- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.461
Vatana millete hayırlı olsun atesim 36.3 düştü bu sabah 36.2 regli ilk gun ateşim oluyor demekki erken regli olucam yine çatlamadan sonraki 11 gün bugün ben yinemi erken yumurtladim noldu acep reglim başlayınca hormon testi vericem kızlar kac gunde cikiyo yaptıranlar varmi
Yarın yaparım canım bat bugün hesaplarıma göreCanımmm naptın sen yaptın mı test
amıııın amıııın canı gonulden ıstıyorumİnş ikimizde çift çizgileri belirgin bir şekilde görürürz canımm
Hadi inş hayırlı haberler alırız inşallahYarın yaparım canım bat bugün hesaplarıma göre
Yaa ama hıc kanaman yok bısey yok nıye kımysal oluyo yaa39 çıkmış büyük ihtimal kimyasal olucak
Bundan önceki kaçtı ve ne kadar geçti son testinden?39 çıkmış büyük ihtimal kimyasal olucak
Üzülme tamammı…keske yapabılecegım bısey olsaydı.ama sen gene bı doktora gorun bıtanecıgım39 çıkmış büyük ihtimal kimyasal olucak
nasip olursa ilk çocuk olacak 1 yıllık evliyimÇocuk var mı sende ne zaman evlendin canım mesajlardan gözümden kaçmış yeni gördüm seni
Lütfen bakınKizlar sizce gebelik var mı erken gebelik testi pridoct markası testin acaba kuruma cizgisimi
o teste guvenmıyoruz baska bır markayla deneyınLütfen bakın
Neden pekio teste guvenmıyoruz baska bır markayla deneyın
yanlıs sonuc cıkarıyor.Neden peki
Pardon prodoctoryanlıs sonuc cıkarıyor.
Yaptım yumurta takibi yarın bat günüSizin bata kaç gün var yumurtlama takibi yaptınız mi kalbim deli atıyor bu günler bu korku ile nasıl geçicek hiç bilmiyorum kafami dağıtmak düşünmek istemiyorum ama her saniye kafamda bu düşünce kafayı yiycem sanırım
Canim benim hep catlamadan 10-11 gün sonra regl gelir. 10-14 arası normalmişVatana millete hayırlı olsun atesim 36.3 düştü bu sabah 36.2 regli ilk gun ateşim oluyor demekki erken regli olucam yine çatlamadan sonraki 11 gün bugün ben yinemi erken yumurtladim noldu acep reglim başlayınca hormon testi vericem kızlar kac gunde cikiyo yaptıranlar varmi
Maşallah Rabbim kucaginizi doldursun hayırlsi ile yaşla gerçekten alakası yok nasip olduktan sonra her türlü gelirnasip olursa ilk çocuk olacak 1 yıllık evliyim
Kızlar ateşle alakalı yorumlarınızı okudum ama bence herkeste aynı olmuyor bende tam tersi olmuştu. Buz gibi olmuştum sıcak havada titriyordum resmen. Vücut sicakligimda düşüktü. Onun için karamsarliga kapılmayın derim