Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında benim sınavım bir tek bu olmamış🥹.belkide ondan yeter artık diyorum.Ama annemin bir sözü var .kızım diyor sen hiç bir şeyi kolay elde etmiyorsun..ben alıştım diyor..cocuğun olucak diyor eminim buna..ama zor oluyor..Kardeşimde diyor Allahin sevdiği kulusun..belkide öyleyim bilmem.
Aha bu ben benimde her işim Zor zor olmustur demek ki bazı insanlar böyle bazılarının da ayağına gelir resmen. Hatta bazen diyorum ki kendi kendime senin hangi isim kolau oldu ki buda şıp diye olsun buda zor olcak sen sabredeceksin diyorum bunu yazarken bana adet agrilarimin da eşlik etmesi bebek olmadiginin bir habercisi oluyor 🤧🥹

Aynen katılıyorum sana. Bi sorun olsa tamam derim ama yaştan dolayı tüp bebek saçma bence.
Hem ondan kalamıyorsun..düşükte diyor ondan yaptın..karnımda ölü çocukla doktordan güzel bir söz bekliyordum..o da o kadar rahat dediki senin düşük yaştan oldu..ben onun gibilere doktor demem..yalan bile söyleye bilirdi..kendime geldikten sonra anlatırdı ama pat diye demek

Aha bu ben benimde her işim Zor zor olmustur demek ki bazı insanlar böyle bazılarının da ayağına gelir resmen. Hatta bazen diyorum ki kendi kendime senin hangi isim kolau oldu ki buda şıp diye olsun buda zor olcak sen sabredeceksin diyorum bunu yazarken bana adet agrilarimin da eşlik etmesi bebek olmadiginin bir habercisi oluyor 🤧🥹
İşte ondan sabr Edib beklicez..biz alıştık malesef.Ya dur belki adet diğil..bendede hiç ağrı yok..olmayınca demek adet olucam

Merhaba kızlar olması gereken dakikadan sonra saatler içinde çıkan sonuç sizce testmi bozuktur

Eklentiler

• 16723776606376450374041662054688.jpg
    16723776606376450374041662054688.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 48
Aslında benim sınavım bir tek bu olmamış🥹.belkide ondan yeter artık diyorum.Ama annemin bir sözü var .kızım diyor sen hiç bir şeyi kolay elde etmiyorsun..ben alıştım diyor..cocuğun olucak diyor eminim buna..ama zor oluyor..Kardeşimde diyor Allahin sevdiği kulusun..belkide öyleyim bilmem.
Her zorluğun ardından kolaylık vardır canım. Bir de olumlu taraflarına bak hayatın. Aslında sana verilenler ile sahip olamadıklarını yada kaybettiklerini oranlarsan çok büyük fark vardır.
Sana verilenlerden kastım:
Nefes aldığın her an
Gördüğün her an
Yürüyebildiğin her an
Konuşabildiğin,duyabildiğin, tadına varabildiğin her an. Anne ile büyüyebilmen, okuyabilmen, çalışabilmen… yani bu saydıklarıma sahip olamayan bir çok insan var.
Allah borçlu değil alacaklı olmayı sever. Bu yüzden bize verdikçe verir. Sadece bakış açımız bazen değişiyor

Her zorluğun ardından kolaylık vardır canım. Bir de olumlu taraflarına bak hayatın. Aslında sana verilenler ile sahip olamadıklarını yada kaybettiklerini oranlarsan çok büyük fark vardır.
Sana verilenlerden kastım:
Nefes aldığın her an
Gördüğün her an
Yürüyebildiğin her an
Konuşabildiğin,duyabildiğin, tadına varabildiğin her an. Anne ile büyüyebilmen, okuyabilmen, çalışabilmen… yani bu saydıklarıma sahip olamayan bir çok insan var.
Allah borçlu değil alacaklı olmayı sever. Bu yüzden bize verdikçe verir. Sadece bakış açımız bazen değişiyor
İşte bende hep diyorum sağlık yerinde..anne baba sorunu yaşamadım çocuklukta..onların sevgisiyle büyüdüm..hatda küçük bir sağlık sorunu çıkınca şükür ediyorum..çok güzel işim vardır..zaten hep okuyup çalışmak istiyordum..onu etdiğim için çocuk yapamadım..arkadaşlarım anne olmayı hayal ederken..ben ağlayarak hayal ediyordum hemşire olayım..üniforma giyineyim..büyük hastanede çalışayim..onlarda çok şükür.Şimdide çocuk yapmak zamanı

İşte ondan sabr Edib beklicez..biz alıştık malesef.Ya dur belki adet diğil..bendede hiç ağrı yok..olmayınca demek adet olucam
Ay bilmiyorum dünden beri aşırı duygusalim dokunsan aglicam gözlerim doluyor. Rabbim sen en iyisini bilensin bu güzel günün hürmetine hepimize gönül inşirahi ver hayırlı haberlerini nasip et 🤲

Hem ondan kalamıyorsun..düşükte diyor ondan yaptın..karnımda ölü çocukla doktordan güzel bir söz bekliyordum..o da o kadar rahat dediki senin düşük yaştan oldu..ben onun gibilere doktor demem..yalan bile söyleye bilirdi..kendime geldikten sonra anlatırdı ama pat diye demek
Yani şimdi bende mi 35 yaşında oldugum için düşük yaptım. Sen o doktorlara kafanı yorma kuzum allah ol derse olur buda bir sınav. Allahım inşallah senide en kısa zamanda sevindirsin kimsenin kucagını boş bırakmasın inşalah şu mübarek cuma hürmetine böyle minicik arkanda dolanan bi minnoşun olsun inşallah canım benim üzülme sen ♥️♥️

X