- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.361
Sen bilirsin yavrum. Daha pik değil ama. Pik olduğunda yumurtlamayı kaçırmamak için günde 2 kez yapabilirsin. Ama istersen yap yineKuzum acaba öğlen falan da mı yapsam kaçırmamak için.ben bu iki çizgiyi zor yakaladığım için korkuyorum kaçırcam diye
Az kalmış canım yarın büyük ihtimalle yumurtlama olur t koyulaşır tam.bende bu testi kulkEki Görüntüle 3184447
Ovulasyona bakar mısınız kızlar ağrım akıntım olunca tekrar teste başladım yaklaşıyor değil mi
Yaaa bırakma.Bu ay beklentim yok artık canım. Sanırım geçirdiğim hastalık etkiledi yumurtlama olayımı da. Bıraktım o yüzden bu ay
Akşam tal canım 8 gibiKuzum acaba öğlen falan da mı yapsam kaçırmamak için.ben bu iki çizgiyi zor yakaladığım için korkuyorum kaçırcam diye
Tamam canım doğru diyorsun yarın yaparımSen bilirsin yavrum. Daha pik değil ama. Pik olduğunda yumurtlamayı kaçırmamak için günde 2 kez yapabilirsin. Ama istersen yap yine
Kuzum eve gideyim sıcak duş, ada çayı, adet söktürücü masaj yapayım gelsin inşallah valla bütün silahlarımı kuşanacam bakalım ne olacak. Dua edin hasta olayım artık yaYok sen bızden ayrılma ocak subat farketmez bızmle yola devamkuzucum boyle rahatlatıcı ılık dus fln yap sık sık,magnezyum ıc bıde bugun bıtane.kaslar rahatlasında gelsın bıran once
Banada yarın olur gibi geldi bugun yürüyüşler yapılsın güzel besleneyim mademAz kalmış canım yarın büyük ihtimalle yumurtlama olur t koyulaşır tam.bende bu testi kulk
Kaçıncı günün bugünKuzum acaba öğlen falan da mı yapsam kaçırmamak için.ben bu iki çizgiyi zor yakaladığım için korkuyorum kaçırcam diye
Haha en erken 8 ocakta yaparım diyorum pazar günü de zor gelirse pazartesi günü yapabilirim :) korkuyorum bacım ya tek çizgi çıkarsa diye :)testı ne zaman yapacaksın bakıım
Ben çok gördüm faydasını..hemen sökülüyorumBen 1 hafta geçti adet olamadım gebelik de yok adet söktürücü masaj yapıp faydasını gören var mı
İyi ki varsın hepiniz iyi ki varsınız kuzum
36. Gün canımKaçıncı günün bugün
Yaa o zaman yarın da yumurtlama görmezsem yapayım canımBen çok gördüm faydasını..hemen sökülüyorum
Tamam kuzum yapayımAkşam tal canım 8 gibi
haha aynı ben :)Heyyyo kızlar ben geldimgebişlerim hayırlı olsun benim memleket den misafirlerim vardı yumurtlama o dönem gelddiiiiii geçti ama değerlendiremedik hoş 2 yıldır değerlendirdikte ne oldu
hele ben 38 der susarım:)Amin inşallah bende 30 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim ilk gebeliğim için hazırlanıyorum
Kızlar bugün ki ovülasyon testimi de yaptım nasıl durumlar kafam iyice karıştı benim Eki Görüntüle 3184475
Çatlarken t olanına bakıcaz değil mi onun silikleşmesi lazım galibaÇatlıyor bence cnm çünkü dün ki koyulukta değil artık t