- 20 Haziran 2022
- 196
- 248
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.801
Tamam canım tesekkür ederim rahatladm birazÇatladığı zaman daha önemli zaten onu kaçırmayın
Kizlar benimde testte hafif çizgi vardi bugun baktim teste kuruma cizgisi olamaz bu ama yanıltıyor artik testler gercekten markası prodoctorEki Görüntüle 3184864
Ben 23 pik gördümKız nasıl 10 gün sen benden sonra yumurtlamadin mi
kesinlikle katılıyorumİlk sayfadan da baktım da sabah daha kayıt etmemiştin.
Senin için bir açıdan iyi canim, eşin bu gece evde yoktu.
Ama catlamadan geçmez kesinlikle biraz sabır.
Ben bazı aylar 15 inde çatlıyor bazen 21. Bunlar çok nadir de olsa. Normali 17 felan. Senin de 21 e denk gelecek belki.
Geç döllenme dedikler
Geç döllenmeler de kız oluyor bu arada
Ben 23 pik gördüm
Kuzum hiç belli olmaz böyle olmayacağını düşündümüz aylarda genelde gebelik oluyor belki seninde öyle dlurEvet üç gündür akıntım var ama bir türlü çatlamadıçok moralim bozuldu bu aydan yana hiç umudum kalmadı
24 çatlama gördüm ben..bence pikten sayıyoruz..zaten yapmam yarın test..biraz beklerim..Bende 22 de pik 23 de çatlama gördüm peki çatlama mi pikten mi sayıyoruz kuzum bizim aynı o zaman hemen hemen
Aynen öyle canım inşallah çatlamazDün olmadı bebegm o zaman çatlamasın diye dua etmekten başka çarem yokbirde akşam bakayım dimi test yapayım
24 çatlama gördüm ben..bence pikten sayıyoruz..zaten yapmam yarın test..biraz beklerim..
aynen canım ben önceki ay her türlü belirtiyi yaşadım bu ay sıfır belirti pozitif gördüm gerçi beta değeri düşük ama olsun bekliyorum belki geç döllenmedir diyeKuzum hiç belli olmaz böyle olmayacağını düşündümüz aylarda genelde gebelik oluyor belki seninde öyle dlur
Sagol canim ben hep okuyorum bu topigi hepinizin hamilelik haberlerini aliriz insallah 2.cocugu eşim istemiyor yoksa baştan gelirdim buraya yumurtlama gününden bi gun önce kaza oldu o tuttu mu diye merak edip yaptım sadeceCanım valla ben bunlardan hep kullandığımda tek çizgiydi
Ama tabi yanlış sonuç verenleride okudum inşallah senin ki doğrudur
Bende 11 Ocak..ben erkenden görüyorum yumurtlamayı..Bende beklerim bu ay 2 aydır erkenden yapıp habire gözlerim çizgi aradı 3 yada 4 Ocak gibi yapayım diyorum bat 6 Ocak çünkü
Canım dün 19. Gündü kasık ağrım ve akıntım bayağı oldu dün geceyi değerlendirdik. Ama ateşim hala yükselmedi bugün 20. Gün. Bu gece eşim olmayacak. Yarın 21. Gün yarın evde olur. Belki yarını da değerlendiririz. Artık hayırlısı olsun diyeceğimİlk sayfadan da baktım da sabah daha kayıt etmemiştin.
Senin için bir açıdan iyi canim, eşin bu gece evde yoktu.
Ama catlamadan geçmez kesinlikle biraz sabır.
Ben bazı aylar 15 inde çatlıyor bazen 21. Bunlar çok nadir de olsa. Normali 17 felan. Senin de 21 e denk gelecek belki.
Geç döllenme dedikler
Geç döllenmeler de kız oluyor bu arada
Tebrikler canımSagol canim ben hep okuyorum bu topigi hepinizin hamilelik haberlerini aliriz insallah 2.cocugu eşim istemiyor yoksa baştan gelirdim buraya yumurtlama gününden bi gun önce kaza oldu o tuttu mu diye merak edip yaptım sadece
Bugün senin 7.günün canım24 çatlama gördüm ben..bence pikten sayıyoruz..zaten yapmam yarın test..biraz beklerim..
Yaaa o zaman bekleyim..ama belirtim sıfır ona çok üzülüyorumBugün senin 7.günün canım
Tamam kuzum tesekkür ederimAynen öyle canım inşallah çatlamazakşam zaten değerlendirme olmayacaksa testini boşa harcama canım yarın aynı saatte yapıp bakarsın
Dur kız daha ne belirtisiYaaa o zaman bekleyim..ama belirtim sıfır ona çok üzülüyorum
Ufff nebilim ya gelsin artık hemenDur kız daha ne belirtisirahmine yeni teşrif etmiştir
Görüneyim doktora o zaman canımBende de yoktu ama doktor muayene sırasında akıntımın olduğunu söyledi bu yüzden fitil vermişti kullandım geçen ay