Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzucum hıc bılmıyorum ya bu testlerı :KK43: doktoruna bı yaz ıstersen en guzel cevabı o verır.ılk kez goruyorum boyle bı test oldugunu bıle.
Kuzum pıhtılaşma çıkınca hematolojiye sevk etti onlar baya test yaptı diğer sonuçlarım daha çıkmadı pazartesi çıkacakmış hepsi gidince soracam ama çok merak ettim nolduğunu

Kuzum pıhtılaşma çıkınca hematolojiye sevk etti onlar baya test yaptı diğer sonuçlarım daha çıkmadı pazartesi çıkacakmış hepsi gidince soracam ama çok merak ettim nolduğunu
ınternetten de baktımda hıc anlamadım kuzum ya.sen ıcını ferah tutu negatıf yazıyor zaten.ilk kez gordugum ıcı hıc yorum yapamayacagım sen ıcını ferah tut,pazartesıne kadar bakma zaten dr lar en kucuk ayrıntıya kadar arastrms baksana ne guzel.

39 çıkmış büyük ihtimal kimyasal olucak
Üzülme canım.. İnşallah bi sonraki denemeye hayırlısı nasip olsun hepimize.. Umudumuz çok kırılıyor böyle olunca ama. Sağlıksız bebek olacağına sonra dan kaybedeceğine yolun başında olması daha hayırlı belki. Hiç canını sıkma lütfen

Canlar ateş deyince genel bir ateş gelmesin aklınıza. Uyandıktan sonraki ilk ateş bazal sıcaklık yani , dolayısıyla günlük ateşlerden bahsedilmiyor. Ateş ölçme kesinlikle bilimsel bir yöntemdir ve güvenilirdir. Yanlış uygulama veya başka etkenler ile güvenilirliği değişebilir. Hamile iken ben de üşüdüm ilk 2 ay ama, bu sıcaklık o sıcaklık değil. Yanlış anlaşılma olmasın.
Öncelikle merhaba.. ☺️ Ben uyanır uyanmaz aynı saatte ateşimi baz alıyorum dil altından. Ben ateş ölçmeyi ilk Aralıkta gebelik planlayanlardan gördüm ve hemen yapmaya başladık ama yumurtlama zamanımın üstünden biraz zaman gelmişti ateş ölçmeye geç başladım kısacası. Benim tablom bu şekilde 33 günle 29 gün arası değişiyorsa reglim 29a göre 3 gün gecikmem var 33e göre 1 günüm kaldı yorumlayabilir misiniz 🙏🏻 test yapıyorum önceden çok silik çıkardı artık oda çıkmıyor

Eklentiler

• Screenshot_20221230_151947_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20221230_151947_com.android.gallery3d.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 54
Ya bende anlamıyorum..sen dedin cevablar çıktı ya hepsi..bu şimdi neyin cevabı?birde sen uzun zaman oldu test verdin
Kuzum bende pıhtılaşma çıktı ya hematolojiye sevk etti doktor ordada baya tahlil yapıldı buda onun sonucu ama ne olduğunu anlamadım
ınternetten de baktımda hıc anlamadım kuzum ya.sen ıcını ferah tutu negatıf yazıyor zaten.ilk kez gordugum ıcı hıc yorum yapamayacagım sen ıcını ferah tut,pazartesıne kadar bakma zaten dr lar en kucuk ayrıntıya kadar arastrms baksana ne guzel.
Kuzum netten baktım gebelik kaybı felan diyor ama şimdi benim negatif çıkmış ama referans aralığı dışında diye kalın punto yazmışlar hiç bişey anlamadım

Kuzum bende pıhtılaşma çıktı ya hematolojiye sevk etti doktor ordada baya tahlil yapıldı buda onun sonucu ama ne olduğunu anlamadım

Kuzum netten baktım gebelik kaybı felan diyor ama şimdi benim negatif çıkmış ama referans aralığı dışında diye kalın punto yazmışlar hiç bişey anlamadım
Aslında öyle..sen ilkten verseydin benim gibi araştırmada çoktan cevabı almıştın..sanmıyorum kuzum kötü bir şey olsun..

Aslında öyle..sen ilkten verseydin benim gibi araştırmada çoktan cevabı almıştın..sanmıyorum kuzum kötü bir şey olsun..
Kuzum ben araştırmada verdim zaten pıhtılaşma çıktı kesin olarak hamilelikte iğne kullanıcam. Şuan bu yaptıkları testler benim için

X