Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fırsat buldukça değerlendiriyoruz canım aynen ya bu ay da böyle oldu ama bence geçirdiğim hastalıktan virüsten dolayı böyle oldu ya bu ay düzgün beslenemedim de hep onlara bağlıyorum inşallah hayırlısı olur canım benim çok teşekkür ederim

gunaydın kızlar nasılsınız iş yogunluğundan bu ara pek takip edemedim benimde bugün regl bitiyor cok şükür çalışmalara başlıcaz ateş ölçüyorum bu aya bakalım inşallah ateşle yakalarız yumurtlamayı

0-25 gün içti devamını getiremedi sıkıld

YaAAA
Görüyoruz tabiki.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Kabak gibi görünüyor canım ya ateşin de zaten gebelik habercisi sanki. İnşAllah testte yanıltıcı değildir

Var gibi görünüyor ama bu marka productor sanırım. Burda o kadar hayal kırıklığı yaşayan varmı bende dahil. Bence başka bir markayla tekrar dene. İnşallah vardır

Yaaa kuzum ne kadar mutlu oldum sanki kendi testim..umut hep var demekki bakbat ne zaman sende?belirtilerin varmı?yarın bendede 10 gün

Hayırlı olsun tam bir yeni yıl hediyesi olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Herkese teşekkürler hala şooklardayım. 7.gün kasıklarımda ağrı başladı. 7 8 9. günlerde ara ara kasık ağrılarım oldu. Ve göğüslerim büyüdü bir iki gündür. Böyle dolgun dolgunlar. Normalde test yapmamaya söz vermiştim batttan önce. Ama dün ailem geldi yılbaşı için. Bende varsa bebiş yılbaşı hediyesi olur dedim. Yapayım dedim sabah yaptım :) 9da yaptım öğrendim ağladım ağladım :) Eşimin bile haberi yok daha. Sonra işe gelince gittim özelde kan verdim. 13e doğru çıkacak sonuç bakalım.. Normalde adet öncesi hiç belirtim olmaz kasık ağrısı olunca şüphelendim ama sabah testi yapınca açıkçası içimde umut yoktu. Yİne negatif çıkacak neden yaptın diye kendime kızarken çiZgiyi gördüm. Direk 5. dakkada çektim bu fotoyu.

En güzel yıl başı hediyesi olmuşSağ salim kucağina almayı Allah nasip etsin.Darısı bekleyenler için

En güzel yıl başı hediyesi olmuşSağ salim kucağina almayı Allah nasip etsin.Darısı bekleyenler için
Darısı herkesin başına canım. Bu ay yumurtalama günlerim Doğum günüme denk geliyordu. hep doğum günü ve yılbaşı hediyesi olsun dedim oldu çok şükür. Bu ay amh değerim düşük olduğunu öğrenmiştim çok mutsuzdum. Rabbim yüzüme güldü çok şükür. Şuan daha çok yeni tabi hiç birşey net değil. Lütfen bana dua edin. Ben de herkes için ediyorum. Allah'ım isteyen herkeslere nasip etsin

Amin Allah.Amh kaçki sende?işte bende olmasa aşılamaya gidicem gelen ay..çok yıprandım.Kuzum stres yapma..Allah ol derse olur..hiç bir şey cocuğun gelmesini engel olamaz

gayet net bi şekilde görünüyor hayırlı olsun canım

Amin Allah.Amh kaçki sende?işte bende olmasa aşılamaya gidicem gelen ay..çok yıprandım.Kuzum stres yapma..Allah ol derse olur..hiç bir şey cocuğun gelmesini engel olamaz
Aşılama için özel doktora mi gidiyorsun yoksa devlette mi olacak

Başka testle desene canım bi

Ben hiç gitmemişim..önceden gidib tanışacam doktorla..özelde doktor..
Anladım banada doktor bu ayda olmazsa aşılama yapabiliriz demişti. Sonucum 0.200 çıktı ama ben biraz dhaa bekleyeceğim. Özel yerlerde bunların altından kalkmak zor oluyor

Anladım banada doktor bu ayda olmazsa aşılama yapabiliriz demişti. Sonucum 0.200 çıktı ama ben biraz dhaa bekleyeceğim. Özel yerlerde bunların altından kalkmak zor oluyor
Tabi zor..ondan hep erteledim ben.Valla bana doktorlar hep tüp bebek diyorlar..sanki çok kolay..ben onları çalışıyorum duymamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…