- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.281
Canım bence imkanın varsa hemen başka bir test al tekrar deneEvet aynı marka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bence imkanın varsa hemen başka bir test al tekrar deneEvet aynı marka
Bende hiç doktora gitmedim bu konu için 3-4 aydır istiyoruz ama bu ay ilk denemeye başladım diye sayıyorum ben çünkü yumurtlama zamanımı falan bilmiyordum hiç hatta ağrım olduğu zamanlar aslında yumurtlama zamanimmis ama benim ağrım var diye yapmıyordum o günler bu ay öğrendim ki ovulasyonla birlikte asıl o zamanlar değerlendirmem gerekiyormuş. bakalım nasip doktora gitmeyi hiç sevmem inşallah hiç gerek kalmazAmin kuzum Amin.Zaten doktorları sevmediğim için mfk kullandım..hiç yumurtalıkları takip bile etmedim..stresten uzak olucam dedim..o zaman hamile kaldım..
Sen yine de başka bir marka daha al yap canım ne olur ne olmazEvet aynı marka
Başka marka ile yap bence canımEvet aynı marka
Bende öyle ne zaman yumurtluyorum bilmem..test yapmadığım aylarda sık ilişki oldu bu kadar..hatda ben hiç bilmiyorum ne kadar büyüyor yumurtam..onlar baştan hepsi stres.Benim için önemli hormon değerleri bu kadar..eksik ne varsa Hall ediyorsun bu kadar..yumurtalık varsa rahim iyiyse yetiyor.İn şa Allah doktora gitmeden hamiş olursun kuzumBende hiç doktora gitmedim bu konu için 3-4 aydır istiyoruz ama bu ay ilk denemeye başladım diye sayıyorum ben çünkü yumurtlama zamanımı falan bilmiyordum hiç hatta ağrım olduğu zamanlar aslında yumurtlama zamanimmis ama benim ağrım var diye yapmıyordum o günler bu ay öğrendim ki ovulasyonla birlikte asıl o zamanlar değerlendirmem gerekiyormuş. bakalım nasip doktora gitmeyi hiç sevmem inşallah hiç gerek kalmaz
Bende öyle düşünüyorum inşallah zaman kaybetmiyoruzdur dediğin gibi ben çok daha fazla stres oluyorum doktora gittiğim zaman. İnşallah inşallah amin sende kuzumBende öyle ne zaman yumurtluyorum bilmem..test yapmadığım aylarda sık ilişki oldu bu kadar..hatda ben hiç bilmiyorum ne kadar büyüyor yumurtam..onlar baştan hepsi stres.Benim için önemli hormon değerleri bu kadar..eksik ne varsa Hall ediyorsun bu kadar..yumurtalık varsa rahim iyiyse yetiyor.İn şa Allah doktora gitmeden hamiş olursun kuzum
Canım eğer adet olursan. Ki inşallah olmazsın 2.veya 3. Günü hormonlarına baktır derim sadece.Bende hiç doktora gitmedim bu konu için 3-4 aydır istiyoruz ama bu ay ilk denemeye başladım diye sayıyorum ben çünkü yumurtlama zamanımı falan bilmiyordum hiç hatta ağrım olduğu zamanlar aslında yumurtlama zamanimmis ama benim ağrım var diye yapmıyordum o günler bu ay öğrendim ki ovulasyonla birlikte asıl o zamanlar değerlendirmem gerekiyormuş. bakalım nasip doktora gitmeyi hiç sevmem inşallah hiç gerek kalmaz
Benim de gözlerim dolu dolu. Ağladım da hatta ama işe geldim mecbur çalışıyorum bu halde çalışmak da çok zor. Eve gidip ağlamak istiyorumAy bilmiyorum dünden beri aşırı duygusalim dokunsan aglicam gözlerim doluyor. Rabbim sen en iyisini bilensin bu güzel günün hürmetine hepimize gönül inşirahi ver hayırlı haberlerini nasip et
canım ozelde zaten hemen tüp bebek diyolar aldırma yaşında da hiçbişey yok erken evlenip ilk gebeliği düşük olan cok kişi var ardından hemen de hamile kalıyolar.demekki hamile kalabiliyosun onu düşün rahatla.adet olduğumuzda üzülüyoruz aslında bu bile lütuf sağlıklı olduğunı gösteriyo. Sen şükret duanı et çok güzel bi anne olcaksın Allah ın izniyleAynen şimdi cocuğumuz olarken belkide en çok sabır bizde olucak..bu kadar bekletmiş kendini
Mfk varsa devam et kuzum benimde 2 ay kullandım yeni bitti olmazsa bir aylık daha alacam hakkımızda hayırlsını nasip etsin allahım bu güzel günde dualarımızı kabul etsin inşallah aminnnAmin kuzum Amin.Zaten doktorları sevmediğim için mfk kullandım..hiç yumurtalıkları takip bile etmedim..stresten uzak olucam dedim..o zaman hamile kaldım..
Evet canım öyle oluyor. Bizi de haberdar et ama. Mümkünse özelde falan ver çabuk çıkar. İnşallah vardırHerkese teşekkür ederim destekleriniz için gün içinde kan vermeye çalışacağım. Zaten kanda yoksa idrarda da olmaz sanırım önce kana sonra idrara düşüyor diye biliyorum
Aynen o aklımda canım değerlerine baktircam bı pazartesiye belli olur zaten herşeyCanım eğer adet olursan. Ki inşallah olmazsın 2.veya 3. Günü hormonlarına baktır derim sadece.
Elimde çok az kalmış..sonra akşam bir tek azoperm Athena adendo alıcam..5 ay yeterli bana.Amin Allah canimMfk varsa devam et kuzum benimde 2 ay kullandım yeni bitti olmazsa bir aylık daha alacam hakkımızda hayırlsını nasip etsin allahım bu güzel günde dualarımızı kabul etsin inşallah aminnn
Tabiki sonuç çıktığında bilgi vereceğim ama muhtemelen yarına kalır sonuçlar doktorumun istediği birkaç test daha vardı bunu onların yanına ilistirecegimEvet canım öyle oluyor. Bizi de haberdar et ama. Mümkünse özelde falan ver çabuk çıkar. İnşallah vardır
Bende sabah bir posta ağladım zaten rahatladım amaBenim de gözlerim dolu dolu. Ağladım da hatta ama işe geldim mecbur çalışıyorum bu halde çalışmak da çok zor. Eve gidip ağlamak istiyorum
Aynen kuzum.İn şa Allah ya.Bizlerde anne oluruz bu senecanım ozelde zaten hemen tüp bebek diyolar aldırma yaşında da hiçbişey yok erken evlenip ilk gebeliği düşük olan cok kişi var ardından hemen de hamile kalıyolar.demekki hamile kalabiliyosun onu düşün rahatla.adet olduğumuzda üzülüyoruz aslında bu bile lütuf sağlıklı olduğunı gösteriyo. Sen şükret duanı et çok güzel bi anne olcaksın Allah ın izniyle
Canım bunun İçin sabah aç karnına mı kan vermemiz gerekiyor inşallah gerek kalmaz da ben yine de bi öğrenim dedimCanım eğer adet olursan. Ki inşallah olmazsın 2.veya 3. Günü hormonlarına baktır derim sadece.