-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.481
senin ilk çocukmu ? doktorun dediği hamile kalmak için sorun yok hormonlarda testlerde nasip işte bakalım :)Maşallah Rabbim kucaginizi doldursun hayırlsi ile yaşla gerçekten alakası yok nasip olduktan sonra her türlü gelir
kuzucum hıc bılmıyorum ya bu testlerıKızlar şu kalın punto ile yazılan değerimde bir sorunmu var pıhtılaşma için yaptığım sonuçlarımdan biri
Kuzum pıhtılaşma çıkınca hematolojiye sevk etti onlar baya test yaptı diğer sonuçlarım daha çıkmadı pazartesi çıkacakmış hepsi gidince soracam ama çok merak ettim nolduğunukuzucum hıc bılmıyorum ya bu testlerıdoktoruna bı yaz ıstersen en guzel cevabı o verır.ılk kez goruyorum boyle bı test oldugunu bıle.
Ya bende anlamıyorum..sen dedin cevablar çıktı ya hepsi..bu şimdi neyin cevabı?birde sen uzun zaman oldu test verdinKızlar şu kalın punto ile yazılan değerimde bir sorunmu var pıhtılaşma için yaptığım sonuçlarımdan biri
ınternetten de baktımda hıc anlamadım kuzum ya.sen ıcını ferah tutu negatıf yazıyor zaten.ilk kez gordugum ıcı hıc yorum yapamayacagım sen ıcını ferah tut,pazartesıne kadar bakma zaten dr lar en kucuk ayrıntıya kadar arastrms baksana ne guzel.Kuzum pıhtılaşma çıkınca hematolojiye sevk etti onlar baya test yaptı diğer sonuçlarım daha çıkmadı pazartesi çıkacakmış hepsi gidince soracam ama çok merak ettim nolduğunu
Bizde küstük biliyormusun. Hemde adetim bitti tam çalışmalara başlıcakken çok gerginimBilmiyorum ya bir de zaten canım çok sıkkın çok moralim bozuk. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor artık. Küstük zaten benimkiyle de
Üzülme canım.. İnşallah bi sonraki denemeye hayırlısı nasip olsun hepimize.. Umudumuz çok kırılıyor böyle olunca ama. Sağlıksız bebek olacağına sonra dan kaybedeceğine yolun başında olması daha hayırlı belki. Hiç canını sıkma lütfen39 çıkmış büyük ihtimal kimyasal olucak
Öncelikle merhaba..Canlar ateş deyince genel bir ateş gelmesin aklınıza. Uyandıktan sonraki ilk ateş bazal sıcaklık yani , dolayısıyla günlük ateşlerden bahsedilmiyor. Ateş ölçme kesinlikle bilimsel bir yöntemdir ve güvenilirdir. Yanlış uygulama veya başka etkenler ile güvenilirliği değişebilir. Hamile iken ben de üşüdüm ilk 2 ay ama, bu sıcaklık o sıcaklık değil. Yanlış anlaşılma olmasın.
Kuzum bende pıhtılaşma çıktı ya hematolojiye sevk etti doktor ordada baya tahlil yapıldı buda onun sonucu ama ne olduğunu anlamadımYa bende anlamıyorum..sen dedin cevablar çıktı ya hepsi..bu şimdi neyin cevabı?birde sen uzun zaman oldu test verdin
Kuzum netten baktım gebelik kaybı felan diyor ama şimdi benim negatif çıkmış ama referans aralığı dışında diye kalın punto yazmışlar hiç bişey anlamadımınternetten de baktımda hıc anlamadım kuzum ya.sen ıcını ferah tutu negatıf yazıyor zaten.ilk kez gordugum ıcı hıc yorum yapamayacagım sen ıcını ferah tut,pazartesıne kadar bakma zaten dr lar en kucuk ayrıntıya kadar arastrms baksana ne guzel.
Noluyo size ben anlamadım ya. Gezegenlerde mi bişey var. Herkes çok gergin sinirini birbirinden mi çıkarıyorBizde küstük biliyormusun. Hemde adetim bitti tam çalışmalara başlıcakken çok gerginim
Canımm ilk kanin kaçtı. İki gün arayla iki kat arttiysa sıkıntı olmazki39 çıkmış büyük ihtimal kimyasal olucak
lap yaxşı, şad oldumAaa ne yaxşı..menimde yoldaşım türkdü..amma men aile qurmaq üçün bura geldim..bizi qohum taniş edib..o menden evvel aileli idi..yoldaşi deyibki dostumda azeriyle evlenmek isteyir..onlarda meni deyiblerMen Tekirdağda qaliram Kapaklıda
Mende canımlap yaxşı, şad oldum
Yaaaa39 çıkmış büyük ihtimal kimyasal olucak
Aslında öyle..sen ilkten verseydin benim gibi araştırmada çoktan cevabı almıştın..sanmıyorum kuzum kötü bir şey olsun..Kuzum bende pıhtılaşma çıktı ya hematolojiye sevk etti doktor ordada baya tahlil yapıldı buda onun sonucu ama ne olduğunu anlamadım
Kuzum netten baktım gebelik kaybı felan diyor ama şimdi benim negatif çıkmış ama referans aralığı dışında diye kalın punto yazmışlar hiç bişey anlamadım
Kuzum ben araştırmada verdim zaten pıhtılaşma çıktı kesin olarak hamilelikte iğne kullanıcam. Şuan bu yaptıkları testler benim içinAslında öyle..sen ilkten verseydin benim gibi araştırmada çoktan cevabı almıştın..sanmıyorum kuzum kötü bir şey olsun..
Hadi inşallah canım evet ilk olacak nasip olursasenin ilk çocukmu ? doktorun dediği hamile kalmak için sorun yok hormonlarda testlerde nasip işte bakalım :)
Retro var gergin ve ilişkilerinizde kavgalar, küslükler olabilir hatta yeni alınan elektronik eşyalarda bozulmalar olabilir, bu araba, telefon vsBizde küstük biliyormusun. Hemde adetim bitti tam çalışmalara başlıcakken çok gerginim