Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani kendini dinlersen bir sürü belirti çıkıyor. Gögüs ağrım bel ve kasık sızlaması var. Dün akşamdan beri de batma var kasıklarımda. Belki adet olacağım için de olabilir. Sende var mı
Benimde sol kasığımda batmalar var bugün canısı ya normalde adet ağrısı olur da bu sefer bu farklı geliyor bana gerçi yumurtlamadan sonra çok oldu bu batma olayı bide rahimin alt tarafında sızlama oluyor ara ara adet mi bebek mi bilmiyorum hepsi birbirine karıştı 😳

Benimde sol kasığımda batmalar var bugün canısı ya normalde adet ağrısı olur da bu sefer bu farklı geliyor bana gerçi yumurtlamadan sonra çok oldu bu batma olayı bide rahimin alt tarafında sızlama oluyor ara ara adet mi bebek mi bilmiyorum hepsi birbirine karıştı 😳
Evet benimde onlar vardi ama dün bugün yok suanda onlar vajinada sizlama gibi oluyor dimi birde alt karinda hafif acı vardi ara ara ama onlar gitti benim

image.jpg

Ovulasyona bakar mısınız kızlar ağrım akıntım olunca tekrar teste başladım yaklaşıyor değil mi

Al benden de o kadar valla

Aha da tam yumurtlama günü tartıştık küsüştük değerlendirme neyim olmayacak bugün de. Bir ay da bir gün yüzünden yatacak geçmiş olsun
Ağzımızın tadı bozuldu Ali Rıza Bey
Takma bebısm.ben daha bu ay calısmalara bıle baslayamadım😊hasta eşim baya bi.ayrıca bende gıcıgım bu aralar ona ,tartısmalar olur gelır gecer.her nasip vaktine esirdir diyorum vee sana güzel bır gun dılıyorum.sakın kafanı takma.erkekler malesef boyle değişik varlıklar.

Yok ya karnım ağrıyıp duruyor sökülemedi gitti biraz daha geç gelirse ocak topiğinde kalamıyacam şubat topiğine gitmem gerekecek adetim 30 günde bir oluyor çünkü😔
Yok sen bızden ayrılma ocak subat farketmez bızmle yola devam😊 kuzucum boyle rahatlatıcı ılık dus fln yap sık sık,magnezyum ıc bıde bugun bıtane.kaslar rahatlasında gelsın bıran once

Yok sen bızden ayrılma ocak subat farketmez bızmle yola devam😊 kuzucum boyle rahatlatıcı ılık dus fln yap sık sık,magnezyum ıc bıde bugun bıtane.kaslar rahatlasında gelsın bıran once
Magnezyum ilacının tam olarak etkisi nedir acaba bende içeyim

Gerçekten öyle kız akşam film izliyorum onlar ağladıkça bende ağlıyorum eşim diyor ki sen niye ağlıyorsun içime dokundu yazık falan diyorum ama benim içimdeki düşünceler farklı kendime ağlıyorum 🙈 sende öyle yap 🤭
Güldüm 🙂Allah da seni güldürsün öyle yapayım ben de sağlam bi içimi dökmeye ihtiyacım var

X