- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.681
Benim 4 adet sonrası tam anlamıyla eski haline döndüAa sizin ne zaman tam anlamıyla düzeldi peki bu 2. Adetim ama hala çok az ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 4 adet sonrası tam anlamıyla eski haline döndüAa sizin ne zaman tam anlamıyla düzeldi peki bu 2. Adetim ama hala çok az ya
Sizinde yarı yarıya azalmışmıydı adetiniz peki? Bu arada çok teşekkür ederimBenim 4 adet sonrası tam anlamıyla eski haline döndü
Evet azalmışti sanki sokulemiyor gibiydi benim de canımı çok sıkıyorsun bu durum doktor kontrolundeyken sordum yapisma vs mj var acaba diye vajinal muayeneye baktı her şey yolunda bir şeyin yok ddi zamanla düzelir demişti öyle de oldu sıkma canını ama tabiki kontrolünü de yaptırSizinde yarı yarıya azalmışmıydı adetiniz peki? Bu arada çok teşekkür ederim
Çıkmaz kuzum en erken 10. Gün silik görünür testte 2 ocakta varsa çıkat canımKızlar bi sorum var. Adete bugünle beraber 4 gün vardı gidip kan verdim 0.1 çıktı. Ama benim yumurta pik günüm 23 çatlama 24üne oldu. Geç mi yumurtlamış oluyorum ? Yani kanda çıkmayabilir mi şuan ? Yumurtlamanın 7.günüydü çıkmadı. Yoksa çıkar mıydı
Bende yumurtlayali 5 gün oldu belim ve kasiklarim çok ağrıyor ya neden sizceÇıkmaz kuzum en erken 10. Gün silik görünür testte 2 ocakta varsa çıkat canım
Yumurtlama inızın 7.günü ıse zaten adetınıze 4 gün degıl 7-8 gün var demek oluyor , geç yumurtlamış olabılırsınız, mın uc gün daha gecsın 11.günü bakabılırsın canımKızlar bi sorum var. Adete bugünle beraber 4 gün vardı gidip kan verdim 0.1 çıktı. Ama benim yumurta pik günüm 23 çatlama 24üne oldu. Geç mi yumurtlamış oluyorum ? Yani kanda çıkmayabilir mi şuan ? Yumurtlamanın 7.günüydü çıkmadı. Yoksa çıkar mıydı
Hep gününde olurum 3 ocakta olucam yani büyük ihtimal geç yumurtlamaYumurtlama inızın 7.günü ıse zaten adetınıze 4 gün degıl 7-8 gün var demek oluyor , geç yumurtlamış olabılırsınız, mın uc gün daha gecsın 11.günü bakabılırsın canım
O cıvarlara denk gelıyor kuzum muhtemelen, yanı normalı doğalı yumurtlama gördükten 14 gün sonra adet olmak yumurtlama dan da emınsen ona göre değerlendir gününü canımHep gününde olurum 3 ocakta olucam yani büyük ihtimal geç yumurtlama
Ben varım özellikle kürtaj olmuştum ondan sonra daha da arttı dediğin gibi sanki biri bıçak sapliyor kasılıyor gibi oluyot ve yumurtlama gunlerimdede uykumdan uyandıracak derecede ağrım oluyorYa kızlar benim de vajinada batma var, akıntı koku vs yok enfeksiyon falan olmuş olabilir mi arada artıyor bıçak saplaniyor gibi bazen de küçük küçük oluyor daha önce başına gelen var mı üşütme kaynaklı falan mı acaba
Yumurtlama günüm de geçti aslında 4-5 güne regl bekliyorum ama neden kaynaklı anlamadım enfeksiyon mu oldu Dicem ama akıntım yok, idrar yolu enfeksiyonu falan böyle bişey mi acabaBen varım özellikle kürtaj olmuştum ondan sonra daha da arttı dediğin gibi sanki biri bıçak sapliyor kasılıyor gibi oluyot ve yumurtlama gunlerimdede uykumdan uyandıracak derecede ağrım oluyor
Burda daha öncede bahsetmiştim doktor cinsel yolla bulaşan idrar testi paneli istemişti orada ureaplasma pozitif çıkmış haftaya göstermeye gideceğim sonucu nedeni o olabilir demişti. Hatta ben dış gebelik ve ayrıca bebek gelişmediği için kürtaj oldum. Onların nedenide o olabilit dedi ve pozitif çıkmışBen varım özellikle kürtaj olmuştum ondan sonra daha da arttı dediğin gibi sanki biri bıçak sapliyor kasılıyor gibi oluyot ve yumurtlama gunlerimdede uykumdan uyandıracak derecede ağrım oluyor
Şuan nasılsın pekiBende korunmadim 3 gun korundum sadece oda lekelenme var diye
Aaa bu ay niyeyse böyle oldu anlamadım bir türlü ya regl mi olcam enfeksiyon mu üşütme mi hiçbir şey anlamadımBurda daha öncede bahsetmiştim doktor cinsel yolla bulaşan idrar testi paneli istemişti orada ureaplasma pozitif çıkmış haftaya göstermeye gideceğim sonucu nedeni o olabilir demişti. Hatta ben dış gebelik ve ayrıca bebek gelişmediği için kürtaj oldum. Onların nedenide o olabilit dedi ve pozitif çıkmış
Biraz daha takip et bakalım benim 5-6, aydır sürüyordu belki seninki başka nedenlerden bu aylık olmuştur hamileleik durumu falan olabilir miAaa bu ay niyeyse böyle oldu anlamadım bir türlü ya regl mi olcam enfeksiyon mu üşütme mi hiçbir şey anlamadım
Regline 4 gün kalması imkansız. 7 gün kalmış olması lazım. Yumurtlama 7. Gündeysen çok erken kuzucum zaten şu evrede kanda çıkmaması normalKızlar bi sorum var. Adete bugünle beraber 4 gün vardı gidip kan verdim 0.1 çıktı. Ama benim yumurta pik günüm 23 çatlama 24üne oldu. Geç mi yumurtlamış oluyorum ? Yani kanda çıkmayabilir mi şuan ? Yumurtlamanın 7.günüydü çıkmadı. Yoksa çıkar mıydı
Goguslerde bı ağrım yok, sadece sağ göğsüm şiş kasıklarımda da batma oluyor arada, bugün alt karnimda regl olacakmışım gibi ağrı oluyor bel ağrım hep olduğu için onu belirti saymıyorum ama çok umudum yok bu aydan açıkçası o yüzden acaba enfeksiyon mu dedimBiraz daha takip et bakalım benim 5-6, aydır sürüyordu belki seninki başka nedenlerden bu aylık olmuştur hamileleik durumu falan olabilir mi
Canım çok çok eken.Çatlama üstünden 20 gün geçecek kanda çıkması için..Kızlar bi sorum var. Adete bugünle beraber 4 gün vardı gidip kan verdim 0.1 çıktı. Ama benim yumurta pik günüm 23 çatlama 24üne oldu. Geç mi yumurtlamış oluyorum ? Yani kanda çıkmayabilir mi şuan ? Yumurtlamanın 7.günüydü çıkmadı. Yoksa çıkar mıydı