Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlamadan kaç gün sonra test yapınca net sonuç alırız yani negatif çıksa bile hala şans varmidir yumurtlamayı bilsek bile
10 günden sonra kesin çıkıyor bebegim yumurtlamanı biliyorsan geç dölllenme felan diye beklemek yoruyor insanı kuzum barsa çıkıyor yoksa yoktur ☹️☹️☹️

Kız sen sürekli yaştan bahsediyorsun. Yaşım geçiyor bilmem ne diye dert ediniyosun kendine. 34 yaşta ne var Allah aşkına ya.
Aslında yokta..ama görüyorum kızlar 30 çok diyorlar..o zaman kendime diyorum kızım uyan artık..neyi bekliyorsun hala.Hem bu doktorlar bana hep yaştan dolayı diyorlar düşük yaptın..tüp bebeğe git diyorlar

Aslında yokta..ama görüyorum kızlar 30 çok diyorlar..o zaman kendime diyorum kızım uyan artık..neyi bekliyorsun hala.Hem bu doktorlar bana hep yaştan dolayı diyorlar düşük yaptın..tüp bebeğe git diyorlar
Ya sen inanma o doktorlara boşver. 40 yaşında normal gebe kalan insanlar var. Yaşla ne alakası varmış. Millet 30 yaşında yeni evleniyor artık. Sen takma böyle şeyleri. Yaşın anne olmak için gayet ideal. Kendini de buna inandırma lütfen.

Merhaba bende bişey sorucam yumurtlama dönemininde kasık ağrısı olan var mı 3 gündür kasık ağrım var ara ara yokluyor bu normal mi genelde olmazdı sadece geçen ay 1 gün olmuştu çok ağrı bide bu ay oluyor aynı durumu yumurtlama gününde yaşayan var mı merak ediyorum
Ben bu ay yaşadım ağrını..en çok ondan bildim yumurtlamanı

Ya sen inanma o doktorlara boşver. 40 yaşında normal gebe kalan insanlar var. Yaşla ne alakası varmış. Millet 30 yaşında yeni evleniyor artık. Sen takma böyle şeyleri. Yaşın anne olmak için gayet ideal. Kendini de buna inandırma lütfen.
Ya zaten dün yine eşimle konuştum..bu ay olmadı aşılama..yine olmadı yine aşılama sonrada tüp bebek..Ben deyim buranın kadın doğum doktorları çok seviyorlar tüp bebeğe göndermeği..mesela kaç doktor değiştim hep aynı konu.

Yaştan dolayı olsa 40 tan sonra kimse doğum yapamazdı. Yaş bahane asıl olan nasip, imtihan meselesi ☺️ Bu dünyaya imtihana gönderildik, herkesin sınavı başka, bizim sınav bu konuda başkalarının ki farklı konuda. Biz doğmadan sınav oluyoruz bazıları doğunca sınav oluyor. Her şeyin hayırlısı

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-30-08-15-20-11_643fd85e22280202a4ab8a1e0e48d4cd.jpg
    Screenshot_2022-12-30-08-15-20-11_643fd85e22280202a4ab8a1e0e48d4cd.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 54
Yaştan dolayı olsa 40 tan sonra kimse doğum yapamazdı. Yaş bahane asıl olan nasip, imtihan meselesi ☺️ Bu dünyaya imtihana gönderildik, herkesin sınavı başka, bizim sınav bu konuda başkalarının ki farklı konuda. Biz doğmadan sınav oluyoruz bazıları doğunca sınav oluyor. Her şeyin hayırlısı
Aslında benim sınavım bir tek bu olmamış🥹.belkide ondan yeter artık diyorum.Ama annemin bir sözü var .kızım diyor sen hiç bir şeyi kolay elde etmiyorsun..ben alıştım diyor..cocuğun olucak diyor eminim buna..ama zor oluyor..Kardeşimde diyor Allahin sevdiği kulusun..belkide öyleyim bilmem.

Ya zaten dün yine eşimle konuştum..bu ay olmadı aşılama..yine olmadı yine aşılama sonrada tüp bebek..Ben deyim buranın kadın doğum doktorları çok seviyorlar tüp bebeğe göndermeği..mesela kaç doktor değiştim hep aynı konu.
Aynen katılıyorum sana. Bi sorun olsa tamam derim ama yaştan dolayı tüp bebek saçma bence.

X