Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben araştırmada verdim zaten pıhtılaşma çıktı kesin olarak hamilelikte iğne kullanıcam. Şuan bu yaptıkları testler benim için
O zaman hemen neden hepsini yaptırmadılar onu anlamadım..benden 9 eşimden 1 tüp aldılar..hatda laborant bile şaşırdı dedi iki doktor bakıyor ondan..kadın doğum doktoru ve hematoloji

O zaman hemen neden hepsini yaptırmadılar onu anlamadım..benden 9 eşimden 1 tüp aldılar..hatda laborant bile şaşırdı dedi iki doktor bakıyor ondan..kadın doğum doktoru ve hematoloji
Anlamadım valla kuzum herhalde maliyetli testler olduğu içindir. Pıhtılaşma çıkmadan diğerlerini fazladan istemeyelim diyedir çünkü hematoloji benden tam 10 tüp kan aldı. Hatırlarsan genetik 2 tüp kan almıştı

Yaptım yumurta takibi yarın bat günü kitap al oku puzzle yap çalışıyor musun bilmiyorum ama
Yok ev hanımıyım canım hiç bi şey fayda etmiyor valla ne yapsam etsem aklımda bi türlü çıkmıyor Eyvahlar olsun senin bat gelmiş ne kadar güzel allahım inşallah pozitif görürsün birileri hamilelik pozitif görünce sanki kendim pozitif görmüş gibi mutlu ve motive oluyorum batın darısı benim başıma zamannn ileriye aksinnn yeni yıl hepimize güzellikler getirsin ınsallahh

Aynen hematoloji çok istiyor..olsun zaten gebe diğilsin..yetişmiş sonuçların cevabınıda doktora göster ona göre haraket edersin

Bizde küstük biliyormusun. Hemde adetim bitti tam çalışmalara başlıcakken çok gerginim
bu ay hepımız bos gececez galıba bebısm yaaa benım adetım bıtelı 5 gun oldu daha tık yok.bende bugun sınırlıydım baya hasta olacak zamanı buldugu ve eve hastalık getırıgı ıcın.yanii insan dıkkat etmelı ya bıraz sonucta farkında neyın ne oldugunun.ama olur muu gıdecek sacma seyler yıcek üşütecek hasta ınsanlara sokulacak vırus kapacak töbe töbe ya valla sınırlerım bozuk.bide kendı işi izin alma gıbı bı sansıda yok hastalıgı sureklı ılerlıyor gececegıne

Noluyo size ben anlamadım ya. Gezegenlerde mi bişey var. Herkes çok gergin sinirini birbirinden mi çıkarıyor
Bizde haftasonu çok kötüydük. Öyle böyle değil yani pazar gecesi sabaha kadar ağladım. Çocuk işini fln iptal ettim. Zaten bana biraz yaşama isteği veren tek şey tekrar anne olma umuduydu onu da elimden aldın dedim. Nasıl olduysa aklı mantığı tekrar devreye girdi de gönlümü aldı tekrar ikna etti beni. Günlerimi zehir ettiği yanına kaldı. Hala içten içe kızgınım ama bugünlerde iyi anlaşmam lazım

İnşallah canım Kısmet diyelim ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…