Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 günden sonra kesin çıkıyor bebegim yumurtlamanı biliyorsan geç dölllenme felan diye beklemek yoruyor insanı kuzum barsa çıkıyor yoksa yoktur ☹️☹️☹️

Tamam kuzum ben yapmadım zaten test daha beklemedeyim
Yumurtlama 22 Aralık çatlama 23 de oldu 4 ocaga kadar bekleyim diyorum

Benimde bugün iğne olalı 14. Gün aynı gün olmuşuz var mi belirtin hiç test falan yaptinmi
Yani kendini dinlersen bir sürü belirti çıkıyor. Gögüs ağrım bel ve kasık sızlaması var. Dün akşamdan beri de batma var kasıklarımda. Belki adet olacağım için de olabilir. Sende var mı

Ben rahatça ağlayamıyorum da evde kocam dayanamıyor o da çok üzülüyor 😔 işte zaten bir sürü insan var. İstediğiniz gibi ağlayıp rahatlamak bile bi nimetmiş 😔
Gerçekten öyle kız akşam film izliyorum onlar ağladıkça bende ağlıyorum eşim diyor ki sen niye ağlıyorsun içime dokundu yazık falan diyorum ama benim içimdeki düşünceler farklı kendime ağlıyorum 🙈 sende öyle yap 🤭

Yani kendini dinlersen bir sürü belirti çıkıyor. Gögüs ağrım bel ve kasık sızlaması var. Dün akşamdan beri de batma var kasıklarımda. Belki adet olacağım için de olabilir. Sende var mı
Benimde acayip gaz olayi vardi onun yerine siddetli ara ara gelen kasık ağrısı var.. ama bu benim adetten 4-5 gün oncede gelen bir ağrı ama kestiremiyorum açıkçası sen hiç test yaptin mi ??

X