Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar olması gereken dakikadan sonra saatler içinde çıkan sonuç sizce testmi bozuktur
Eğer zamanında çıkmadıysa dikkate alma canım. Geçen burada yine oldu böyle bir şey. Bir kaç saat sonra aynı böyleydi erken gebelik testi , kan verdi negatif çıktı. Başka marka kaset test ile yap birde

İşte bende hep diyorum sağlık yerinde..anne baba sorunu yaşamadım çocuklukta..onların sevgisiyle büyüdüm..hatda küçük bir sağlık sorunu çıkınca şükür ediyorum..çok güzel işim vardır..zaten hep okuyup çalışmak istiyordum..onu etdiğim için çocuk yapamadım..arkadaşlarım anne olmayı hayal ederken..ben ağlayarak hayal ediyordum hemşire olayım..üniforma giyineyim..büyük hastanede çalışayim..onlarda çok şükür.Şimdide çocuk yapmak zamanı
Bak bütün isteklerin sırasıyla gerçekleşmiş çok şükür ki ☺️ Artık sıra çocukta. Bedelini ödemeden kıymetini bilmeyecektik belkide bizim için hayırlı olan budur ☺️

Yani şimdi bende mi 35 yaşında oldugum için düşük yaptım. Sen o doktorlara kafanı yorma kuzum allah ol derse olur buda bir sınav. Allahım inşallah senide en kısa zamanda sevindirsin kimsenin kucagını boş bırakmasın inşalah şu mübarek cuma hürmetine böyle minicik arkanda dolanan bi minnoşun olsun inşallah canım benim üzülme sen ♥️♥️
Amin kuzum Amin.Zaten doktorları sevmediğim için mfk kullandım..hiç yumurtalıkları takip bile etmedim..stresten uzak olucam dedim..o zaman hamile kaldım..

Merhaba arkadaşlar ben de sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım hiçbişey yok😔😔 çok üzgünüm. Burda mesajlarınızı okumak iyi geliyor benim de hiçbişeyim kolay olmuyor maalesef😔 bi kaybım olmasaydı bu kadar kötü hissetmezdim ama evlat acısı ve tekrar olmaması yakıyor beni😔😔
Tekrar nasip olacağına tüm kalbimle inanıyorum canım yeter ki umudunu kaybetme 💜

X