Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benimde testte hafif çizgi vardi bugun baktim teste kuruma cizgisi olamaz bu ama yanıltıyor artik testler gercekten markası prodoctorEki Görüntüle 3184864

Canım valla ben bunlardan hep kullandığımda tek çizgiydi
Ama tabi yanlış sonuç verenleride okudum inşallah senin ki doğrudur

kesinlikle katılıyorum Safransari canım fnd_50 ya bu arada bazen vücudumuz dış faktörlerden etkilenir rutin tepkileri göstermeyebilir saat değil derler ya hep canım sen keyfine bak fırsat bulunca değerlendir hiç belli olmaz bence de

Evet üç gündür akıntım var ama bir türlü çatlamadı çok moralim bozuldu bu aydan yana hiç umudum kalmadı
Kuzum hiç belli olmaz böyle olmayacağını düşündümüz aylarda genelde gebelik oluyor belki seninde öyle dlur

Dün olmadı bebegm o zaman çatlamasın diye dua etmekten başka çarem yok birde akşam bakayım dimi test yapayım
Aynen öyle canım inşallah çatlamaz akşam zaten değerlendirme olmayacaksa testini boşa harcama canım yarın aynı saatte yapıp bakarsın

Kuzum hiç belli olmaz böyle olmayacağını düşündümüz aylarda genelde gebelik oluyor belki seninde öyle dlur
aynen canım ben önceki ay her türlü belirtiyi yaşadım bu ay sıfır belirti pozitif gördüm gerçi beta değeri düşük ama olsun bekliyorum belki geç döllenmedir diye

Canım valla ben bunlardan hep kullandığımda tek çizgiydi
Ama tabi yanlış sonuç verenleride okudum inşallah senin ki doğrudur
Sagol canim ben hep okuyorum bu topigi hepinizin hamilelik haberlerini aliriz insallah 2.cocugu eşim istemiyor yoksa baştan gelirdim buraya yumurtlama gününden bi gun önce kaza oldu o tuttu mu diye merak edip yaptım sadece

Canım dün 19. Gündü kasık ağrım ve akıntım bayağı oldu dün geceyi değerlendirdik. Ama ateşim hala yükselmedi bugün 20. Gün. Bu gece eşim olmayacak. Yarın 21. Gün yarın evde olur. Belki yarını da değerlendiririz. Artık hayırlısı olsun diyeceğim bu ay geçirdiğim hastalıktan dolayı böyle iniş çıkışlar oldu bence ama tabi en iyisini Rabbim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…