- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.381
Bekliyorum hala bebişim. Ateşimi gördün mübebekheyecani sen naptın son durumlar nedir??
Çatlamış canım.yansin gecelerKızlar bugün ki ovülasyon testimi de yaptım nasıl durumlar kafam iyice karıştı benim Eki Görüntüle 3184475
15 canımİnnovita ovü. kullanan kızlar kaç saniye tutuyorsunuz idrarda testi. Benim kargo geldi kullanmaya başlıcamda..
Bekliyorum hala bebişim. Ateşimi gördün mü
Bekliyorum hala bebişim. Ateşimi gördün mü
İlk sayfada aşkım uygulama 29 gösteriyordu. Kaldırdım ordan adet işaretini. Artık yarın son yani. Benim hesabıma göreGörmedim kuşum nerde??
İlk sayfada aşkım uygulama 29 gösteriyordu. Kaldırdım ordan adet işaretini. Artık yarın son yani. Benim hesabıma göre
Benim 2 gün kıvamlı afedersin uzuyor sümük gibi bşydi bugün bşy yokYumurtlama akıntınız nasıl oldu sizin? İki gündür su gibi akıntım oluyor acaba yumurtlama mı anlayamadım tam da günü aslında ama sanki kıvamlı olması gerekiyor diye okudum
Amin inşallah duaların kabul olur canımHadi hakkında hayırlısı güzel haberler gelsin inşallah amiinnn
Olur yavrum çatlamayı kaçırma ama. Akşam tekrar yap gerekirse testKızlar ya dün t çizgisi daha koyuydu birlikte olduk bugün çatlar diye düşündüm ama çatlamadı bugün yine t çizgisi koyu bugün ilişkiye ara versem sorun olur mu sizce? Bol bol havuç yiyip tekrar test yapıp yarın devam etsem ilişkiye?
AmiinGüldümAllah da seni güldürsün öyle yapayım ben de sağlam bi içimi dökmeye ihtiyacım var
Bu dediğin ovülasyon testleri için geçerli canım. Silikse negatif olması. Hcg de Silikse negatif olmaz ama tabi testler bozuk olabiliyorKızçelerim innovita ovu testi aldım, bugün geldi. Yanında gelen kullanma talimatını okudum. T çizgisi C kadar koyu ya da daha koyu ise pozitifmis. Silik olursa negatif olduğunu soyluyorlar. Yani innovita için HCG testleri bozuk gibi bişey okumuştum buralarda ama silik için negatif yazmışlar zaten bilginizee, olur da yaparsanız ve silik çıkarsa sevinmeden önce başka bir test daha yapın lütfen
20 benİnnovita ovü. kullanan kızlar kaç saniye tutuyorsunuz idrarda testi. Benim kargo geldi kullanmaya başlıcamda..
Beklenen akıntı genellikle öyle oluyor canım sonra yumurtlamayi görüyorsun bir kaç gün içindeBenim 2 gün kıvamlı afedersin uzuyor sümük gibi bşydi bugün bşy yok
Yarın ateşimi ölçmeye bile cesaretim yok benimİlk sayfada aşkım uygulama 29 gösteriyordu. Kaldırdım ordan adet işaretini. Artık yarın son yani. Benim hesabıma göre
Tamam bebeğim öyle yapayım olmadıOlur yavrum çatlamayı kaçırma ama. Akşam tekrar yap gerekirse test