Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizinde yarı yarıya azalmışmıydı adetiniz peki? Bu arada çok teşekkür ederim
Evet azalmışti sanki sokulemiyor gibiydi benim de canımı çok sıkıyorsun bu durum doktor kontrolundeyken sordum yapisma vs mj var acaba diye vajinal muayeneye baktı her şey yolunda bir şeyin yok ddi zamanla düzelir demişti öyle de oldu sıkma canını ama tabiki kontrolünü de yaptır

Kızlar bi sorum var. Adete bugünle beraber 4 gün vardı gidip kan verdim 0.1 çıktı. Ama benim yumurta pik günüm 23 çatlama 24üne oldu. Geç mi yumurtlamış oluyorum ? Yani kanda çıkmayabilir mi şuan ? Yumurtlamanın 7.günüydü çıkmadı. Yoksa çıkar mıydı

Çıkmaz kuzum en erken 10. Gün silik görünür testte 2 ocakta varsa çıkat canım

Ya kızlar benim de vajinada batma var, akıntı koku vs yok enfeksiyon falan olmuş olabilir mi arada artıyor bıçak saplaniyor gibi bazen de küçük küçük oluyor daha önce başına gelen var mı üşütme kaynaklı falan mı acaba

Yumurtlama inızın 7.günü ıse zaten adetınıze 4 gün degıl 7-8 gün var demek oluyor , geç yumurtlamış olabılırsınız, mın uc gün daha gecsın 11.günü bakabılırsın canım

Ben varım özellikle kürtaj olmuştum ondan sonra daha da arttı dediğin gibi sanki biri bıçak sapliyor kasılıyor gibi oluyot ve yumurtlama gunlerimdede uykumdan uyandıracak derecede ağrım oluyor

Yu
Ben varım özellikle kürtaj olmuştum ondan sonra daha da arttı dediğin gibi sanki biri bıçak sapliyor kasılıyor gibi oluyot ve yumurtlama gunlerimdede uykumdan uyandıracak derecede ağrım oluyor
Yumurtlama günüm de geçti aslında 4-5 güne regl bekliyorum ama neden kaynaklı anlamadım enfeksiyon mu oldu Dicem ama akıntım yok, idrar yolu enfeksiyonu falan böyle bişey mi acaba

Burda daha öncede bahsetmiştim doktor cinsel yolla bulaşan idrar testi paneli istemişti orada ureaplasma pozitif çıkmış haftaya göstermeye gideceğim sonucu nedeni o olabilir demişti. Hatta ben dış gebelik ve ayrıca bebek gelişmediği için kürtaj oldum. Onların nedenide o olabilit dedi ve pozitif çıkmış

Aaa bu ay niyeyse böyle oldu anlamadım bir türlü ya regl mi olcam enfeksiyon mu üşütme mi hiçbir şey anlamadım

Aaa bu ay niyeyse böyle oldu anlamadım bir türlü ya regl mi olcam enfeksiyon mu üşütme mi hiçbir şey anlamadım
Biraz daha takip et bakalım benim 5-6, aydır sürüyordu belki seninki başka nedenlerden bu aylık olmuştur hamileleik durumu falan olabilir mi

Regline 4 gün kalması imkansız. 7 gün kalmış olması lazım. Yumurtlama 7. Gündeysen çok erken kuzucum zaten şu evrede kanda çıkmaması normal

Biraz daha takip et bakalım benim 5-6, aydır sürüyordu belki seninki başka nedenlerden bu aylık olmuştur hamileleik durumu falan olabilir mi
Goguslerde bı ağrım yok, sadece sağ göğsüm şiş kasıklarımda da batma oluyor arada, bugün alt karnimda regl olacakmışım gibi ağrı oluyor bel ağrım hep olduğu için onu belirti saymıyorum ama çok umudum yok bu aydan açıkçası o yüzden acaba enfeksiyon mu dedim

Canım çok çok eken.Çatlama üstünden 20 gün geçecek kanda çıkması için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…