- 19 Aralık 2021
- 2.090
- 2.665
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.341
Benimde sol kasığımda batmalar var bugün canısı ya normalde adet ağrısı olur da bu sefer bu farklı geliyor bana gerçi yumurtlamadan sonra çok oldu bu batma olayı bide rahimin alt tarafında sızlama oluyor ara ara adet mi bebek mi bilmiyorum hepsi birbirine karıştıYani kendini dinlersen bir sürü belirti çıkıyor. Gögüs ağrım bel ve kasık sızlaması var. Dün akşamdan beri de batma var kasıklarımda. Belki adet olacağım için de olabilir. Sende var mı
Evet benimde onlar vardi ama dün bugün yok suanda onlar vajinada sizlama gibi oluyor dimi birde alt karinda hafif acı vardi ara ara ama onlar gitti benimBenimde sol kasığımda batmalar var bugün canısı ya normalde adet ağrısı olur da bu sefer bu farklı geliyor bana gerçi yumurtlamadan sonra çok oldu bu batma olayı bide rahimin alt tarafında sızlama oluyor ara ara adet mi bebek mi bilmiyorum hepsi birbirine karıştı
Yok ya karnım ağrıyıp duruyor sökülemedi gitti biraz daha geç gelirse ocak topiğinde kalamıyacam şubat topiğine gitmem gerekecek adetim 30 günde bir oluyor çünküsavascii kuşum napıyosun.oldunmu adetını?
Çok net bişey çıkmadı kızlar gölge gördük falan demişlerdi amaBenimde acayip gaz olayi vardi onun yerine siddetli ara ara gelen kasık ağrısı var.. ama bu benim adetten 4-5 gün oncede gelen bir ağrı ama kestiremiyorum açıkçası sen hiç test yaptin mi ??
Al benden de o kadar vallaBenimde sol kasığımda batmalar var bugün canısı ya normalde adet ağrısı olur da bu sefer bu farklı geliyor bana gerçi yumurtlamadan sonra çok oldu bu batma olayı bide rahimin alt tarafında sızlama oluyor ara ara adet mi bebek mi bilmiyorum hepsi birbirine karıştı
Evet canım devam etEki Görüntüle 3184447
Ovulasyona bakar mısınız kızlar ağrım akıntım olunca tekrar teste başladım yaklaşıyor değil mi
Ne zaman yaptın peki erken gebelik mıydı??? Ben 12 ve 13 te erken gebelik yaptim silik pozitif cikti ayni zamanda 13tede kaset yaptim negatif ciktiÇok net bişey çıkmadı kızlar gölge gördük falan demişlerdi ama
Takma bebısm.ben daha bu ay calısmalara bıle baslayamadımAha da tam yumurtlama günü tartıştık küsüştük değerlendirme neyim olmayacak bugün de. Bir ay da bir gün yüzünden yatacak geçmiş olsun
Ağzımızın tadı bozuldu Ali Rıza Bey
Benim de galiba o günlerdi net hatırlıyorum ki.Ne zaman yaptın peki erken gebelik mıydı??? Ben 12 ve 13 te erken gebelik yaptim silik pozitif cikti ayni zamanda 13tede kaset yaptim negatif cikti
Anladım cnm hkkimizda hayırlısıBenim de galiba o günlerdi net hatırlıyorum ki.
Kuzum acaba öğlen falan da mı yapsam kaçırmamak için.ben bu iki çizgiyi zor yakaladığım için korkuyorum kaçırcam diyeEvet canım devam et
Yok sen bızden ayrılma ocak subat farketmez bızmle yola devamYok ya karnım ağrıyıp duruyor sökülemedi gitti biraz daha geç gelirse ocak topiğinde kalamıyacam şubat topiğine gitmem gerekecek adetim 30 günde bir oluyor çünkü
Magnezyum ilacının tam olarak etkisi nedir acaba bende içeyimYok sen bızden ayrılma ocak subat farketmez bızmle yola devamkuzucum boyle rahatlatıcı ılık dus fln yap sık sık,magnezyum ıc bıde bugun bıtane.kaslar rahatlasında gelsın bıran once
GüldümGerçekten öyle kız akşam film izliyorum onlar ağladıkça bende ağlıyorum eşim diyor ki sen niye ağlıyorsun içime dokundu yazık falan diyorum ama benim içimdeki düşünceler farklı kendime ağlıyorumsende öyle yap
ben ertesı gun oldumBen 1 hafta geçti adet olamadım gebelik de yok adet söktürücü masaj yapıp faydasını gören var mı
evet kuzuEki Görüntüle 3184447
Ovulasyona bakar mısınız kızlar ağrım akıntım olunca tekrar teste başladım yaklaşıyor değil mi
testı ne zaman yapacaksın bakıımKızlar merhabagünümüz aydın olsun. Çatlama olalı 3 gün bitti 4. Günün içindeyim :) 10 ocağa ne kaldı ki şunun şurasında Eki Görüntüle 3184454
Adet sancılarını azaltıyormus.Magnezyum ilacının tam olarak etkisi nedir acaba bende içeyim