Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonrasi yumurtlama günlerine denk gelse zarar verirmi Acaba çevremde onunla hamile kalan var ama soramıyorum reklam ederler beni

Pazartesi gidicem bende canım çok canım sıkılıyor zaten bu duruma bi problem olmasa niye azalsınki adet çok mantıksız geliyor bana
Benimde son 2 aydır yaşadığıma aklım ermiyor geçen çarşamba lekelenmeli boyutta adet oldum bitti. Bu çarşamba tekrar günlük olarak lekelenmem başladı en iyisi doktora gitmek yarını iple çekiyorum birazda korkum var kötü birşey duymak istemiyorum.

Bende çok korkuyorum o yüzden pazartesiye erteledim doktora gitmeyi ya belki kanamam artar biraz daha

Bende çok korkuyorum o yüzden pazartesiye erteledim doktora gitmeyi ya belki kanamam artar biraz daha
Kuzum benim de ilk kimyasaldan sonra kanamaların azaldı aynı beş gün sürüyordu ama ilk günler çok yoğun kanamam olurdu azaldı doktorlar bir sorun yok dedi sende yine de git istiyorsan için rahat etsin

Doktordan çıkınca yaz canim, ne diyecek bakalım.

Kuzum benim de ilk kimyasaldan sonra kanamaların azaldı aynı beş gün sürüyordu ama ilk günler çok yoğun kanamam olurdu azaldı doktorlar bir sorun yok dedi sende yine de git istiyorsan için rahat etsin
Kuzum geçen ay çok az oldum şuandada çok çok az geliyor ya bu kadarı normal değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…