılma gibi şeyler oluyor kasıklarımda ağrı oluyor. Birde adet donemine yakın vajinada yanma hissiHiç bana diyen olmadı ve hatda bilmiyorum yapıldımı ya yok..Ama bende ağrı olmuyor..sende oluyormu?
Zaten şuan hamile kalsam bile sanırım bu bakteriden dolayı yine düşük yapacağımEvet bende rahimde kasılma gibi şeyler oluyor kasıklarımda ağrı oluyor. Birde adet donemine yakın vajinada yanma hissi
Yaaa evet demek senden ondan bu testi istemişler.Yok şükür bende bu durum yok..zaten olsa çoktan demiştim doktora..Evet bende rahimde kasılma gibi şeyler oluyor kasıklarımda ağrı oluyor. Birde adet donemine yakın vajinada yanma hissi
Evet işte tekrarlauan düşükleri olanlara buna baktirmasini tavsiye ediyorum. Çünkü ilgilenmiyorlar ben çok ısrar ettim onun üzerine bunu soylemsilerdiYaaa evet demek senden ondan bu testi istemişler.Yok şükür bende bu durum yok..zaten olsa çoktan demiştim doktora..
Ay valla çok üzülmüştüm yaYok kızım sen beni dinlemiyorsun..hemen karalara bağlamıştıniyi bak güzel temizleniyorsun
Olucan tabi..mesela bende adet gecikmeleri hala var..bu ay bakıcam nasıl olucakAy valla çok üzülmüştüm yaçok şükür ama bugün söküldü dün spor yaptım, adet söktürücü masaj yaptım birde soğan suyuna başladım artık hangisi etki etti bilmiyorum ama kürtaj önceki adetim gibi oluyorum şuanda
Ayy iyiki varsınızHayır canım.Yarın çatlama olur zaten büyük ihtimalle sıkıntı yok.
Aynen kuzum ben normalde 28 günde bir adet olurum saat gibidir mesela 31. Günde adet oldum geç yumurtlama oldu. Bakalım bu ay nasıl olacak yumurtlamadan anlarız ne zaman adet olacağımıOlucan tabi..mesela bende adet gecikmeleri hala var..bu ay bakıcam nasıl olucak
Bence onu da Bi deneyin varsa mutlaka çıkarKan verdim zaten. !saate çıkar. Yanımda artımed var ama o da erken gebelik değil normal test. bat'a 4 gün varken o çıkarmaz herhalde.
Geç ovulasyon olabilir canım denemeye devam et derim gün aşırıYumurtayı bir türlü çatlatamadıkBu ay yandı bence. @Papatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues @Safransari @TASUU @bebekheyecani savascii
Canım bu ay amh düşük çıkınca direk mfk aldım. Daha aldığım kutular bitmedi bile. Onun dışında Avakodo yiyorum . yumurtlamaya kadar yarım , yumurtlamadan sonra 1 tane yedim günde. Ovulasyonda kullandım. Ama tam kopkoyu yumurtlama göremedim bu ay sıvı alımından filan herhaslde. O günler de 3 4 gün üst üste değerlendirdik.canım bu ay farklı bişeyler yaptınmı ovulasyonmu kullandın bizi bilgilendir
Artımed normal (erken olmayan) testini yaptım wz önce. Onda da belli. Resimde görünür mü bilmem ama silik çizgiyi ben gördüm. BATa 4 gün var.Bence onu da Bi deneyin varsa mutlaka çıkar
Var kuzum var rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahArtımed normal (erken olmayan) testini yaptım wz önce. Onda da belli. Resimde görünür mü bilmem ama silik çizgiyi ben gördüm. BATa 4 gün var.
Allah sağlıklı şekilde kucağına almayi nasipp etsin cnmKızlar kan sonucum geldi 25.. güzel dimi? Bat'a 4 var.