- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.421
Hemde nasıl oluyor o korkuTest yapınca negatif görme korkusu oluyor test yapmayınca yine bi umut oluyor test yapınca o umut gitmiş gibi oluyor bendede şimdiden korku oldu birde yumurtlamadan beri bende bi duygusallık bastırdı sürekli aglayasim geliyor sürekli
Senin ruhunu severim ne demek hep söylerim sen yeter ki iyi olAyyy iyi ki varım di mi :) bir hamileye söylenecek en güzel sözlerden :) ruhumu okşadın, iyi ki sen de varsın bebişim
Bilmiyorum ya bir de zaten canım çok sıkkın çok moralim bozuk. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor artık. Küstük zaten benimkiyle deYaaa bırakma.
Geç yumurtlamak kötü birşey değil. Yumurta daha güzel büyüyor.
yox canım men İstanbuldayam, yoldaşım türkdü, oxumağa geldim ele qaldım evlendim)) sen hardasan?Kız azerimisin sen.ordamı yaşıyorsun?valla öyle banada 33 çok gelmeye başladı doktorlar sağolsun
Kan testinde mi 10 günde bile çıkar diyorsun canım vallahi o kadar korkuyorum ki şimdiden kendime stres yaptım bi yanım istiyor bi yanım istemiyor test yaptırmak10 gün sonra varsa testte çıkıyor canim.
Yaa nebilim ben 20 ediyorum..zaten o kadar hızlı sayıyorum 20 olmuyor kesin
Sizin bata kaç gün var yumurtlama takibi yaptınız mi kalbim deli atıyor bu günler bu korku ile nasıl geçicek hiç bilmiyorum kafami dağıtmak düşünmek istemiyorum ama her saniye kafamda bu düşünce kafayı yiycem sanırımHemde nasıl oluyor o korkuay bugün bende öyleyim sorma dünden beri hatta
Çok teşekkür ederim canım benim aynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun inşallah zaten benim de yumurtlama olmadı bugün de 19. Gün.Takma bebısm.ben daha bu ay calısmalara bıle baslayamadımhasta eşim baya bi.ayrıca bende gıcıgım bu aralar ona ,tartısmalar olur gelır gecer.her nasip vaktine esirdir diyorum vee sana güzel bır gun dılıyorum.sakın kafanı takma.erkekler malesef boyle değişik varlıklar.
Aaa ne yaxşı..menimde yoldaşım türkdü..amma men aile qurmaq üçün bura geldim..bizi qohum taniş edib..o menden evvel aileli idi..yoldaşi deyibki dostumda azeriyle evlenmek isteyir..onlarda meni deyibleryox canım men İstanbuldayam, yoldaşım türkdü, oxumağa geldim ele qaldım evlendim)) sen hardasan?
İnşallah gebesindşr canım benimİlk sayfada aşkım uygulama 29 gösteriyordu. Kaldırdım ordan adet işaretini. Artık yarın son yani. Benim hesabıma göre
Canım ateş yanılmaz:) daha olmadı ya çok eminim kasık ağrım olur benim çok net o da olmadıBelkide yumurtladın çatladı fark etmedin fitilden olabilir sen düzenli ilişki yaşadıysan Allah tan umut kesilmez ummadıgın anda geliverir bebişin
İnşallah canımİnşallah gebesindşr canım benim
Ben de en çok hamilelik konusunda ateşe güveniyorum şu andaCanım ateş yanılmaz:) daha olmadı ya çok eminim kasık ağrım olur benim çok net o da olmadı
Aaa ben HCG testleri için geçerli gibi anlamistimBu dediğin ovülasyon testleri için geçerli canım. Silikse negatif olması. Hcg de Silikse negatif olmaz ama tabi testler bozuk olabiliyor
Hcg de silikse negatif diye okudum ben de. Gönderdikleri kağıtta. Pembe olması lazım diyordu sanki.Bu dediğin ovülasyon testleri için geçerli canım. Silikse negatif olması. Hcg de Silikse negatif olmaz ama tabi testler bozuk olabiliyor
Ayyy benimkiyle de hep yumurtlama zamanına denk geliyor kuslukler alacağımı alıp kusmeye devam ediyorumBilmiyorum ya bir de zaten canım çok sıkkın çok moralim bozuk. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor artık. Küstük zaten benimkiyle de
Canim ateş herkeste değişiyor.Kızlar ateşle alakalı yorumlarınızı okudum ama bence herkeste aynı olmuyor bende tam tersi olmuştu. Buz gibi olmuştum sıcak havada titriyordum resmen. Vücut sicakligimda düşüktü. Onun için karamsarliga kapılmayın derim
Benim ateş yumurtlamayi tutturdu da, regl düşüşünde tutmadı. Sanırım reglim önce lekelenmeyle başladığı için. Direk kanama gelmez bende.Canım ateş yanılmaz:) daha olmadı ya çok eminim kasık ağrım olur benim çok net o da olmadı