Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama akıntınız nasıl oldu sizin? İki gündür su gibi akıntım oluyor acaba yumurtlama mı anlayamadım tam da günü aslında ama sanki kıvamlı olması gerekiyor diye okudum

Kızlar ya dün t çizgisi daha koyuydu birlikte olduk bugün çatlar diye düşündüm ama çatlamadı bugün yine t çizgisi koyu bugün ilişkiye ara versem sorun olur mu sizce? Bol bol havuç yiyip tekrar test yapıp yarın devam etsem ilişkiye?

Eklentiler

• F7264BE9-CE56-402C-857B-5844A1E5C1C2.jpeg
    40,8 KB · Görüntüleme: 34
Olur yavrum çatlamayı kaçırma ama. Akşam tekrar yap gerekirse test

Kızçelerim innovita ovu testi aldım, bugün geldi. Yanında gelen kullanma talimatını okudum. T çizgisi C kadar koyu ya da daha koyu ise pozitifmis. Silik olursa negatif olduğunu soyluyorlar. Yani innovita için HCG testleri bozuk gibi bişey okumuştum buralarda ama silik için negatif yazmışlar zaten bilginizee, olur da yaparsanız ve silik çıkarsa sevinmeden önce başka bir test daha yapın lütfen

Bu dediğin ovülasyon testleri için geçerli canım. Silikse negatif olması. Hcg de Silikse negatif olmaz ama tabi testler bozuk olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…