Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vatana millete hayırlı olsun atesim 36.3 düştü bu sabah 36.2 regli ilk gun ateşim oluyor demekki erken regli olucam yine çatlamadan sonraki 11 gün bugün ben yinemi erken yumurtladim noldu acep reglim başlayınca hormon testi vericem kızlar kac gunde cikiyo yaptıranlar varmi

Kızlar öncelikle hepinize selam.. Sabah ishal yüzünden acile gittim. Kan aldılar. Gebelik şüphesi var mı dediklerinde evet dedim. Beta Hcg baktılar.. Bugün Çatlamanın 9.Günü...

Hcg :1,58 yani ben elendim.. Bata 6 gün var. Ama modum beklemediğim kadar düştü... 😭

Şubat ayı topiğinde görüşmek üzere hoşçakalın..

Kızlar birde rüyamda hamileydim. Bundan önceki 2 olumsuz gebeliğimdede hamile olduğumu görmüştüm rüyamda. Şimdide buna umut bağladım ama psikolojik olarakta görmüş olabilirim tabi 😞

Verdim ama sonuç yarın çıkacak. Aslında olmadığına emin gibiyim. Kasik ağrılarım başladı hafiften birde vajinada yanma var sanırım enfeksiyon var.
Hadı ınsallah guzel sonuclar alırsın canım.ayaklarını sıcak tut bugun kalın coraplar gıyın ve bıl su ıc.gecer oyle dahada gecmezse sıcak su torbası koy ayagına belıne

Kızlar öncelikle hepinize selam.. Sabah ishal yüzünden acile gittim. Kan aldılar. Gebelik şüphesi var mı dediklerinde evet dedim. Beta Hcg baktılar.. Bugün Çatlamanın 9.Günü...

Hcg :1,58 yani ben elendim.. Bata 6 gün var. Ama modum beklemediğim kadar düştü... 😭

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Hadı ınsallah guzel sonuclar alırsın canım.ayaklarını sıcak tut bugun kalın coraplar gıyın ve bıl su ıc.gecer oyle dahada gecmezse sıcak su torbası koy ayagına belıne
Amin amin inşallah hepimiz alalım🙏 ben baştan sona okuyamadım forumu 364 sayfa olunca 😀 siz nerelerden katılıyorsunuz konustunuzmu bilemiyorum ben Ankara'dan yazıyorum. Doktor takibinde olan varmı. Yada bildiğiniz iyi doktorlar tavsiye edeceğiniz kizlarrr

Teselli verecek kimse bile yok.. 😭

Moralinizi bozmayın daha 6 gün varmış. Geç döllenme olabilir. Bu şekilde adet gununden 1 hafta sonra bile pozitiflesenler var. Zaten beta HCG kanda 10. Günde çıkar diye biliyorum

Dur hemen üzülme daha regl tarihine bir hafta var

X