-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.501
inşallah sağlıkla hayırlısıyla nasip olur beklediğinden daha büyük sevinç yaşarsın :)Hadi inşallah canım evet ilk olacak nasip olursa
Ya bence o sonuçta bi hata var gayet iyiydi kan sonucu böyle bişey nasıl olabilir ki
O zaman hemen neden hepsini yaptırmadılar onu anlamadım..benden 9 eşimden 1 tüp aldılar..hatda laborant bile şaşırdı dedi iki doktor bakıyor ondan..kadın doğum doktoru ve hematolojiKuzum ben araştırmada verdim zaten pıhtılaşma çıktı kesin olarak hamilelikte iğne kullanıcam. Şuan bu yaptıkları testler benim için
Anlamadım valla kuzum herhalde maliyetli testler olduğu içindir. Pıhtılaşma çıkmadan diğerlerini fazladan istemeyelim diyedir çünkü hematoloji benden tam 10 tüp kan aldı. Hatırlarsan genetik 2 tüp kan almıştıO zaman hemen neden hepsini yaptırmadılar onu anlamadım..benden 9 eşimden 1 tüp aldılar..hatda laborant bile şaşırdı dedi iki doktor bakıyor ondan..kadın doğum doktoru ve hematoloji
Yok ev hanımıyım canım hiç bi şey fayda etmiyor valla ne yapsam etsem aklımda bi türlü çıkmıyorYaptım yumurta takibi yarın bat günükitap al oku puzzle yap çalışıyor musun bilmiyorum ama
Aynen hematoloji çok istiyor..olsun zaten gebe diğilsin..yetişmiş sonuçların cevabınıda doktora göster ona göre haraket edersinAnlamadım valla kuzum herhalde maliyetli testler olduğu içindir. Pıhtılaşma çıkmadan diğerlerini fazladan istemeyelim diyedir çünkü hematoloji benden tam 10 tüp kan aldı. Hatırlarsan genetik 2 tüp kan almıştı
Aynen kuzum pazartesi gidicem göstermeye bakalımAynen hematoloji çok istiyor..olsun zaten gebe diğilsin..yetişmiş sonuçların cevabınıda doktora göster ona göre haraket edersin
Allah’tan ümit kesilmez canım hayırlısı olsun İnşAllah39 çıkmış büyük ihtimal kimyasal olucak
bu ay hepımız bos gececez galıba bebısm yaaa benım adetım bıtelı 5 gun oldu daha tık yok.bende bugun sınırlıydım baya hasta olacak zamanı buldugu ve eve hastalık getırıgı ıcın.yanii insan dıkkat etmelı ya bıraz sonucta farkında neyın ne oldugunun.ama olur muu gıdecek sacma seyler yıcek üşütecek hasta ınsanlara sokulacak vırus kapacakBizde küstük biliyormusun. Hemde adetim bitti tam çalışmalara başlıcakken çok gerginim
Bizde haftasonu çok kötüydük. Öyle böyle değil yani pazar gecesi sabaha kadar ağladım. Çocuk işini fln iptal ettim. Zaten bana biraz yaşama isteği veren tek şey tekrar anne olma umuduydu onu da elimden aldın dedim. Nasıl olduysa aklı mantığı tekrar devreye girdi de gönlümü aldı tekrar ikna etti beni. Günlerimi zehir ettiği yanına kaldı. Hala içten içe kızgınım ama bugünlerde iyi anlaşmam lazımNoluyo size ben anlamadım ya. Gezegenlerde mi bişey var. Herkes çok gergin sinirini birbirinden mi çıkarıyor
39 çıkmış büyük ihtimal kimyasal olucak
İnşallah canım Kısmet diyelim ne diyelimÜzülme canım.. İnşallah bi sonraki denemeye hayırlısı nasip olsun hepimize.. Umudumuz çok kırılıyor böyle olunca ama. Sağlıksız bebek olacağına sonra dan kaybedeceğine yolun başında olması daha hayırlı belki. Hiç canını sıkma lütfen
Hayırlısı olsun İnşAllahAdet olcam galiba. Karnım ağrımaya başladı
Amin canımHayırlısı olsun İnşAllah
İlki 74 du canım düştü maalesefCanımm ilk kanin kaçtı. İki gün arayla iki kat arttiysa sıkıntı olmazki
Evet kuzum aynı yerde yaptımYaaaaaynı yerdemi test yaptın belki bi hata olmuştur laboratuvar da eminmisin ya
adet olunca üzülme canım rahmın küser.olsun de ne guzel saglıklıyım adet oluyorum zamanında de.bu ay bıda denersn eger tutmadıysa❤Adet olcam galiba. Karnım ağrımaya başladı
Hayırlısı böyleymiş demek ne diyelimAllah’tan ümit kesilmez canım hayırlısı olsun İnşAllah
Aynen canım sağlıklı adet olmak çok önemliadet olunca üzülme canım rahmın küser.olsun de ne guzel saglıklıyım adet oluyorum zamanında de.bu ay bıda denersn eger tutmadıysa❤