- 19 Aralık 2021
- 2.090
- 2.665
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.201
İlk gebelik mi canım senin nasip olursa.napalim ya geç olsun güç olmasın okuyalım çalışalım kendi ayaklarımizin üstünde duralım dur biraz daha okuyalım derken konu buralara geldi işte biraz da pişman değilim desem yalan olur bunu evlenince anladım ama yapacak bişey yoksen iyisin ben 34ümbide kızlarhastanede test yaptırırken acile mi gidiyorsunuz? yarın test yaptırmak istiyorum da, acile m gitmem gerek? sağlık ocağı istemiyorum
aynen inşallah ilk olcak, ben hiç evlenmem falan diyordum, okuya okuya her şey olduk anne olamadık, inşallah oluruz,hiss ediyorum az kaldı..İlk gebelik mi canım senin nasip olursa.napalim ya geç olsun güç olmasın okuyalım çalışalım kendi ayaklarımizin üstünde duralım dur biraz daha okuyalım derken konu buralara geldi işte biraz da pişman değilim desem yalan olur bunu evlenince anladım ama yapacak bişey yokvalla ben hiç vermedim canısı genellikle sağlık ocağına gidiyor kızlar ama
Harbiden ya aslında en güzel şeyi en sona koymuşum ben öyle düşünüyorum hepaynen inşallah ilk olcak, ben hiç evlenmem falan diyordum, okuya okuya her şey olduk anne olamadık, inşallah oluruz,hiss ediyorum az kaldı..
sen azerbaycanlıydın di mi?Harbiden ya aslında en güzel şeyi en sona koymuşum ben öyle düşünüyorum hepinşallah canım istedikten sonra neden olmasın
Yalnız diğilsin kuzum 34sen iyisin ben 34ümbide kızlarhastanede test yaptırırken acile mi gidiyorsunuz? yarın test yaptırmak istiyorum da, acile m gitmem gerek? sağlık ocağı istemiyorum
He bu arada ben özele gidiyorumsen iyisin ben 34ümbide kızlarhastanede test yaptırırken acile mi gidiyorsunuz? yarın test yaptırmak istiyorum da, acile m gitmem gerek? sağlık ocağı istemiyorum
İnşallah yükselir tekrarGünaydın kızlarateşim düşüşe geçmeye başladı yarın bat
Bebişim ne zaman test yapıcan ateş tablona baktım heyecanlandımİnşallah yükselir tekrar
Canım benim inşallah yaBebişim ne zaman test yapıcan ateş tablona baktım heyecanlandımAllah’ım nolur sağlıkla nasip et
Benimde 4 gün gecikti ara ara agrilarim oluyor test yaptim negatif ama akintimda seffaf ben yeni mi yumurtluyom anlamadim ilk kez basima boyle bisi geldi :) ates ne ise yariyoduAma aynı saatte ölçemedim her zamankinden 2 saat sonra ölçtüm bugün farkı olur mu ? Gerçi 4 gün oldu bugün ateşe başlayalı
Muhtemelen hepimiz yaşıyoruzMerhaba bende bişey sorucam yumurtlama dönemininde kasık ağrısı olan var mı 3 gündür kasık ağrım var ara ara yokluyor bu normal mi genelde olmazdı sadece geçen ay 1 gün olmuştu çok ağrı bide bu ay oluyor aynı durumu yumurtlama gününde yaşayan var mı merak ediyorum
Saglıkla ilerlesin annesi darısı tüm isteyenlere inşallah16 ve 18inde ilişki oldu bugün akşam öğrendim canım. Normalde pazar test yapacaktım dedim bi normal test yapayım. onda anında çizgi çıkınca erken gebeliği de yaptım. Artimed sahte olabiliyor falan denilince korktum boşa sevinmeyeyim diye
Evet benim de oluyo normal benceMerhaba bende bişey sorucam yumurtlama dönemininde kasık ağrısı olan var mı 3 gündür kasık ağrım var ara ara yokluyor bu normal mi genelde olmazdı sadece geçen ay 1 gün olmuştu çok ağrı bide bu ay oluyor aynı durumu yumurtlama gününde yaşayan var mı merak ediyorum
Anladım canım çok teşekkür ederim cevap için korkmadım değil 3 gün devam edinceMuhtemelen hepimiz yaşıyoruzGayet normal canım son aylarda kendini dinlediğin için farkediyorsun
Evet canım olur yumurtladıgının belirtisi kuzumMerhaba bende bişey sorucam yumurtlama dönemininde kasık ağrısı olan var mı 3 gündür kasık ağrım var ara ara yokluyor bu normal mi genelde olmazdı sadece geçen ay 1 gün olmuştu çok ağrı bide bu ay oluyor aynı durumu yumurtlama gününde yaşayan var mı merak ediyorum