- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.321
10 günden sonra kesin çıkıyor bebegim yumurtlamanı biliyorsan geç dölllenme felan diye beklemek yoruyor insanı kuzum barsa çıkıyor yoksa yoktur
Evet geçti 14.gün bugünCanım test yapsaydın keike bugün bayağı geçti demi çatlama üzerinden
Ne demek hemen yapayımMervenur277 bat tarıhımı 12 Ocak yapabilir misiniz acaba sevgili saygıdeğer hamişimiz zahmet olmayak ise
Kız azerimisin sen.ordamı yaşıyorsun?aa aynen hemşerim sendin, yaşımızda aynı4-5 aydır yaşım çok gelmeye başladı garip şekilde
Evet geçti 14.gün bugün
Yani kendini dinlersen bir sürü belirti çıkıyor. Gögüs ağrım bel ve kasık sızlaması var. Dün akşamdan beri de batma var kasıklarımda. Belki adet olacağım için de olabilir. Sende var mıBenimde bugün iğne olalı 14. Gün aynı gün olmuşuz var mi belirtin hiç test falan yaptinmi
Yaa çok üzüldüm
Valla benim iki tane çocuğum var ama çok uzun zaman oldu unuttum yani neden olmasın önceki zamnlarda olmuyorsa belki bir belirtidirBu durum belirti mi sayılıyor yavrum
İnşallah kuzumYaa çok üzüldümbir dahaki aya nasip olsun inşallah güzel haber almak kuzucum
Amin kuzum amin inşallahSevinçten ağlayalım yakındaaşu mubarek günde dualarımdasınız hepiniz
Çok teşekkür ederim canım şükür aralıktan hamile çıktım sağlıkla büyür inşallahİnşallah kuzumsen hamilesin sanırım yaa tebrik ederim Allah kolaylıkla sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah
Gerçekten öyle kız akşam film izliyorum onlar ağladıkça bende ağlıyorum eşim diyor ki sen niye ağlıyorsun içime dokundu yazık falan diyorum ama benim içimdeki düşünceler farklı kendime ağlıyorumBen rahatça ağlayamıyorum da evde kocam dayanamıyor o da çok üzülüyorişte zaten bir sürü insan var. İstediğiniz gibi ağlayıp rahatlamak bile bi nimetmiş
Benimde acayip gaz olayi vardi onun yerine siddetli ara ara gelen kasık ağrısı var.. ama bu benim adetten 4-5 gün oncede gelen bir ağrı ama kestiremiyorum açıkçası sen hiç test yaptin mi ??Yani kendini dinlersen bir sürü belirti çıkıyor. Gögüs ağrım bel ve kasık sızlaması var. Dün akşamdan beri de batma var kasıklarımda. Belki adet olacağım için de olabilir. Sende var mı
AminnnÇok teşekkür ederim canım şükür aralıktan hamile çıktım sağlıkla büyür inşallahdarısı en kısa zamanda sana da olsun inşallah
Bende valla kızlar hep sağolsunlar tecrübelerinden bilgilerinden ne okuduysam soyledilerse öyle öğrendim yoksa sıfırmisim bu konulardabende ağrım var diye yapmıyordum, çoğu şeyi burdan öğrendim