- 8 Aralık 2022
- 203
- 109
- 30
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.441
Evet ben hamile kaldığım ay öyle olmuştu.Canim ateş herkeste değişiyor.
Benim reglin 3. Günü düştü ancak ateş mesela. Yine de bu ay da takip ediyorum.
İnş ikimizde çift çizgileri belirgin bir şekilde görürürz canımm8 ocak güzel tarihmiş bende varım
Canımmm naptın sen yaptın mı testÇok net bişey çıkmadı kızlar gölge gördük falan demişlerdi ama
Çatlarken t olanına bakıcaz değil mi onun silikleşmesi lazım galiba
Kan vermedınmı canm daha gıt bı kan ver benceKızlar birde rüyamda hamileydim. Bundan önceki 2 olumsuz gebeliğimdede hamile olduğumu görmüştüm rüyamda. Şimdide buna umut bağladım ama psikolojik olarakta görmüş olabilirim tabi
Verdim ama sonuç yarın çıkacak. Aslında olmadığına emin gibiyim. Kasik ağrılarım başladı hafiften birde vajinada yanma var sanırım enfeksiyon var.Kan vermedınmı canm daha gıt bı kan ver bence
Hadı ınsallah guzel sonuclar alırsın canım.ayaklarını sıcak tut bugun kalın coraplar gıyın ve bıl su ıc.gecer oyle dahada gecmezse sıcak su torbası koy ayagına belıneVerdim ama sonuç yarın çıkacak. Aslında olmadığına emin gibiyim. Kasik ağrılarım başladı hafiften birde vajinada yanma var sanırım enfeksiyon var.
Kızlar öncelikle hepinize selam.. Sabah ishal yüzünden acile gittim. Kan aldılar. Gebelik şüphesi var mı dediklerinde evet dedim. Beta Hcg baktılar.. Bugün Çatlamanın 9.Günü...
Hcg :1,58 yani ben elendim.. Bata 6 gün var. Ama modum beklemediğim kadar düştü...
Şubat ayı topiğinde görüşmek üzere hoşçakalın..
Amin amin inşallah hepimiz alalımHadı ınsallah guzel sonuclar alırsın canım.ayaklarını sıcak tut bugun kalın coraplar gıyın ve bıl su ıc.gecer oyle dahada gecmezse sıcak su torbası koy ayagına belıne
Teselli verecek kimse bile yok..Kızlar öncelikle hepinize selam.. Sabah ishal yüzünden acile gittim. Kan aldılar. Gebelik şüphesi var mı dediklerinde evet dedim. Beta Hcg baktılar.. Bugün Çatlamanın 9.Günü...
Hcg :1,58 yani ben elendim.. Bata 6 gün var. Ama modum beklemediğim kadar düştü...
Yok kuzum cevablar çıksın ilk önce..şimdiden sıcak su torbası koymasın..Hadı ınsallah guzel sonuclar alırsın canım.ayaklarını sıcak tut bugun kalın coraplar gıyın ve bıl su ıc.gecer oyle dahada gecmezse sıcak su torbası koy ayagına belıne
Moralinizi bozmayın daha 6 gün varmış. Geç döllenme olabilir. Bu şekilde adet gununden 1 hafta sonra bile pozitiflesenler var. Zaten beta HCG kanda 10. Günde çıkar diye biliyorumKızlar öncelikle hepinize selam.. Sabah ishal yüzünden acile gittim. Kan aldılar. Gebelik şüphesi var mı dediklerinde evet dedim. Beta Hcg baktılar.. Bugün Çatlamanın 9.Günü...
Dur hemen üzülme daha regl tarihine bir hafta varKızlar öncelikle hepinize selam.. Sabah ishal yüzünden acile gittim. Kan aldılar. Gebelik şüphesi var mı dediklerinde evet dedim. Beta Hcg baktılar.. Bugün Çatlamanın 9.Günü...
Yaa kuzum Allah'tan hayırlısi deyicez..Hayırlı zamanda hayırlı sağlam bebiş nasip etsin.Teselli verecek kimse bile yok..
39 çıkmış büyük ihtimal kimyasal olucakMervenur277 mervosumuzun testlerı cıkmadı hala yaa ,nerdesın kuzummm nedır son durumlar