Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemde nasıl oluyor o korku ay bugün bende öyleyim sorma dünden beri hatta

Hemde nasıl oluyor o korku ay bugün bende öyleyim sorma dünden beri hatta
Sizin bata kaç gün var yumurtlama takibi yaptınız mi kalbim deli atıyor bu günler bu korku ile nasıl geçicek hiç bilmiyorum kafami dağıtmak düşünmek istemiyorum ama her saniye kafamda bu düşünce kafayı yiycem sanırım

Çok teşekkür ederim canım benim aynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun inşallah zaten benim de yumurtlama olmadı bugün de 19. Gün.

yox canım men İstanbuldayam, yoldaşım türkdü, oxumağa geldim ele qaldım evlendim)) sen hardasan?
Aaa ne yaxşı..menimde yoldaşım türkdü..amma men aile qurmaq üçün bura geldim..bizi qohum taniş edib..o menden evvel aileli idi..yoldaşi deyibki dostumda azeriyle evlenmek isteyir..onlarda meni deyiblerMen Tekirdağda qaliram Kapaklıda

Kızlar ateşle alakalı yorumlarınızı okudum ama bence herkeste aynı olmuyor bende tam tersi olmuştu. Buz gibi olmuştum sıcak havada titriyordum resmen. Vücut sicakligimda düşüktü. Onun için karamsarliga kapılmayın derim

Bilmiyorum ya bir de zaten canım çok sıkkın çok moralim bozuk. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor artık. Küstük zaten benimkiyle de
Ayyy benimkiyle de hep yumurtlama zamanına denk geliyor kuslukler alacağımı alıp kusmeye devam ediyorum

Boşver canim sıkma canını. Evlilik düz bir yol değil, yokuş aşağı yada yukarı bir şekilde yürüyoruz o yollardan işte.

Benim ede de görev yazmışlar yılbaşında, Allah'tan gece 1 de evde olacak. Önemli değerlendirme yapmamız gereken gündü.

Canim ateş herkeste değişiyor.
Benim reglin 3. Günü düştü ancak ateş mesela. Yine de bu ay da takip ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…