- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.661
Sonrasi yumurtlama günlerine denk gelse zarar verirmi Acaba çevremde onunla hamile kalan var ama soramıyorum reklam ederler beniEvet bende bu ay kullandım 1 ay boyunca kullandim bitti canım çok faydalı bir bitki ben sirke gibi olanı kullandım tentür diyorlar ya o şekilde ama benim aldığım yer adetinin çok yoğun olduğu günler kullanma sonra devam et dedi
Amin canım benim inşallah yüzümüz bebek müjdesinden de güler çok aminnnnHahahahhah çok güldüm Allah iyiliğini versin sen beni güldürdün Allah da seni güldürsünbu gece harp de çıksa valla bırakmam hahahahh yeter kalan
74 dü önceki
Deme öyle deme zaten ikisinin belirtisi çok benziyorAdet olcam galiba. Karnım ağrımaya başladı
Benimde son 2 aydır yaşadığıma aklım ermiyor geçen çarşamba lekelenmeli boyutta adet oldum bitti. Bu çarşamba tekrar günlük olarak lekelenmem başladı en iyisi doktora gitmek yarını iple çekiyorum birazda korkum var kötü birşey duymak istemiyorum.Pazartesi gidicem bende canım çok canım sıkılıyor zaten bu duruma bi problem olmasa niye azalsınki adet çok mantıksız geliyor bana
Zamanla düzene biner canim benimde öyleydiKızlar kürtajdan 38 gün sonra adet oldum bilenleriniz vardı çok az kanamam olmuştu ve kısa sürmüştü bugün öğlen 2. Adetimi oldum ve kanamam yine çok az bu durum normalmi 3 kere doktora gittim bi problem yok dedi ama kürtajdan önce adetim daha fazla oluyordu
Bende çok korkuyorum o yüzden pazartesiye erteledim doktora gitmeyi ya belki kanamam artar biraz dahaBenimde son 2 aydır yaşadığıma aklım ermiyor geçen çarşamba lekelenmeli boyutta adet oldum bitti. Bu çarşamba tekrar günlük olarak lekelenmem başladı en iyisi doktora gitmek yarını iple çekiyorum birazda korkum var kötü birşey duymak istemiyorum.
Sor kız bı arkadaşım kullanıyor çok faydalı dedi falan deSonrasi yumurtlama günlerine denk gelse zarar verirmi Acaba çevremde onunla hamile kalan var ama soramıyorum reklam ederler beni
Aa sizin ne zaman tam anlamıyla düzeldi peki bu 2. Adetim ama hala çok az yaZamanla düzene biner canim benimde öyleydi
İnşallah çok sağolHayırlısı cnm inşallah yakin zamanda daha sağlıklı bir gebelik nasip olur
Kuzum benim de ilk kimyasaldan sonra kanamaların azaldı aynı beş gün sürüyordu ama ilk günler çok yoğun kanamam olurdu azaldı doktorlar bir sorun yok dedi sende yine de git istiyorsan için rahat etsinBende çok korkuyorum o yüzden pazartesiye erteledim doktora gitmeyi ya belki kanamam artar biraz daha
Doktordan çıkınca yaz canim, ne diyecek bakalım.Benimde son 2 aydır yaşadığıma aklım ermiyor geçen çarşamba lekelenmeli boyutta adet oldum bitti. Bu çarşamba tekrar günlük olarak lekelenmem başladı en iyisi doktora gitmek yarını iple çekiyorum birazda korkum var kötü birşey duymak istemiyorum.
Ay hadi inşallah kuzum ya yarınki ateşi çok merak ediyorumKesınkez hemde degerlendır
Reglin bitince başlıcaksın canımKızlar hayıt otu cok faydaliymis kullanan varmi aranızda regli günlerimde içeyim diyorum
Kuzum geçen ay çok az oldum şuandada çok çok az geliyor ya bu kadarı normal değildirKuzum benim de ilk kimyasaldan sonra kanamaların azaldı aynı beş gün sürüyordu ama ilk günler çok yoğun kanamam olurdu azaldı doktorlar bir sorun yok dedi sende yine de git istiyorsan için rahat etsin
Canım çok çok üzüldüm geçmiş olsun diyorum Rabbim tez vakitte en kısa sürede tekrar olsun inşHCG düştü kuzum doktor kimyasal gebelik dedi
Mutlaka görün o zaman kuzum inşallah kötü bir şeyin yokturKuzum geçen ay çok az oldum şuandada çok çok az geliyor ya bu kadarı normal değildir
Bende korunmadim 3 gun korundum sadece oda lekelenme var diyeBana da verdi korunma dedi başka bir doktor korun dedi başla bir doktora daha danıştım sıkıntı olmaz dedi bizde korunmuyoruz
İnşallah canım çok sağol rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelikler versin inşallahCanım çok çok üzüldüm geçmiş olsun diyorum Rabbim tez vakitte en kısa sürede tekrar olsun inş