Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorcam. Dün ilişki oldu. Ama ayağa kalkınca aşırı bir ağrım oldu. İlk defa oldu daha önce yaşamamıştım. Hala bi batma var alt tarafımda. Yaşadınız mı daha önce.
Bence sen bugün bir test patlat belirtiler var gibi ama umutlandırmakta istemem sonra insan çok üzülüyor

Kuzum hiç belli olmaz umutlandırmak da istemem burada bir arkadasimizin da erken gebelik testi bu şekil oldu ama negatif çıktı sonuç 😒o yüzden yirmi dakika sonrasında testi atmani bakmamani öneririm 🙏🏻🌹
E esmerkizzz06 evet o şanssız kişi benım :) aynen boyle pespembeydı hemde.dırek at çöpe gitsin baska bı testle yap

Bugün kan vereceğim benimde ümidim yok aslında hiçbir belirti de yok zaten 🥴
prodoctor mu canım markası.sıkayetvara yazdım kımse almasın ya bu goruntudekı testlerı gercekten hayret verıcı.ben zaten bıda ıdrar testı yapmam dırek kan vermek en ıyısı adet gecıkınce.sonra ınsanın canı sıkılıyor.ınsallah vardır canım kan ver en dogru sonucu ogrenırsın ınsallah guzel haberler alırsın

prodoctor mu canım markası.sıkayetvara yazdım kımse almasın ya bu goruntudekı testlerı gercekten hayret verıcı.ben zaten bıda ıdrar testı yapmam dırek kan vermek en ıyısı adet gecıkınce.sonra ınsanın canı sıkılıyor.ınsallah vardır canım kan ver en dogru sonucu ogrenırsın ınsallah guzel haberler alırsın
Evet prodoctor her zaman kullandığım test hiç. Böyle olmazdı ama son zamanlarda sıkıntı var sanırım

Birde iki tane yaptım ikiside böyle oldu gerçekten hayret verici

Kızlar bişey sorcam. Dün ilişki oldu. Ama ayağa kalkınca aşırı bir ağrım oldu. İlk defa oldu daha önce yaşamamıştım. Hala bi batma var alt tarafımda. Yaşadınız mı daha önce.
Canım test yapsaydın keike bugün bayağı geçti demi çatlama üzerinden 💕

Bende hiç doktora gitmedim bu konu için 3-4 aydır istiyoruz ama bu ay ilk denemeye başladım diye sayıyorum ben çünkü yumurtlama zamanımı falan bilmiyordum hiç hatta ağrım olduğu zamanlar aslında yumurtlama zamanimmis ama benim ağrım var diye yapmıyordum o günler bu ay öğrendim ki ovulasyonla birlikte asıl o zamanlar değerlendirmem gerekiyormuş. bakalım nasip doktora gitmeyi hiç sevmem inşallah hiç gerek kalmaz
bende ağrım var diye yapmıyordum, çoğu şeyi burdan öğrendim

X