Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa evet demek senden ondan bu testi istemişler.Yok şükür bende bu durum yok..zaten olsa çoktan demiştim doktora..
Evet işte tekrarlauan düşükleri olanlara buna baktirmasini tavsiye ediyorum. Çünkü ilgilenmiyorlar ben çok ısrar ettim onun üzerine bunu soylemsilerdi

Yok kızım sen beni dinlemiyorsun..hemen karalara bağlamıştın😂iyi bak güzel temizleniyorsun
Ay valla çok üzülmüştüm ya 😔 çok şükür ama bugün söküldü dün spor yaptım, adet söktürücü masaj yaptım birde soğan suyuna başladım artık hangisi etki etti bilmiyorum ama kürtaj önceki adetim gibi oluyorum şuanda😍😂

Ay valla çok üzülmüştüm ya 😔 çok şükür ama bugün söküldü dün spor yaptım, adet söktürücü masaj yaptım birde soğan suyuna başladım artık hangisi etki etti bilmiyorum ama kürtaj önceki adetim gibi oluyorum şuanda😍😂
Olucan tabi..mesela bende adet gecikmeleri hala var..bu ay bakıcam nasıl olucak

Olucan tabi..mesela bende adet gecikmeleri hala var..bu ay bakıcam nasıl olucak
Aynen kuzum ben normalde 28 günde bir adet olurum saat gibidir mesela 31. Günde adet oldum geç yumurtlama oldu. Bakalım bu ay nasıl olacak yumurtlamadan anlarız ne zaman adet olacağımı

canım bu ay farklı bişeyler yaptınmı ovulasyonmu kullandın bizi bilgilendir
Canım bu ay amh düşük çıkınca direk mfk aldım. Daha aldığım kutular bitmedi bile. Onun dışında Avakodo yiyorum . yumurtlamaya kadar yarım , yumurtlamadan sonra 1 tane yedim günde. Ovulasyonda kullandım. Ama tam kopkoyu yumurtlama göremedim bu ay sıvı alımından filan herhaslde. O günler de 3 4 gün üst üste değerlendirdik.

Bence onu da Bi deneyin varsa mutlaka çıkar
Artımed normal (erken olmayan) testini yaptım wz önce. Onda da belli. Resimde görünür mü bilmem ama silik çizgiyi ben gördüm. BATa 4 gün var.

Eklentiler

• 20221231_124120.jpg
    20221231_124120.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 79
X