- 6 Eylül 2013
- 143
- 223
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.881
Tebrik ediyorum inşallah sağlıkla yükselir harika bir yeni yıl hediyesi olmuşKızlar kan sonucum geldi 25.. güzel dimi? Bat'a 4 var.
Kızlar kan sonucum geldi 25.. güzel dimi? Bat'a 4 var.
Çoook sevindim canım çok iyi bence maşaAllah sizeKızlar kan sonucum geldi 25.. güzel dimi? Bat'a 4 var.
Adet oldum canım
Var canım görünüyor gölge bol bol dinlen inşallah sağlıkla tutunur bebişinArtımed normal (erken olmayan) testini yaptım wz önce. Onda da belli. Resimde görünür mü bilmem ama silik çizgiyi ben gördüm. BATa 4 gün var.
Adet oldum yavrum
Yeni yıla yeni umutla girecez canım herşeyin hayırlısıAdet oldum canım
Ateşine sabah bakmıştım düşük görünce acaba adetmi geliyor demiştimAdet oldum canım
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar kan sonucum geldi 25.. güzel dimi? Bat'a 4 var.
Askım yakın demekkı daha çatlama olmamıştır belkıdeYa ben zaten normalde böyle geç yumurtlardım ama uzun zamandır çok güzel düzenli erken yumurtlamaya başlamıştım 16-18 şaşmıyordu ne güzel.geri eski düzene mi döneceğim bu beni korkutuyoryükselse bile ne derece kaliteli olacak o yumurta ki sanmıyorum ya hiç umudum yok halbuki dün bayağı akıntım vardı ve kasık ağrım oldu. Bugünden sonra mı yükselecek acaba ateşim
Tebrik ederim..Kucağına almayı Allah nasip etsin canımKızlar kan sonucum geldi 25.. güzel dimi? Bat'a 4 var.
Canım senin sat ve yumurtlama ne zamandı benim sat 7 Aralık yum. tahmini 27-28Evet beklemek istiyorum zaten hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bir yandan da 5 günde bu belirtiler olur mu diyorum acaba çok mu erken ama var yani belirtiler de hayırlısı Allah tan
Sat 10 Aralık yum. 27 AralıkCanım senin sat ve yumurtlama ne zamandı benim sat 7 Aralık yum. tahmini 27-28
Canim yine Ocak grununda olacaksın değil mi ?Adet oldum yavrum
10 gün sonra beta hgc salgilanmaya başlanıyor diyor.Kızlar ben 0.2 yi görünce çok üzüldüm. Şimdi benim sat 8 Aralık yumurtlama geç oldu yani ayın 23nde o gün ilişki oldu. Kanida dün vermistim yani 1 hafta geçmiş oluyor yumurtlamanın üstünden olsa cikarmiydi
Canım başka bir arkadaşa da böyle sonradan kıpkırmızı çıkmıştı ama kanda negatifti, inşallah bebişin seninledirKizlar benimde testte hafif çizgi vardi bugun baktim teste kuruma cizgisi olamaz bu ama yanıltıyor artik testler gercekten markası prodoctorEki Görüntüle 3184864
Adete 4yada 5 gün kaldı o zaman beklyecegim bir ümit10 gün sonra beta hgc salgilanmaya başlanıyor diyor.